Titulek je němý, tudíž mi nechce prozradit, jak si říká!

Háj…
měla jsem tendence začít něčím vulgárním jako „čus pičo“ :), jak byste na to zareagovali, ale odpustila jsem si to, přeci jen to je na mě trochu moc .

Jistě jste si všimli nového kabátku a pokud ne, tak jste slepí, špatně vidíte, jste tu poprvé nebo jste tady kdo ví jak dlouho nebyli, což by bylo velice pochopitelné :). No a nebo máte šedý nebo zelený zákal(oh Draco, oh Harry – máte takové oči od přírody?).
Obrázek pochází opět od Jodiho, který mi nevědomky propůjčil obrázek na kabátek na stránkách Prokleté. Jeho práce jsou skvostné a byl by hřích je nevyužít a přetvořit ku obrazu svému, aby se mi hodily. Dost se mi tenhle layout líbí, asi tu vydrží dlouho.
Taky jsem se po třech letech odhodlala konečně k blogu udělat odkazovací button , třeba jej někdo využije.
No, tohle jsou jen bezvýznamné kecy, jejichž podstata uniká kdesi na Aljašku mezi vorvaně, takže mě moc neřešte(neřežte taky!), mám jednu ze svých zbytečných vykecávacích nálad, kdy je občas lepší se mi klidit z cesty nebo se chudák, co je po ruce, nezbaví hodinových žvástů o ničem.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

15 komentáře “Titulek je němý, tudíž mi nechce prozradit, jak si říká!

  1. Koukám, že nejsem jediná vzhůru…:o) Tenhle design se mi sakra líbí, dokonce i o něco víc než ten na Prokleté. Jodi je fakt mistr!

    A ten buttonek je sjuupr! :o)

  2. Momoko máš krásný nový vzhled 🙂 Ostatně jako vždy 🙂

    Jo, mně se asi taky líbí víc 🙂 On je fakt úžasný, další vzhled bude taky od něj, já si tam zase něco najdu! :))

  3. Víš, jak bych zareagovala? Znáš mě, takže je Ti asi jasné, že úplně stejně jako Standa…:-D

  4. Ou ou ou…nový kabátek…trochu ve mně vyvolává stísněné pocity deprese…ale to ve mně vyvolává poslední dva dny všechno, takže za to určitě nemůže lay…ten se mi totiž líbí a až přestanu mít depky, dokážu na něj mít třeba i zásek:)…

  5. já tuhle kombinaci miluju..modrá a šedá! A vlastně šedá s jakoukoli.. zelenou, oranžovou, růžovou, šedou(i tu růžovou s ní skousnu!)…

  6. Tak já bych tě tak neoslovila, já jsem slušně vychovaná dívka :-D. (zrovna mi za zády hraje: jak se to dělá a dělat se to má :-D,vskutku příhodná písnička). No vzhled je úžasný, ale to ti asi říkat nemusím. Jinak vím, že měnit vzhled chce Falki :-)

  7. No, jak se dívám na ty doby zveřejnění, tak mi nastává husí kůže. Do dvanácti a stop….ale po půlnoci? :))))) To už dávno spím. No jinak máš moc pěkný blog. Napoprvé, když jsem tu přišel, vypadal, jako nějaká super profesionální stránka, no fakt, ale pak jsem se podíval nahoru a zjistil, že to je blog……Ale fakt super 🙂

  8. Dělám anketku, co preferujete: Blog.cz estranky.cz nebo web (blubord.com candita.cz a podobné) prosím napiš na můj blog svůj názor a připiš i adresu (za otravování a za odměnu ti udělám na mém blogu reklamu) moc děkuji a budu se těšit… Jo a pak se příjď podívat na výsledky-nejpozději dnes večer…

    Moc díki za ochotu

  9. Čauky,sic tě každopádně neznám.Ale blog máš moc pěkný.A ten vzhled je úža.Tak ti tu se slinou skládám poklonu:D.Vážně pěkné.:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..