Rámečky na avatary – 12. sada

Vím, že předešlé sady nejdou stáhnout(brzy to napravím), nicméně tuhle sadu jsem ještě nedávala ke stažení nikdy nikam. Jsou v ní nějaké starší(i pět let), ale i novější rámečky, které můžete použít na úpravu vlastních ikon v jakémkoliv grafickém programu.
Dneska jsem se přiměla si v nich udělat trochu pořádek a zpracovat je do souborů. V zip formátu naleznete k dispozici jak abr formát vhodný do adobe photoshopu, tak i složku GIF, v níž jsou rámečky uložené jako obrázky v gifu.
V článku naleznete i ukázky na samostatných avatarech, jak lze rámečky zpracovat v praxi. Pokud by se někomu líbily i avatary samotné, klidně je může použít, ale vytvářela jsem je z vlastnoručně vytvořených textur tak nějak narychlo, takže nejsou nic moc 🙂

Pokud využijete tuto sadu k úpravě vlastních avatarů, není vyloženě nutné někde udávat autora, pochopitelně mě to potěší, ale vysloveně si na tom nezakládám a nedělala jsem to nikdy. Výjimkou by bylo, kdyby je někdo začal vydávat za své a nebo je u sebe na blogu/webu šířil ke stažení. To prosím odmítám a jestli to někde najdu, urvu majiteli blogu hlavu!
Počet rámečků: 30 kusů
Rozměry: 100px na 100px

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

11 komentáře “Rámečky na avatary – 12. sada

  1. Taky jsem chtěl udělat takhle ty ukázky, ale nikdy jsem se neodhodlal – zatím. Možná by mě vytáčel i ten direct link, kteří někteří jistě využijí.

  2. Cože? Jaké skóre? :D

    Já fakt nevím, co s těmi rámečky fakt máš :D :D
    Ačkoliv je fakt, že s tady těmi(až na ty staré) jsem se patlala nejvíc ze všech.

    Asi nerozumím, o jakém direct linku ukázek mluvíš…

    Já ty avatary dělám vždycky, protože se chci pokaždé podívat, jak bude ten rámeček vypadat použitý, ani nevím proč jsem je nikdy nedala ke článku jako ukázku, spíš asi z lenosti… Přeci jen to sem narvat trvalo a zrovna blog je dost pomalý.

  3. [3]: No přece konkurenční skóre, jsem tě posledně poctivě předehnal v množství. :D

    No rámečky jsou přece nej grafika! Myslím si, že jsme v tomhle ohledu revoluční, nikdo je pravděpodobně už nedělá.

    Tak to mám lepší představivost, už vidím avatar i z prostý černý šablonky. Zkoušet to nemusím. :D

  4. [4]: V množství čeho? O_o Fakt nerozumím.

    Tak já je tam vidím taky, jak budou vypadat, ale chci se o tom vždycky přesvědčit a ujistit se, že se mi budou líbit. Jsem dost velký puntičkář a kvůli jedinému pixelu, co by mi tam vadil, bych je totiž smázla.

    No.. a já jdu přidat pro změnu buttony.

  5. [5]: Celkové množství všech rámečků – ty vs. já. Jsem to pro zábavu propočítával před nějakým měsícem. :D

    JJ, jsem netrpělivě mačkal F5. :D

  6. [6]: Myslíš tvých třináct sad versus mých šestnáct(do včerejška čtrnáct)? 🙂 Nebo jako na kusy?

    Tak jsem si to schválně spočítala a když jsem nepočítala svoje poslední dva články na rámečky(čili počítala jen ty staré), tak jsem jich měla pořád o sedm kusů víc :). A přepočítávala jsem to třikrát. Jako je fakt, že "vyrovnat" skóre to skoro je no.
    Nebo myslíš konkrétně jen avatary? Je fakt, že jsem to počítala dohromady všechno, jak u tebe, tak u sebe.

  7. Však ty to zase brzo doženeš. Já jsem si to asi zase vybrala na čtvrt roku dopředu, protože takhle jsem se nedrbala ještě s žádnými.

  8. [7]: B., mám jednu sadu připravenou přímo ke zveřejnění už od února (hotový článek, zip a nahráno) a druhou v noťasu – z článků za poslední měsíc (to ještě nemám ani zazipovaný). :D

    Přesně, myslel jsem komplet všechno v kusech, co se dá nazvat templates, ale nemyslím to, co teď blogeři produkují pod tímto termínem ve formátu psd. :D

    [8]: Tjn, tahle sada je naprosto božská! Je to divný, ale jsem nadšen, stále se kochám. :D Mám chuť vyrobit nové, ale kdo se za mě naučí na zítřejší zkoušku. :D

  9. [9]: Já mám v počítači ještě tak stovku rámečků minimálně, co se mi nechce dávat ke stažení 🙂
    V photoshopu mám rámečky za posledních osm let, co jsem je začala dělat, a dobrou půlku nikdo nikdy neviděl 🙂 Teda možná něco v layoutech, ale ne ke stažení. A ani nikdy asi neuvidí, většina z toho jsou hrůzy :D

    Blogeři produkují něco pod psd? Sprav mě o tom, nemám dostatečné info.. co je teď v kurzu jako templates vlastně? :)) Jsem naprosto nevzdělaná.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..