Stěhování do Štatlu

Aneb do Chicaga 😀
Tak…
Den se dnem se sešel a dneska naposledy přespávám v Praze.
Na poslední chvíli se nám konečně podařilo najít byt. Ještě jsem to tam neviděla, takže to pro mě zítra bude překvápko :), nicméně vypadá velmi prostorně a poměrně příjemně, tak jsem napnutá k prasknutí.
Do Brna se nesmírně těším. Ještě v mém milovaném podzimním období. Užiju si ho tím dvojnásob.
Přesto…

…jsem nestihla :(, nestihla jsem se sejít s kamarády, které jsem ještě chtěla vidět, nestihla jsem ani pořádně balit, protože jsem měla pořád dvanáctky, tak jsem to doháněla všechno dneska a ještě pořád nejsem hotová, přičemž ráno už máme stěhovat… Paráda.
Cítím se divně. Po tolika letech, co jsem tady žila, poté, co mě Praha v podstatě zachránila, je velmi smutné to tady opustit, přestože jsem duší i srdcem Moravák a věděla jsem, že v Prze natrvalo nikdy nezůstanu. Nečekala jsem však, že můj přesun jinam proběhne tak brzy. Ne před třicítkou.
Zanechávám za sebou plno vzpomínek a plno přátelských vztahů, trochu mě to mrzí, na druhou stranu – jednou by to přijít muselo.
Já jsem vůbec nějaký cestovatel. Moji sourozenci zakotvili přímo na prvním fleku, kde odstartovali svůj „dospělácký“ život a já se pořád někam přesouvám. Jsem nějaká vybíravá nebo co :D.
Nu. Nevím, jak dlouho budu bez internetu, ale doufám, že dlouho ne, přesto pro jistotu dávám vědět, že nebudu k sehnání.
Ne, že bych si dělala nějaké iluze, že by mě zrovna tady někdo sháněl :).
Ale kdybyste někdy někdo chtěli v Brně něco podniknout, nebráním se návrhům.
Sayonara, sbohem, Praho.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

5 komentáře “Stěhování do Štatlu

  1. Myslím, že vždycky je to trochu smutné, když se stěhuješ, protože tím opuštíš lidi, které znáš a všechny ty vzpomínky, co tam jsou…Ale Brno je krásné město a pro mě jako Moraváka by to bylo taky o dost přínosnější než Praha :D Každopádně držím pěsti s bytečkem, ať je opravdu tak prostorný a pěkný…a domov už si z něj uděláš ty 🙂

  2. [1]: Díky 🙂
    Prozatím jsem.

    [2]: To je otázka, někdo si potrpí víc na svůj klid :), začínám se do toho stádia dostávat.

    [3]: Díky. Na tom už se zapracovalo 🙂
    A mně je upřímně taky Brno milejší, seč mi Praha dala vážně hodně.

    [4]: A překvapivě zatím působí lépe, než Praha, co se těch příležitostí týče.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..