Začátkem…

Tohle je tzv. jednorázovka o ničem. Dříve jsem měla v plánu z toho udělat kapitolovku, jenže jsem toho měla moc a už jsem se k tomu nevrátila. Možná, že časem to rozpracuji, ale teď to ještě nechám být, protože toho mám stále moc rozdělanýho a nestíhala bych to psát. Takže to je spíš něco jako úvod do děje, který ještě není napsán :)))

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

25 komentáře “Začátkem…

  1. Můžeš mi laskavě vysvětlit, proč jsi okopčila název mé povídky?!? přijde mi to docela dost ubohý. A jestli si nevzpomeneš, měla jsem tuhle povídku na hp.cz a jestli si myslíš, že protože jí zrušili, tak máš důvod převzat můj nápad a udělat si z toho svou povídku, tak se pleteš. Tímhle si mě vážně naštvala. Byla bych ráda, kdybys to přepsala! Siapahanniel.

  2. cože jsem? Jak mám vědět, jaký název povídky máš?? Já jsem tuhle povídku psala hned po vydání pátého dílu, což jsou nějaké dva roky, taxe uklidni. Nepřepíšu to, protože s tebou to vůbec nemá nic společného a abych pravdu řekla, nevzpomínám si na žádnou povídku s tímto názvem..a mimochodem, já jsem ji tam měla taky, dva roky!! V jedné složce mezi jednorázovkami..  a po ravdě.. je mi naprosto jedno, že jsem tě naštvala, protože teď si urazila ty mě!! Jde poznat, že mou osobu vůbec neznáš, protože JÁ NIKDY NIC NEKOPÍRUJI, tohle je pouze náhoda, je mi líto, ale měnit to nebudu..

  3. Neuraž se, ale tvoji povídku vůbec neznáma  tebe taky ne, takže není možné, že jsem ZROVNA od tebe tohle okopírovala. Jo, zrovna já to mám zapotřebí. Já, která nikd ynemá nouzi o náměty. Pokud to nevíš, tak slova O5 a Z5(pokud ti jde o tohle) používá každý druhý..  

    Stejně tak můžu nařknout já tebe, žes to okopírovala ty ode mě..

  4. Jo, to určitě. Já tu povídku začala psát hned, jak jsem dočetla pětku, protože mě strašně naštvalo, že je mrtvý. A neříkej mi, že tohle je náhoda. Možná každý druhý píše o5 z5, ale NE Sirius Black o5 z5. A nevím no, 3 kapitoly za dva roky je docela dost málo na to, že nemáš nouzi o náměty, jak tvrdíš. Asi máš.

  5. Tohle nejsou žádné tři kapitoly..tohle je rozkouskovaná jednorázovka.. která MIMOCHODEM byla taky na hp.cz hned po tom, co vyšla pětka, protože jak sis nemohla nevšimnou, tak Sirius je taky moje oblíbená postava a já jsem ho nejednou v povídkách zachraňovala… jestli ti něco říkala složka Povídky z třetí kapsy, tak tam TAHLE povídka byla!!! A víš co? Mně je úplně jedno, co ty si myslíš, moje svědomí je čisté a vůbec si s tím špinit ruce nebudu.

    Jsi úplně zmatená holka a vlastně ani nevíš, o čem mluvíš. Tohle totiž není povídka na kapitoly. Je to jednorázovka, která pokračování nemá a mít nebude a nepsala jsem ji dva roky, ale asi jeden den. A končím s tebou, protože takhle mě pěkně dlouho nikdo nevytočil.. poraď si jak chceš..mně je to jedno!!

    Já jsem do hp.cz povídek nechodila..protože jsem tam nic nečetla, jen jsem tam vkládala.

  6. Mimochodem a tahle povídka se jmenuje Sirius o5 z5 a ne Sirius Black.. mám tam snad napsat Severus o5 z5, když je to povídka o Tichošlápkovi? Uvažuj!

  7. Ne, napiš si tam cokoli, kromě Sirius o5 z5, protože tenhle nápad se prostě zrodil v mojí hlavě a říkej si co chceš, ale klidně ti zopakuju, že o5 z5 je profláklina a používá ji každý, ale silně pochybuju, že je jen POUHÁ NÁHODA, že tě napadlo tuhle profláklinu přidat zrovna ke jménu Sirius, jako já. Nebudu se s tebou hádat, nemá to smysl, plácáš nesmysly!

  8. já si tam napsala tohle a měnit to prostě nebudu, to je moje definitivní rozhodnutí, prostě jen kvůli tobě, že ty to chceš, to dělat nebudu..ty mi nemáš co poroučet, ale odporoučet si klidně můžeš.. prostě mě nech žít a já si tě nebudu všímat.

    Vypadni odtud, protože ty plácáš kraviny.. urážíš mě a naprosto bezdůvodně. Prostě mi za to nestojíš ani s tou svou povídkou, nevím ani jak se jmenuej, jen vím, že tam máš stejné jméno a o5 z5, což nic nedokazuje a co myslíš, že máš jen ty právo psát o Siriovi? Že ej to jen tvůj úděl? Že je to tvůj patent tento název? Tak to si buď hodně NAIVNÍ nebo neskutečně NAMYŠLENÁ.. končím s tebou, nebudu si zbytečně ničit nervy s takovou tvrdohlavou bytostí.. a jelikož se nechceš hádat, stejně jako já, TAXEM PROSTĚ NECHOĎ! NIKDO TĚ TU NEZVAL A CHYBĚT MI NEBUDEŠ!

  9. Jediná kdo tu plácá nesmysly si ty,Siaphanniel….navíc nevim o co ti de….je to jen blbej název.Kdyby šlo o celou povídku tak neřeknu…..ježíš tvoje problémy bych chtěla mít…

  10. Vzhledem k tomu, že "milá Siaphanniel" (doufám že to chápete) jistě tento název nemá zaregistrovaný u žádného uřádu, nemůže nikdo dokázat, kdo ten název vymyslel první. A kromě toho ho nechrání žádné nařízení a tímto to není ani přestupkem, ani trestným činem. Tudíš si Siaphanniel může tak akorát nas…

  11. fakt jsem se pobavila!!!

    Dokážete si představit že by takhle vyváděla Rowlingová kvůli názvu jiných povídek?

    Teda nevim co do toho blázna vjelo!

  12. Hele, jaká jednorázovka o ničem???

    Tohle byla druhá povídka co jsem si od tebe přečetla, a mooooc se mi líbila, líbí, a bude líbit !!!!

  13. Není to jedno? Hlavně že už vymajzla…

    My se za Blanch s radostí postavíme s dýkou v zubech, ale kdo se postaví za ni???? My naší Blanch nedáme ( ikdyž musím říct, že jsi se do ní pěkně obula, Blanch, ta se už tady neobjeví… :-), ne že by mi to vadilo ;-))

  14. Sia by z tebe měla radost:)) Denně se s vámi baví v nadávárně :)))))

    Chodí se tu vykecávat a my už jsme si to vyříkaly..

  15. Nadávárna od toho slouží.. ale my dvě se spolu bavíme normálně 🙂 Ona už pochopila, že to je prostě jen náhoda.. a omlouvala se mi za to

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..