Křeček

Po nějakém čase jedna z mých morbidních miniatur. Je to jako obvykle prostě kravina :), vymyslela jsem ji včera u vína na posezení. Tak nečekjet zázrak :). Prostě klasika.

Nádech, výdech,
mělký vzdech…
Malý výběh,
křeček zdech…
***
Měl málo vzduchu
a kožich plný blech,
taky díru v uchu,
teď je tvrdý jako plech.
***
Zašlé žluté zuby,
břicho jako měch,
neustálý zápach z huby
a srst ztvrdlou jako mech
***
Zasáhl ho bič boží,
dámu s kosou si vyslech,
v pilinách svůj život dožil,
měl to ale chlapec pech…

P.S.nakonec: dnes bude zveřejněna psolední kapitola AEF!

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

41 komentáře “Křeček

  1. :DDD tak to jde… ani ho nelituji…toho kluka:) křečka jo. bů co bude mít na parte? málo vzduchu, nelahodí duchu?:))) máš umřel na vředy:( a babiččin kanárek byl otráven plynem… oh yeah…. tož ty uz si zpátky? hm a já zítra padám:( no nic… básen je skvelá, tlemila sem se ako debžot:)) jako? hm….to jest spekulativní!

  2. správně praštěná!!! hezky rýmuješ Blanch 🙂  ps:konečně sem ti nakreslila ten obrázek, tak až budeš mít čas tak se na něj jukni:)

  3. MEjj..jsem zpátky.. a v neděli asi zase jedu pryč..to je strašný teď…měla jsem tam být až do dnešního večera nebo zítřejšího rána, ale vyskytly se potíže v kempu… majitel je pěkný kretén…

    Sev děkuji, jdu na to :))

  4. njn… no takže to stejne bude ten osmý srpen driv se neuvidíme… a jeste nevím ani kdy prijede Rael. a jeste sem pozvala ceth a vér na výměnný pobyt:))) a nekdy i snad Jaen:D u nás to bude jak v ubytovne.)))

  5. Hehe, suprózní :-). Jsem si vzpoměla na tu příšerku, co mám v kleci v pokoji a… no doufám, že ho takový krutý osud nepotká :-).

  6. :))))) Ale já je mám jinak ráda….na pekáči :))

    Ne, já jsem téměř vegetarián…nejím maso téměř vůbec…a zvířátka mám ráda :)))

    To allves: thanx.. 🙂

  7. tak o tom s eu nás baví pořád ohledně králíka..že už pěkně vyrostl, že z toho už by byl slušný oběd… a na smetaně nebo na dušené mrkvi… pečínka… css 🙂 Bych ho nikdy nedala, drobek můj 🙂

  8. Tak vidím, že v tom nejsem sama :-). Já vždycky čapnu naše psisko, začnu mu ohmatávat špíčky a přitom kecat něco o tom, že to už by bylo na oběd pro takových pět lidí… A ty stehna… hmm :-). Chudák pes, může být rád, že nerozumí co o něm říkám. A to moje vyžrané morče by se taky dobře rožnilo :-). A z křečka by byl príma přívěšek na klíče :-).

  9. To zní jak od Baudelaira:o) chich. Já mám doma taky křečíka, takže nejvíc se mi líbí ta věta úúúplně na konci článku, za písmenky P.S.  :-D

  10. Víš, Blach, žes slíbila poslední kapitolku AEF už včera? Sliby se maj plnit! (snaží se tvářit ublíženě, ale v souvislosti s Blanch jí to moc nejde)

    Tak rychle, už se těším. (úsměv)

  11. Já taky čekala na novou (end) kapitolu 🙁 ale teď už toho vážně nechávám, právě jsem napsala komentář fšude kam sem páchla a každej z nich mi příjde labilnější…tak už toho opravdu nechávám a vypínám počítač abych předešla pokušení 🙂 ps:doufám, že ta kapča přibyde ještě dnes, páč včera jsi to nestihla…           (          *blbče blbej*    )    toho si nevšímej to bylo na mě!

  12. No včera bych to těžko stihla, když jsem nebyla doma, že :))

    Pro mě je dneska až do rána následujícího dne…vždyť víte, že přidávám kolem druhé ráno…na tom se nic nezměnilo 🙂

  13. :-))) Taky zdraví, Blanche, de la manche… (teď netuším, zda sem to napsala správně, ale co už) Mimch. pěkná básnička :-))

  14. Moc jsem tu báseň nepochopil. Mluvíš opravdu o křečkovi, či je to jen alegorie na nějakého  muže či věc?

    První sloka se mi líbí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..