Takový povídkový pokus

Mám tu pro vás jednu novinku. Reb mi to teda ještě neodsouhlasila, ale kdyžtak se mrkněte.. je to prozatimní, dokud se Reb nerozhodne, kde a jak to podnikneme, ale tady je původní nápad, návrh a prostě no..koukněte se..pokud s epřípadně přestěhujeme, tak vám dám vědět.

Adresa, na kterou s emáte mrknout je: ZDE

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

42 komentáře “Takový povídkový pokus

  1. Hmm…pěkné…ale já jsem nahoře četla místo prokleté proleté….možná to tak je.No nic,mlčím.

  2. no jo,u niklo mi tam písmenko, četlas dobře..ale teď s tím nic už neudělám..chjo..no, snad si toho mco lidí nevšimne :))

  3. To neva jinak tam máte vážně suprovej design.Moc se mi líbí.Povedlo se ti to.Už s nemůžu dočkat až to tam pořádně rozjedete!!!

  4. Jane…děkuji.. každopádně to není můj nápad..v novinkách je dokaz na blog, odkud jsem to vzala :))

    No, snažila jsem se ten blog udělat do nějakých rozumných barev, ale zase s poutavým obrázkem..víte, jak si ráda hraju se vzhledy, ne? :))))

  5. Kdo si hraje,nezlobí:)A když výsledek hry ještě ke všemu vypadá moc dobře…no:)Proč ne:)

  6. tak díky 🙂 Začínám tomu blogu trochu závidět..že se mi takový vzhled nepovedl sem :))

  7. Já tam dala to první…a vážně jsem uvažovala i nad tím druhým…ale asi mám holt smůlu:)

  8. já tu romantiku vážně nedám, lidi… pokud to skončí romantikou, tak do toho aspoň zapletu depresi a temnotu, jinak to nevidím..

  9. Nahodou jsem narazila na tyto stranky a moc se mi libi veci z rubriky jen jsem se stela reptat co jsou to za stranky protoze ja mam taky jeden zajmavy clanek a mozna ze by stalo za to aby si to nekdo precet a rekl svuj nazor diky

  10. Hlasuju proti romantice všema deseti hlasy co mám!!!! Nebo teda jenom tím jedním…………..jo a to proleté bylo taky to první co jsem uviděla XD

  11. hele, ví tady někdo kdo je R.A.B.? Vím, že to sem nazapadá – do komentářů na úžasné webstránky -, ale mě napadlo, že by to mohl být nynější ministr kouzel Rufus Brousek. Jménem to sedí, prostřední jméno tam, myslím, nikde nebylo uvedeno. Tak když tak napište co si o tom, sím, myslíte..

  12. Ejsha,ono by to i sedělo,ale kdybys četla origoš verzi,tuhle možnost okamžitě vyloučíš,protože  Brousek je v originále Scrimgeour.Stejně jako Křiklan(odporný překlad-nechápu,proč tam něco nemůže nechat tak,jak to je)je Slughorn.Na tohle mám úplně jiný názor než ostatní…myslím teorii o tom,kdo je RAB:)

    Jo,v dlouhých chvílích na chatě jsem stvořila zbrusu novou teorii…teda,nevim jestli to už někdo nevymyslel přede mnou,ale to je jedno:)Týká se Harryho a viteálů…..horcruxů…..vlastně se to celý zakládá na tom,co provedlo zrcadlo z Erisedu Harrymu v prvním ročníku…..

  13. Heat že by tam harry mohl spatřit jeho viteály? Nevím, jestli myslíš tohle, ale napadlo mě to.. a zapasovala jsem to do jedné povídky :)))

  14. Blanch jj……spatřit a vytáhnout:)Jako Kámen mudrců:)Vždyť přece Brumbál říkal,že se zrcadlo přestěhuje….co já vim kam:)

  15. Heather: A myslíš, že bys byla tak ochotná že bys mi tu teorii napísala ? Pěkně plosím smutně koukám XD

  16. Heather: A myslíš, že bys byla tak ochotná že bys mi tu teorii napísala ? Pěkně plosím smutně koukám XD

  17. Blanch: eh, koukám, že ten nápad z Harmem z JAGu se ujal :)))

    Musím se ale přiznat, že to vymyslela moje kamarádka, když jsem místo R.A.B. psala RAB bez těch teček :))))

  18. Geri to víš, že jo… já si přímo vyžaduji recesi na to téma, Geri :))))

    Heat no já to tam mám tak, že je nemohl jako vzít, protože je má Voldík pořádně střežené a zakouzlené, ale že je tam spatřil a podle nich je našel..

  19. no jo..to je normálka… jsem dneska měla být fuč..ale jedu až v pondělí…takže v neděli asi ještě něco přidám, páč budu týden pryč..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..