ERISED tým

Již dlouho jsem nepřidala nic na blog(i když jsem avízovala v minulém článku, že s blogem tak nějak končím), ale pravdou je, že můj čas zaměstnával jiný projekt… Který dnešním dnem oficiálně otevíráme.
Jak již napovídá titulek… drazí návštěvníci, představuji vám ERISED. Nový grafický web – tým schopných lidí, se kterými jsem spolupracovala již v minulosti.
Tým složený z kolegů nejen Layouts.candita.cz( + layouts.blog.cz), ale také ze staré dobré Ellysia.net + pár šikovných grafiků, které můžete znát z blogu.
Pokud se pohybujete na blogu již několik let, určitě vás toho období našich stránek s grafikou během let 2005 – 2014, neminulo.
Jsme nadšení, že i po těch letech jsme v sobě našli dostatek entuziasmu k dalšímu tvoření.
Pravdou je, že některým z nás se opravdu postesklo po starších časech a také po dobách, kdy se tvořilo jinak, než dnes – bohužel většina z nás nynější blog style neuznává a hodně z nás si zakládá na autorském tvoření a dodržování credits se všým všudy, hrou s opravdovými efekty bez příkras jiných pomocníků a obcházení zneužívání obrázků.
Zkrátka a dobře ERISED je takový náš malý splněný sen, který si po letech zase plníme.
Budeme rádi, když se přijdete podívat.
Ode dneška se tam bude objevovat má(a nejen má) grafika. Tento blog ponechám pouze informační a jako archív.
Vzhůru k novým zítřkům! Budeme se těšit na vaše návštěvy a názory. Snad také některým z vás náš web pomůže.
A teď už jen zbývá…

NAVŠTÍVIT ERISED

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..