Webový vzhled: 2x

Dodatečně vkládám dva webové vzhledy, které už mám nějakou dobu udělané, ale nezveřejnila jsme je.
První(Underground) je starý zhruba rok a je trochu nedodělaný, už se mi s ním nechtělo dál pracovat, tak jsem ho nechala takto.
Druhý(Avis) můžete znát z mého blogu. Předělala jsem ho na webové stránky, protože mi ho přišlo na blog.cz dost škoda.
Vím, že ke mně chodí spíš blogaři, ale třeba se mezi vámi najde někdo, komu se nakonec webový vzhled bude hodit.
UPOZORNĚNÍ: ani jeden ze vzhledů nelze nastavit na blog.cz.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

19 komentáře “Webový vzhled: 2x

  1. Underground je náhodou boží, hrozně se mi líbí to menu. No a o Avis snad škoda mluvit – už na blogu jsem slintala a když je nakódovaný, tak vyniká v celé své kráse :-).

  2. Ja som si nedávno stiahla ten Underground,už som písala aj Gormal,ale vôbec neviem,jak sa takéto "čudá" tvoria xD Tvoria ? :D Oprava,ako sa rozdeľujú :D A na HTML,XHTML a CSS som úplne ľavá -.-" (alebo sa mi skôr nechce študovať :D) Asi si nejaký skopírujem a pretvorím podľa seba ^^~ I keď neviem,ako to funguje s pozadím -.-" To tam miesto background color dám obrázok ?? O_o Mohli by ste niekto urobiť aj také tutoriály niekedy . :-D

  3. Vážne netuším, ako toto robíš! Zakaždým, keď pozriem na tvoje layouty tak mám chuť sa rozrevať, proteže ja v PS nedokážem urobiť ani čiarku. Úprimne ti tvoje nadanie na grafiku závidím. Je to jednoducho niečo kúzelné a dokonalé :-)

  4. [10]: Protože nejsou nařezané způsobem, který by na blog šel nastavit stejně. Musely by se zase rozřezat jinak. Nastavování ve style má ty výhody, že tam můžu různě pozicováním nastavit kolik obrázků chci a kam chci, což na blog nejde. A právě tímto způsobem je to nastaveno.

  5. [18]: Cokoliv, co podporuje html a css layout. V podstatě jakákoliv stránka, kterou si musí člověk od píky vytvořit sám. Žádné blogové systémy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..