Soutěžní layouty citátové soutěže

adminka
Konečně máte možnost se kouknout na soutěžní layouty z Citátové soutěže, která byla nedávno ukončena.
Přišlo třináct prací a k nahlédnutí je naleznete ZDE.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

18 komentáře “Soutěžní layouty citátové soutěže

  1. Téééda, po shlédnutí všech prací jsem zavřela Photoshop a odmítám ho dál otevírat :D  :D Tohle není fér…jak může být někdo tak dobrý :-?  :D ?!

  2. fakt su všetky nice…ale to ti nemusím hovorit, lebo ti to grafiku všetci chvália…ale aj tak ti to píšem…ináč mne sa tvoja grafika strašne páči, dufam že sa ta neomrzí a že s grafikou neskončíš, bola by to velká strata…aj pre nás na blogu ale určite aj pre teba…držím ti palce v živote, dufam že sa ti bude darit ;-)  :-)

  3. všechny designy se soutěžícím povedly a myslím si, že bude těžké vybrat vítěze. Proč jsem to nenapsal tam? Zdá se mi to tam chaotické a komentáře se těžko píšou, promiňte..

  4. Ahoj, prosím, nevím jak nastavit pozadí do komentárů aby mi sedělo tak jako např. tobě. Ať dělám co dělám, pořád mi to nesedí… mohla bys mi prosím nějak poradit? Třeba foto popis… jsem fakt zoufalá a ty to na tom blogu máš tak krááásné…

  5. [17]: na 3D tvorbu, kterou tady nevkládám – 3Dcool, solidworks, autocad, na nejrůznější animace adobe image ready nebo zoner, případně mám někde ještě gif animátor. Na vektory corel, zoner, na obyčejné layoutování adobe photoshop. Photofilter jsem nikdy neměla, takže nemám jak poradit a programy, které mám, mám od kamaráda, který dělá s počítači, takže většinou originální cd z protekce 🙂 nebo nějaké starší verze od švagra, co jsem "zdědila" taky originál a něco vypáleno, nic nemám staženo z internetu.
    Tady jsou dva fajn online programy, zkus to s nimi: http://blanch.blog.cz/1003/online-graficke-editory

    [13]: žádné rámečky nahoře a na bocích, zarovnat doleva a většinou je fajn mít nastavené i ikony pro komentáře, aby to odsunulo záhlaví komentáře.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..