Trhala si vlasy, velebnosti

Takže… Nějak mi ten tmavej vzhled nepřirostl k srdci a říkala jsem si, že by to chtělo spíš něco barevného, veselého, živého, co člověka nabudí místo toho, aby ho to uzemňovalo.
Přestože mám tmavé vzhledy moc ráda, nějak mi tentokrát nesedl.
Tahleta pozitivní obluda se mi nějak roztáhla, ani jsem si neuvědomila, že jsem ji utvořila tak širokou a lidi s užšími monitory budou mít nynější vzhled nejspíš přes celou šířku(s 1021px dokonce asi ještě o něco useklejší), za to se omlouvám :D, snad to bude alespoň lépe čitelné a veselejší.
Povím vám… Ještě nikdy, opravdu nikdy, jsem vzhled na blog nenastavovala tak dlouho jako včera/dnes.

S jeho vytvářením jsem začala někdy ve tři odpoledne. Protože jsem si dost hrála, skončila jsem někdy v devět(předcházely tomu ještě dvě jiné verze, co jsem smazala). A než jsem ho nastavila – správně, jak být nastavený má, pixel na pixel, přechody pozadí, stíny, odkazy, vše tak, aby to neměnilo špatně barvy a pozice, bylo půl páté ráno.
Nehledě na to, že mi blog.cz zpříjemňoval práci svými výpadky, intolerancí některých formátů a změn v nastavení, že jsem si u toho vyloženě trhala vlasy.
A opět to není takové, jak bych si to úplně představovala. Holt prostě blog s absencí stylu a kódování je stále omezený.
Taky vám nejde změnit hodnotící hvězdička pod články? Já ji mám prostě už dva roky modrou a nemůžu s tím nic udělat.
K dispozici, kdyby někdo chtěl, mám dva buttony ve dvou běžných velikostech. Jsou nahrané přes webové stránky, čili jsou měnící – při každé změně designu se ikona změní.
A na závěr, pokud někdo bude mít zájem… Vkládám ilustrační avatary, které jsem měla k předešlému vzhledu a které už jistě nepoužiju.
Můžete je použít do článků.
Není třeba nikde udávat credits. Ale za jejich zneužívání a přivlastňování trhámy hlavy.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..