Aktuálně…?

Abyste si nemysleli, že stagnuju… Tedy, částečně ano, stagnuju, mám pro to vážné osobní a zdravotní důvody, nicméně… Tento blog, jak jsem již v minulosti říkala, slouží spíše už k oznamům nebo já už ani sama nevím čemu :))… Systém samotný mě odtud v podstatě vyhnal a já nějak nemám snahu se sem vracet, i když si do šuplíku píšu povídky, nebo i když tvořím grafiku a vkládám na náš web…

Přesto jsem se teda dneska rozhodla, že aspoň o sobě dám malinko vědět a zmíním se, že stále někde tak nějak poletuji a tvořím. Od všeho něco, každopádně v tuhle chvíli vás zvu znovu na náš ERISED. I když naše aktivita není taková, jako bývala u grafiků dříve, přesto se snažíme a tak nějak i doufáme, že to někomu přijde vhod, čili každý komentář vždy potěší. Jakákoliv zpětná vazba je i motivací pro nás.

Tak tedy doufáme, že nás zase navštívíte a něčím vás zase oslovíme.
Konec hlášení… ;), mějte se famfárově a eumoiricky!

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

9 komentáře “Aktuálně…?

  1. [3]: Jaké povídky například? Žila jsem v dojmu, že tady mám všechno :D, nebo ne?

    Upřímně řečeno, nemám v plánu se na blog vracet a taky už nechci ani nic slibovat. Potterácké věci už moc nepíšu :), i když mám v hlavě pořád nějaké staré nedodělané náměty, co mě pořád lákají, ale nevidím reálně, že bych to už někdy zpracovala… Nebo spíš nevěřím vlastnímu odhodlání.

  2. [5]: :D
    omlouvám se, fakt, že ano…
    nicméně, jako bys to tušila… Tak třetí kapitolu… uhm… vydám brzy :), jen ne tady… ale všechno se dozvíte včas.

    Upřímně mě vysloveně těší, že existuje alespoň jeden člověk, který stále "čeká". Zní to hrozně, ale příjemně mě to hřeje na hrudi, děkuji.
    Potřebovala jsem čas, prostor… A te´d už snad… i něco po letech přijde.
    Ačkoliv… uznávám, že tohle bude možná poslední Potterovka, co kdy dopíšu.
    Možná, protože sama nevím, kam mě všechny ty cesty dovedou a k čemu se uchýlím. Mnohdy se člověk ani sám v sobě nevyzná.

  3. [6]: super, tak to ma tesi, ze ju mozno dopíšeš. A ak to dáš na Daily slash, ked to bude, potešia sa urcite aj ini :-)

  4. [7]: Ano, s DS počítám :), ale pochopitelně dám oznam i sem nebo na fb, protože vím, že to stále pár lidí čte 🙂

    Jen, ještě musím dodělat svůj web :), což pár dní potrvá…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..