Shrnutí všech aktivit…

Tak zase něco k novinkám…
  • Rubriku známkování, teda spíš Hodnotítko v Oblíbených stránkách jsem znovu
    obnovila, protože jak jsem zjistila, tak každý známkoval podle jiných kritérií. Špatně si přečetl, že čím menší číslo, tím lepší známka. Takže jsem hodnotítko vynulovala a je tu nové. Znovu vysvětluji, že jednička je nejlepší známkou a naopak pětka je tou nejhorší. Tak jen bodujte!
  • Dále, pro ty, co to ještě nezjistili a chtěli pokračování povídky Dědicové mágů, tak pokračování už je zde v plné kráse. Vlastně zatím jen první kapitola. Je jím povídka Třináctá komnata. Snad se vám bude líbit stejně jako ten předešlý díl.. nebo ještě lépe, snad se vám bude líbit víc.
  • Do galerie jsem přidala pár nových fanartů v sekci Harry Potter.
  • Také během dneška nebo zítřka přibyde jedenáctá kapitola Návratu do minulosti, čekejte to 🙂
  • Přidána anketa týkající se nového desingu.
  • V diskusi je nové téma, byla bych ráda, kdybyste se na něj podívali a řekli mi svůj názor. Jmenuje se Povídková sout잨.
Doufám, že se vám líbí můj nový vzhled, trvalo mi dvě hodiny, než jsem přišla na tu správnou kombinaci, která mi vyhovovala. Více kritiky v anketě, kterou najdete v sekci Novinky pod názvem Anketa týkající se blogu. Tak hlasujte, díky..
To je pro dnešek vše, zatím, Blanch

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

14 komentáře “Shrnutí všech aktivit…

  1. Promiň, ale v hodnotítku jsem dala 4 hvězdičky, a pak jsem zjistila, že je to jako 4 ve škole. Nechci ti to nějak kritizovat, máš to tu moc pěkný, ale to hodnotítko je fakt matoucí:)

  2. Liane v pořádku :))

    Ale u otázky je napsáno, že 1=nejlepší známka a je to vysvětleno i zde :)) Ale nevadí 🙂

    Lulin: díky mockrát.. snad už mi to vydrží, když tu tu svoji vysněnou černou nemůžu dát 🙁

  3. Mno k tomu hodnotíku. Je to svělý nápad, ale … Pokud cheš aby lidé nebyli zmatení tak nesměšuj dva způsoby hodnocení (známky a hvězdičky). Ono moc obrazů(grafiky) je velká a pokud u jednotlivých hodnot dáš místo známek hvězdičky tak to lidi mate. Ale jinak je to povedený blog. BOOK :o)

  4. Proč by to mělo mást? Jedna hvězdička jako jednička… jedna = jedna.. mně na tom nic matoucího nepřipadá…

  5. No právě! Pokud používáš známkovací systém a u zaškrkávátek pak máš hvězdičkový systém tak to fůru lidí zmate právě z toho důvodu, že předpokládají jaxi automaticky, že větší počet hvězdiček je lepší díky zkušenostem z jiných hodnotících stránek i médií (časopisy atd.).

  6. No, právě, že to tak není :)) V tomhle se pleteš, protože původně jsem tam měla ten systém, o kterém myslíš a všichni mi psali, že právě zaškrtávali jedničky, úprotože si mysleli, že je to nejlepší, poněvadž to tak znají odjinud a požádali mě, abych to smazala znovu, protože blbě známkovali. Takže jsem to celé změnila na základě předchozí zkušenosti. Navíc je to dostatečně vysvětleno, jak zde, tak i přímo u hodnotítka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..