Rámečky na avatary – 14.sada

Opět jsem dnes dělala v počítači čistku a našla něco, co jsem vytvářela ještě loni a nikdy nepřidala. Pravdou je, že toho bylo víc, ale soubory se nějak poškodily, přesto alespoň větší část zůstala.
Zpětně jsem se dívala do rubriky rámečků a spílala si, že bych měla opravit konečně ty odkazy ke stažení, a tak jsem začala ve svých složkách hledat zipy rámečků a k mé nelibosti jsem jich pár už bohužel nedohledala, nicméně pokusím se všechny i tak dát ještě nějak dokupy, až to bude možné.
Prozatím tedy vkládám tyto „staronové“ kousky. Už jsem jich pár na avatary v minulosti použila. Kdo ví, třeba se ještě v dnešní době najde někdo, kdo tyhle „starý ptákoviny do photoshopu“ ještě použije. I když si iluze nedělám :D.
Grafika samotná šla jaksi do kopru…

Zde k dispozici. Ve složce zip naleznete jak soubor, který lze přímo nahrát do photoshopu mezi štětce – ve formátu abr, ale také gif obrázky ve složce GIF, ze kterých lze štětce vytvořit i v jiných programech, nebo novějších verzích photoshopu.
Jinak pokud šablony použijete, opravdu není nutné udávat credits.
Zakazuji šířit tyto soubory dál. Jsou určeny pouze pro vlastní užití, nikoliv k propagaci. Můžete je s klidem používat, ale nechci je u nikoho vidět ke stažení, to pak budu zlá.
Počet rámečků: 23 kusů
Rozměry: 100px na 100px

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

8 komentáře “Rámečky na avatary – 14.sada

  1. Ahoj,

    Mám rozjetý takový malý projekt "Pátý Poberta" jako dárek k Vánocům pro jednu moji dobrou kamarádku. Potřebovala bych trochu podpory do začátku, tedy pár čtenářů, kteří mi kriticky dají najevo, co se jim líbí či nelíbí, aby na Štědrý den povídka alias vánoční dárek byla vypiplaná, jak to jen půjde.

    Pokud máš zájem, budu nadšená. Pokud ne, promiň, že tady oxiduju. 😉

    Psaní a čtení zdar!

  2. Já už ani nevím kdy jsem naposledy otvřela psko… a ani si netroufám říct jestli si pamatuju jak se používá :D
    Děsivý :D
    Stará dobrá grafika, ale vážně by mě zajímalo jestli lidi ještě něco tak už poměrně vzácnýho využívají :D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..