Rámečky na avatary

Něco, co jsem stvořila docela nedávno, na základě starých rámečků.
Docela jsem si s těmi pixely hrála, tak doufám, že to není až tak nejhorší.
Pokud by rámečky někdo z vás rád využil, samozřejmě může, od toho jsou ke stažení. Nicméně není nutné při každém jejich využití psát někde autorská práva, zmínka potěší, ale nevyžaduji to.
Ráda bych touto cestou odkázala na starý blog, kde lze stáhnout i starší rámečky, které zde nejsou publikovány. Naleznete je přímo s TÉTO sekci.
Ve složce zip naleznete jak soubor, který lze přímo nahrát do photoshopu mezi štětce – ve formátu abr, ale také gif obrázky ve složce GIF, ze kterých lze štětce vytvořit i v jiných programech, nebo novějších verzích photoshopu.
Zakazuji šířit tyto soubory dál. Jsou určeny pouze pro vlastní užití, nikoliv k propagaci a na nějaké obohacování. Můžete je s klidem používat, ale nechci je u nikoho vidět ke stažení, to pak budu zlá. Nebo jakékoliv přivlastňování.
Ukázkové avatary můžete klidně použít na svůj blog/web do článků. Jsou volně k dispozici.
Počet rámečků: 30 kusů
Rozměry: 100px na 100px

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

15 komentáře “Rámečky na avatary

  1. Děkuju za upřímný komentík :-) i já budu upřímná… to hovno v tvé ikonce se mi vůbec nelíbí :-? to peříčko bylo krásný :-P máš skvělý nový layout ??? miluju fialovou :-D .

  2. [1]: To hovno v mé ikonce tady bylo zhruba deset let a bude i nadále :P, protože je to definuje, co si o dnešní blogosféře oproti začátkům myslím :D.
    Je poměrně odpovídající, bohužel. A právě i z toho důvodu, že popuzuje lidi :D, to mě na něm baví nejvíc.

    A děkuji :).

    To víš, já na ty blikající tentononc fakt nejsem, přijde mi to moc laciné a zbytečně degradující autora blogu.
    Ony ty všelijaké třpytky a svítítka byly vždycky dost neoblíbené, zejména teda u starších, chápu, že mladší lidi na tom něco vidí, že je to takové.. jiné. Ale jak jsem psala, to je věc vkusu a pokud seš s tím spokojená, je to přeci jen tvá věc :D.

  3. [3]: Moje krásná návštěvnost? 🙂 Tak to by se ti líbila má návštěvnost před deseti lety :), denně přes tisíc lidí, online 50 :), za měsíc zhruba 40 000. Celkové číslo kolem pěti miliónů po zhruba šesti letech :). Ale to byly jiné časy :).

    Tohle vážně nic není, ostatně mě návštěvnost ani tak nezajímá jako spíš zpětná vazba. Na co je mi číslo na ukazateli, když se ani nikdo neozve a neřekne mi, že se mu tohle a tamto hodí, nebo líbí, nebo že by tohle změnil, cokoliv :)).

    Každopádně děkuji.
    Máš zajímavý blog, konečně ve sněti těch příšerovin, co blog hostuje, něco normálního a rozumného :).

  4. [5]: Víš co, kecat ti do toho tak jako tak nemůžu :).

    Všimla jsem si. Jsem zvědavá, co pro tebe vytvoří :).

    No, ano, proto ho používám, opravdu si ho každej všimne, je to takový lapač návštěvníků :D.

  5. [7]: Já si poprvé myslela že to má být čokoládová zmrzlina :D ale pak jsem si všimla těch much a hned mi bylo jasný co to je :-D v pohodě tvůj názor ti neberu ;-) nemám ráda útočnou kritiku :-? a tvoje je OK ;-) .

  6. Tak já se přiznám, že se mi to hovno taky nikdy nelíbilo :D a to doufám nejsem typickej představitel nějaký divný blogískový vlny nebo čeho, jenom prostě nemám ráda vulgárnost a hovno v ikonce je pro mě prostě vulgární (a třikrát použít slovo hovno v jednom komentáři taky, ale přiznávám, že mě to nějak baví :D). Ale že si ho hned každej všimne, to je taky pravda a má to jistě něco do sebe :D a rámečky jsou moc pěkný, maj krásný barvy a mám ráda tenhle tvůj styl.

  7. [8]: No… i tak se to dá brát :D :D

    [9]: No a nebo tím prostě chci jen vyjádřit, že je tenhle blog na fekální hmotu :D.

    [10]: Mně to třeba vulgární nepřijde, právě proto, že je to recese a záměr. Ale zas ne každý můj záměr chápe, to se z ikony prostě vyčíst nedá no :D
    Jinak díky. Jen jsem nějak postřehla, že se mi tam opakují rámečky, asi i v tom balíčku ke stažení :D, no, kašlu už na to :D.

    Myslím, že je zcela irelevantní ale řešit moji ikonu u nicku, to je přeci jen čistě má věc :), co s obsahem nesouvisí :). Ale jak je vidno, plní právě tu funkci, kterou má, dle vašich reakcí, takže účel byl splněn :D.

    A co vy víte, třeba je to jen hromada… bláta :D a rojí se kolem něj komáři :D.

  8. Tak to víš, když máš jako ikonku tak do očí bijící (a jiné smysly podněcující :D) věc, někdy se holt nedá odolat.. :D ale samozřejmě máš pravdu (jenomže kdo by odolal diskusi o h…, ty jsou dneska populární, žejo. xD).
    A jo, některý jsou tam dvakrát, ani bych si nevšimla 🙂 ale tak co, maximálně si jich člověk prostě stáhne víc, pomazat se to dá vždycky. 🙂

  9. [12]: Tak jistěže, o fekální hmotě jsou debaty nejčastější, kolikrát ale obsahují i jiná témata! :D
    Mě ty reakce na to ale poměrně baví :)). Ono to i testuje lidi.
    To je jako na facebooku. Napíše někdo někam komentář a podle profilovky už ho každej odsoudí, když s ním nesouhlasí(tak je automaticky blbec, protože má na profilovce co já vím, jako by věděl, s kým má tu čest)… Je to i o tom, jestli se přes to umí lidi přenést.

    Jo no, myslím, že asi tři nebo čtyři se mi podařilo nakopírovat, ani fakt nevím jak. Dávala jsem si na to pozor, asi jsem prohodila soubory :D, no co už.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..