Rámečky na avatary – 13. sada

Zaměstnavatel mi dnes ráno zadal úkol vytvořit pro naši firmu nějaké tiskoviny. Tak nějak jsem s prací byla brzy hotova a zbyly mi zhruba dvě hodinky času navíc a takto dopadla má prokrastinace :).

Velmi mě mrzí, že zde nemám k dispozici svůj vlastní počítač, kde mám za ty roky vytvořené obrázky, utility, grafické vymoženosti, kde mám své fotografie a vůbec všechno, co jsem kdy stvořila.
Bohužel nejsem vlastníkem notebooku, nýbrž stolního počítače a vozit ho každý den přes půlku Prahy se mi vážně nechce :).
Jinak bych zde mohla zabít dvě mouchy jednou ranou a dělat tady během volnějších chvil grafické zakázky, které nestíhám.
K dispozici mám jen firemní počítač, do nějž jsem teda nainstalovala svoje programy, ale znáte to, jak už máte po letech něco vytuněného, pracovat zase s osekanou verzí s ničím, chvíli to trvá :).
K obsahu… Jako obvykle a nezměněně v zip formátu naleznete k dispozici jak abr formát vhodný do adobe photoshopu, tak i složku GIF, v níž jsou rámečky uložené jako obrázky v gifu pro jiné grafické programy, nebo verze PSka, které by abr nepozřely(mám dojem, že ty novější už je nenačtou).
Jak vidíte v článku, k dispozici máte náhled na to, jak samotné „šablony“ vypadají. Zároveň přikládám i praktické ukázky avatarů z vlastních narychlo udělaných textur. Pokud by je chtěl někdo využít do vlastních textů, klidně může, nejsem proti a ani si nezakládám na tom, abyste uváděli, odkud je máte. Mezi námi, žádný zázrak to přece není :).
S velkou pravděpodobností k této sadě brzy přidám i buttonové šablony, jak to mám obvykle ve zvyku.
Jinak pokud šablony použijete, opravdu není nutné udávat credits.
Zakazuji šířit tyto soubory dál. Jsou určeny pouze pro vlastní užití, nikoliv k propagaci. Můžete je s klidem používat, ale nechci je u nikoho vidět ke stažení, to pak budu zlá.
Počet rámečků: 36 kusů
Rozměry: 100px na 100px

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..