Vodní svět

aff
Tento vzhled jsem dělala, když jsem vymýšlela layout pro Tez.í.
Byla to jeho první verze, ale vůbec se mi nelíbila a doteď se mi nelíbí, tak jsem ho nakonec jen uložila a pokusila se o další.
Nicméně se mi ho nechce vyhazovat, není to sice žádná převratná složitost, spíš jsem vsázela na jednodušší vzezření, ale když už jsem kvůli tomu jednou otevřela photoshop a spatlala ho, tak jsem se rozhodla vám ho sem vložit jako nenastavený, kdyby se někdo z vás z nějakého popudu zbláznil a chtěl ho náhodou použít.
Je nemastný neslaný.
Pokud někdy budete hledat galerii s pěknými fotografiemi cizokrajných „panoramat“ :), doporučuji Nikee. Znám tuto galerii už léta a má opravdu nádherné kousky. V zápatí layoutu je taktéž adresa(neboť jsem použila jejich fotografie – ano, tato galerie je ke sdílení), proto kdyby někdo použil, ať prosím nesmaže credits. Ani ne tak kvůli mně jako kvůli oné galerii.
Nevydávat za své, buďte tak laskaví. Čím dál častěji se setkávám s tím, že jsou mé věci ohyzdně zneužívány.
To, že nikoho nenutím u některých věcí udávat autorská práva neznamená, že mohou ony věci vydávat za své nebo je šířit dál ke stažení.
Prostě je jen užívejte.
Díky za pochopení.

avatar
Náhled

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

6 komentáře “Vodní svět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..