Šílené retro

Přiznám se, že mám už několik dní(no dobře, spíš měsíců) docela slušnou depresi(což se i podepsalo na mé aktivitě), tak jsem si řekla, že se musím nějak rozveselit a udělat něco šíleného, ukřičeného, barevného a veselého, co mi pomůže se nějak z té letargie dostat…
A tak vznikl tento layout. Neplánovaný. To jsem si jen tak chtěla zabít vtíravé myšlenky u PSkování a vytvořit něco šíleného třeba ke stažení, co by bylo úplným opakem toho, co se mi honí v hlavě…
A nakonec z toho vylezla věc, co se mi vcelku zalíbila a říkala jsem si, že se teda o ni nepodělím a dám ji k sobě, aby mě každý den svou šíleností nakopla do dalaších dní.

Z nějakého mně podivného důvodu nefungují odkazy, jak mají. Obrázky – ať jsem dělala, co jsem dělala – se zkrátka nenahrály průhledné, jak měly být(měly plnit po najetí myší barevný efekt), vůbec nikde, tak jsem to s nimi asi po šestém přepracovaném pokusu vzdala.
A jak to tak bývá, dávám k dispozici pro použití staré avatary z předešlého vzhledu.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

16 komentáře “Šílené retro

  1. u Slunečnice jsem říkala, že veselé designy jsou vždy vítány. A on se zrovna jeden objevil! 🙂
    Nikdo by mě nenapadlo dát k tomuhle fontu (nevím jak se jmenuje..ehe) takhle pestré barvy, ale výsledek je skvělý. 🙂

  2. [1]: Já si to představuju při každé návštěvě a vždycky mě to akorát víc na*ere :D

    [2]: Díky. Já ho použila spíš omylem ten font, ale když jsem ho vyplnila vzorkem, najednou se mi zalíbil. A asi jsem ho nikdy dřív nepoužila.

  3. Ježiš, to je super! Připadám si jak na pouti :D a nevím proč mi z toho zní v hlavě "céčkaa, sbírá céčka, v tom je ta léčka.." :D
    Ne, vážně, je to moc hezký! Miluju teplý barvy, a tohle je prostě tak správně trhlý :))) a ten avatar u tohohle článku je úplně výbornej! Jo, a ty různobarevný komentáře! <3

  4. Možná je něco, co ten text dělá stále plným. Pokud tedy měl svítit právě ten text. Když si totiž obrázek vezmu a přenahraji na vlastní odkaz, tak průhledné je pouze jeho okolí. Je možné, že jsi tam tedy měla nějakou vrstvu, která vypadala věrohodně, ale potvora nechce spolupracovat. Určitě se to ještě nějak povede předělat, až bude chuť 🙂

    Design splňuje bravůrně svůj název "retro". I když stále v tom vidím bonbóny a nahání to chutě :D

    Povedl se každý detail a ta veselá, hravá atmosféra přímo z toho číší ven. Ještě aby venku bylo stejně tak barevně a krásně jako tady na stránce. To by byla dokonalost 🙂

  5. [9]: Právě, že není. Vytvářela jsem ho celý odznovu asi čtyřikrát, měnila formáty, zkoušela měnit bitové rozlišení, není celý, když ho nahlížím ve složce v počítači, je přesně takový, jaký má být, ale blog ho prostě nenačte s průhledností, ani gif, ani png. S více vrstvami, bez. Nijak.
    Text svítit nemá :), mají prosvěcovat ty prázdné kuličky na začátku. Ty nejsou vyplněné.
    A už v předešlém designu jsem měla odkazy na úplně stejném principu a fungovalo to. Postup byl naprosto totožný jako teď :).

    Já už na to upřímně kašlu, se nebudu další hodiny trápit s takovou titěrností, na to si cením svého času :D

    A díky.

    [8]: No co jsem už měla dělat no :/ Tak jsem to upravila alespoň esteticky trochu jinak, ať to není holé 🙂

  6. [10]: Třeba budou zase fungovat ty zlobící kuličky příště. Ale i bez nich je to úžasný design 🙂

    Přidám se tedy k prozatimnímu představování si fungujících kuliček :D

    Není zač 🙂

  7. Tvůj nový layout i ikonka v komentářích nemají chybu :-P moc se mi líbí v layoutu ty provázky pod záhlavím a na konci stránky ;-) snad už jsou ty tvoje deprese pryč :-) .

  8. Design jsem si na blogu měnila jen párkrát, ale přesto si tu frustraci z toho, že máš nějakou vizi, která prostě nejde zrealizovat, i když všechno nasvědčuje tomu, že by to jít mělo, moc dobře pamatuju.
    Tohle je fakt spousta barviček, ale dohromady to jde pěkně. Optimismus od záhlaví po zápatí. :D

  9. [11]: 🙂 To mě těší.

    [12]: V to doufám, jinak si už vytrhám všechny vlasy.

    [13]: Díky. Používám je už strašné roky. Od doby, co jsem je vytvořila, jsem je použila na designu snad už desetkrát.

    [14]: Já pro tohle prostě nemám vysvětlení a myslím si, že v tomto oboru jsem za tu dekádu poměrně dost zkušená a stejně mě zas něco překvapilo… :D Prostě tápu.
    A díky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..