Slash web

Tak je tu den D.
Už nějakou dobu jsem pracovala na svém povídkovém webu.
Ne, že bych nechtěla zůstávat na blogu, to nikoliv, blog nadále zůstává jako můj vypisovací deníček a hlavně jako působiště grafiky, nicméně, víte, že obsah mé tvorby jaksi spadá spíše do toho dospěláckého rozmezí a když už je člověk jednou v Autorském klubu, velmi nerada bych tento druh povídek publikovala zde.
Jednak proto, že mnohým může připadat pobuřující, jednak i proto, že bych slashovou tvorbu ráda od blogu oddělila i kvůli sobě. Takže…

… dnes jsem konečně dodělala vše potřebné na svém webu a přináším vám – čtenářům slashe, křetí ještě občas přijdou kouknout, jestli mi nepřeskočilo a něco jsem nepřidala 🙂 – odkaz na můj zbrusu nový web.
Málokdo ví, že jsem měla takový blok s tvorbou spíše proto, že jsem přišla o své zálohy, o možnost dostat se na starý web a že to bylo jednoduše způsobeno tím, že technická stránka věci mi nebyla příznivá.
Ale po roce neaktivity jsem se rozhodla, že už s tím vážně musím něco udělat, jinak se neseberu nikdy a mezi námi, psaní mi vážně chybí a práce na webu také.
Čili vám představuji Canditu trochu jinak. Bližší info ohledně chodu webu najdete v novinkách v článku. A všímaví si jistě všimnou i červeného políčka v kalendáří, které vám k zítřejšímu dni něco naznačuje :).
Vivat slashi a všem dobrým duším, které mi ještě stále zůstaly věrné.
Život je teď sice hektičtější, problémovější a zaneprázdněnější, nicméně se budu snažit na vás vždycky udělat nějaký ten čas.
A v hlavě se mi už dva roky rýsuje nová slash oddechovka a lá Acta est fabula, kterou bych ráda začala aktivně psát hned, jakmile dokončím Pretty woman, které už zbývá jen posledních pár dílků.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

14 komentáře “Slash web

  1. Ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost 🙂
    V Pretty woman už jsem ani nedoufala a jsem strašně ráda, že tuhle povídku dokončíš :).
    Mucheche, to bude zase počteníčko :D

  2. Jsi nejlepší, moc děkuji, že pořád píšeš, můžu tě ujistit, že dokud budeš psát, do té doby budu já určitě číst :-D

  3. [3]: Děkuji 🙂

    [4]: No jo, přichystala, zveřejnila, a teď mám jednu dvanáctku v práci za druhou a nestíhám zas nic 🙂

    [5]: A mě převelmi těší, že někdo ty moje hemzy chce ještě pořád číst :), dokud se najdou takoví jako ty, budu mít stále chuť zveřejňovat a nepsat si to do šuplíku 8-)

  4. Ahoj Blanch, mam takový problém, možá se jedná jen o nějakou dočanou chybu, ale nemůžu se přihlásit na tvé nové stránky. Ráda bych si udělala radost a něco od tebe přečetla , ale nejde mi to 🙁 nevíš co se děje?? pa :-)

  5. [7]: Ahoj, omlouvám se, občas má poskytovatel výpadky 🙁
    Bohužel já mám zrovna web na serveru, co byl napadený nějakým hackerem, takže tam bývají výpadky delší dobu a protože je to free hosting, tak ta podpora se tam zrovna nepřetrhne s jejím řešením…
    Upřímně mě to začíná srát a trochu mě děsí, že o ten web zas přijdu…
    Začala jsem pro jistotu povídky vkládat zase i sem.

    Bohužel s tím já nic neudělám :((

  6. To nic, nemáš se za co omlouvat! Děkuji za informaci 🙂 již je to v pořádku, stalo se mi to jen jednou asi na jeden den. Měla jsem strach jestli se něco nestalo. Jsem ráda, že jsi v pořádku a jde "jen" o toto, snad se to zlepší a nebude nutné web znovu měnit. Určitě děláš dobře, že zálohuješ ;-)
    Přeji ti hezké svátky, hlavně hodně zdraví, fantazie, lásky a  tak :-D Pa

  7. [9]: Ono se to bohužel děje docela pravidelně a v poslední době jsou výpadky třeba i tři dny v kuse. Já to vidím tak, že se prostě vrátím sem a už na všechny weby fakt kašlu, vždycky, když se nadšeně do něčeho pustím, pohnojí se to něčím takovým, už mě to fakt nebaví.
    Ty problémy tam trvají bezmála půl roku a nikdo to neřeší, furt píšou jak jo, ale nevidím změnu.
    Do toho mi ten web napadli spamboti… a asi nemálo spambotů, ono mít online 800 čtenářů a mít denní návštěvnost 1400 s mou aktivitou je jaksi blbost 🙂

    Což o to, zálohu mám u sebe v počítači, ale čtenáři ji pak nemají nikde 🙂
    Sice odpovídám opožděně, ale děkuji, tobě dostaečně ještě taky, snad byly svátky příjemné.

  8. Ahojky, po dlouhe dobe 🙂 to je mi lito, ze mas s webem takove problemy, nedivim se, ze te to stve. Ja s tim moc zkusenosti nemam, vlastne zadne :D jen ctu povidky, ale znam se, nervy bych na to asi nemela. Doufam, ze jsi na tom lip :D He, spamboti, to slysim prvne, zni to dost zabavne, ale zda se, ze neni, parchanti, skoda, ze jim clovek nemuze aspon chrstnout neco do obliceje, treba neco hodne smradlavyho :D
    Jo to bych taky brala, takovou zalohu, kde by mi tvoje povidky hezky rostly :-P
    Diky, jojo svatky byly bezvadny, spousta cukrovi, darku a pohadek, proste moje nejoblibenejsi dny v roce :D Zase nekdy papa :-)

  9. [12]: No jo, já to všecko stejně přesunu nakonec zase sem. Starý web, tam skončila platnost, bez archívu se cítím divně 🙂

    Ten web asi vážně pustím, sice se mi nechce omezovat blogem, mě na webování právě baví ta volnost úprav a funkcí, jenže beztak na to ani nemám čas a ani už tolik entuziasmu. Kdyby mě jen ten blog tolik neštval 🙂

    Jinak je milé vidět, že se pořád vracíš, i třeba po těch dvou měsících :D

  10. Tak jsem zase tady 🙂 To vis, patris mezi me nej spisovatelky a ctu tve povidky uz x let, ani to nepocitam, takze se za tebou vzdycky vracim, to ze jsi se vratila po delsi dobe mi udelalo obrovskou radost, uz jsem to necekala, vetsina lidi se uz nevratila… a navic jeste porad pises, plus pises originalne a nezamenitelne, clovek se nenudi 🙂 tolik ody na tebe :D
    Jojo, archivuj, at nic nezmizne, kdyby nahodou, tech webu je mi lito, taky je mam rada, ten stary i novy 🙂
    Hmm, prave si mi osvetlila rozdil mezi blogem a webem (z te druhe strany) 🙂
    Tak zase za par tydnu, treba driv nez za dva mesice, ale neslibuju :-D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..