Zem snů

Jamalalicha? Jamalalicha. Jamalalicha, i paprťála, chánua, chánua, e chánua, e chánu, džalala, džalala-a, a paprťála. Tasparta maznalika zamáz piskurty, jarda, piskurty, patláma, patláma, patláma a… žbrluch!
Patlala, patlala, až dopatlala…Takhle to dopadá, když člověk nemá múzu a jde původně tvořit úplně něco jiného a skončí s tímhle patvarem…
Fakt nevím, co si o tomhle myslet, stejně tak pochybuji, že tohle „veledílo“ někdo použije :), ale co už. Jinak je layout tvořen v divu s posuvníkem v textu. Pole pro menu je omezené.
A já jsem už asi taky omezená…

Tedy, tady je…

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

13 komentáře “Zem snů

  1. Hustý! Jo tak ty nic nepřidáš a ve dvě ráno tu máme novej lay. :D Mně se nehorázně líbí ty nadpisy a rámečky jako vždy. :D Vážně, vážně fram? To jsem dlouho neviděl.

  2. [3]: Já jsme takových na LC udělala tuny O_o
    Zrovna včera jsem jich asi deset smazala, hledala jsem mezi nimi ten jeden blbej kód, co jsem si na něj nemohla vzpomenout.

    Za doby Janiky a Aethereality byl tenhle způsob hodně oblíbený, na AE.netu jich měli taky hafo. Původní kód jsem měla od nich.

  3. [5]: U AE? Měli :), ten, podle kterého jsem poprvé dělala ten svůj. Byl anime. Ty divové měli zařazené normálně mezi ostatní. Otázkou je, v jakém si to viděl prohlížeči, protože tehdy jsem ještě občas používala IE a ten texty roztahuje=automaticky nasadí posuvník. Ale třeba v mozille a opeře to nedělá.

    A takhle nakódované laye u nás byly v rubrice V divu 🙂

  4. [11]: To nebyla narážka na tvůj lay :D, to bylo všeobecné mínění, protože ty prostě a jednoduše nemáš vysoké nároky, líbí se ti snad všechno…

    Ani to slovo přede mnou nepiš :D, to, co tady mylně blogeři považují za minimalismus, nevidělo minimalismus ani z projíždějícího vlaku a ta propagandistická vlna, co se tu tak mlžně táhne, to jen zhoršuje. To už s grafikou nemá dávno nic společného… A mě to šíleně irituje :D a bohužel nejsem sama :D

  5. [12]: Respektive líbí se ti všechno jsme mínila, že jsem od tebe snad nikdy ještě nečetla žádnou kritiku a přitom si nemyslím, že bych si ji nezasloužila…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..