Sraz nebude :(

Omlouvám se všem, kteří chtěli přijet…

Je to v háji „děcka“, páč nebudu o víkendu sama doma, takže to nevýjde. Už jsem si plánovala pořádný úklid a nakoupit papání, upéct buchtu a udělat chlebíčky a další ty věco kolem, ale zkazili mi plány. Můj bratr totiž zůstává doma a chce si přivést kamarády, jelikož já jsem ten sraz chtěla u nás udělat naačerno, nikdo nevěděl, že už to tu mám zamluvené 🙁
Fakt se omlouvám, snad to výjde někdy příště, já bych teda hrozně ráda..

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

41 komentáře “Sraz nebude :(

  1. Lebel no jasně…to má určitě cenu jet 9 hodin vlakem tam na jeden sraz a hned na otočku 9 hodin zpátky. Ne, díky lidi.. pokud tam nebudu aspoň týden, nemá to pro mě cenu. Navíc,  já Prahou bloudím, je to pro mě moc velké město..

    Navíc bych si určitě nenechala někým "cizím" platit výdaje, to bych se propadla hanbou, je mi líto.

  2. Hele Blanch, já bydlím v Praze skoro 20 let a taky se ztratím za rohem! Takže na tohle se nevymlouvej.

    A mimochodem Bylo by to zhruba 6 a třičtvrtě hodiny. Když už se vymlouváš, tak se vymlouvej na ověřené informace. :o))

    Jestli mi něvěříš, tak se mrkni na: http://jizdnirady.atlas.cz/ConnRes.asp?tt=c&from=2&from=0&from=7731&froml=-1&to=2&to=0&to=6147&tol=-1&date=26.7.2006&time=8:00&dt=1&min1=5&min2=0&max1=240&max2=240&alg=1&isdep=1&beds=0&chn=5&stop=0&odcht=0&odch=50&link=85B1

  3. Lebel devět hodin, Lebel..nevymlouvám se, jela jsem tak!  A i kdyby to teď bylo jinak..opravdu si myslíš, že pojedu na otočku JEN TAK třináct hodin vlakem, si normální? A můj orientační smysl..na ten nikdo nemá, ztratím se i tady u nás. Takže to byly HODNĚ blbé připomínky, protože já si nevymýšlím a nevymlouvám se, to jsou pouze holá fakta… taky jsem úplně normálně mohla říct jenom NE a nic nevysvětlovat, asi to příště udělám.. aby se zas enenašel někdo jako ty. Stejně tak můžu říct, tak jo..přijeď jen tak na jeden den do Opavy ..mimochodem, mně jede vlak přímo z vesnice, tuhle časovou mez jsem ještě nepřipočítala.

    Jinak jsem se dívala na ten tvůj geniální spoj, kde jsou mezitím asi dva busy, dva vlasy a 5ti minutový přestup… já nejsem schopná dojed ani do Ovy, aniž bych se neztratila, natož někde několikrát přestupovat, honit a hledat vlasy a busy, kterými jsem v životě nejela.

    Přímým vlakem, kteýrm jsme tehdy se ségrou jeli, to bylo 9hodin a byl přímý..žádné přestupy..nechápu, co je tohle za blbé trasy…někde musí být výluky nebo co..tak to už mi vůbec nehrozí, že někam pojedu.. já bez peněz, bez kreditu a bez zázemí v Pze..si pojedu jen tak sama nějakou neznámou cestou..já jsem schopná dojet až do Aše.

  4. Já si hezky počkám, až budu někdy v Pze, nebudu tahle zbytečně trajdat takovou dálku jen na jeden den…prostě naprostá zbytečnost a náročné jak fyzicky, tak finančně. Navíc by mě naši ani nepustili, po tom, co jsem ze zdr. důvodů přerušila školu..samotnou nikdy. Třeba by mě to chytlo zrovna ve vlaku a byl by konec. Ke všemu..představíš si přes šest hodin cesty vlakem v tomhle vedru?

  5. Jaxem ti dávala tu adresu..Štáblovice není místo, kde bydlím… Štáblovice je místo, pod které spadá naše pošta.. 🙂

  6. Kačulín to víš, že si to nenechám pro sebe..údajně tam máma chce jet v září nebo říjnu..

  7. Hele Blanch, já klidně přijedu. Mě to problémy nedělá. Když je dobrá knížka nebo CD či velká fantazije, tak se člověk ani nenudí.

    A omlouvám se, to nebyl pokus tě naštvat, jen popis, jak to vidím já.

    A jestli si myslíš, že tvůj orientační smysl je horší než můj, tak to jsi mě ještě nezažila. Kolikrát se mi stane, že když vlezu do nějakýho krámu, kde už jsem několikrát byla a pak vylezu, tak dlouho rozhlížím, než mi docvakne, kam mám jít.

    A co se dopravy týče, tak jsem na tom dost podobně.

    Jo, a s tou Aší… Když někam jedu s Rose nebo Luckou Ďurčíkovou nebo s oběma, tak taky říkáme, že skončíme v Aši. :o))

    A co se tý adresi týče, promiň, netušila jsem.

    Tak už se prosím nezlob. :o))

    Jo, a odpověz mi prosím na mail (teda, myslím na to, co jsem Ti mailem poslala).

  8. Lebel ale tohle není ono..já se prostě všude ztrácím, vždycky potřebuju mít poruce někoho, na koho se můžu spolehnout, který mi ukáže cestu, já bych nikdy nikam nedorazila. Ale já se nezlobím, prostě ti říkám, že se nevymlouvám a že to tak prostě je, tys mě automaticky hodila do šuplíku s těmi, co se vymlouvají, já mezi ně rozhodně nepatřím. Pokud je něco v mých silách, vždy to splním.

    warr to si piš 🙂

  9. Ale Blanch, já Tě nehodila do žádnýho šuplíku. Myslela jsem to ze srandy. :o))

    A když už jsem tady: právě mi přišla odpověď na odvolání na vyšší školu. VZALI MĚ. Jupí!!!!!!!

    To chce oslavo. Nemusim si hledat práci!

    Jachá!

    Omlouvám se, ale mám prostě radost.

  10. Já nemůžu jet moc daleko, chápete? Už kvůli svým zdravotním problémům, taky proto, že nemám prachy(nemám je z čeho šetřit, nemám brigádu, kapesné nedostávám už půl roku, protože jsme zadlužení, prostě není z čeho..) a taky, protože bych se tam ani nedostavila..jela bych někam na opačnou stranu :)))

    Lebel gratuluji a to předešlé už nekomentuju.

  11. Ale jako..kdyby byly aspoň ty prachy, do Brna bych se nějak dopravila, kdybys mi dělal průvodce někdo, kdo rozumí jízdním řádům vlaků apod. :))) Mimochodem, já o žádném srazu v Brně ani nevím, kdy to jako má být?

  12. No to se ještě neví, ale Rebelka přece něco říkala. Jisté to ale není. Já jen, kdyby byl :-))) Neboj, já vlakům trochu rozumím, už pět let s nimi jezdím do školy :-))

  13. ale ona neříkala jistě, že to bude v září, ne? Tam totiž hodně lidí říkalo, že v září nemůže..

  14. Hej lidi, tak bysme si mohli dát sraz někde, kde to mají všichni kousek já jsem z Brna okolí vy někteří z Prahy a odkud je vlastně Blanch?

  15. Já bych bohužel ani nejela,ale až ten sraz bude(pokud bude)musíte mi říct,jak to tam vypadalo…

  16. To nevaaaaa….ale byl to super napad,ja bych ale stejnak asi ani přijet nemohla:-(mimochodem,pěkný pozadíčko;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..