Prosím vás o váš názor

Vytvořila jsem další dva vzhledy(ten novější chci dneska ještě dokončit ke stažení), ovšem jeden mám v plánu zrušit, protože se mi ale vážně nelíbí, už dlouho se mi nestalo, že by se mi něco ode mě tak moc nelíbilo..
Jenže před pár dny jsem ho nastavila na blog a přijde mi, že má práce tak přišla vniveč, když jsem se s ním tak drbala…
Tak jsem se rozhodla, že dám na vaši radu… Na druhou stranu představa, jak k layoutu vytvářím zase návod ke stažení, mi přivádí nauzea 😀
Ale což..řekněte mi prosím svůj názor, zda-li ho mám nebo nemám zrušit… Více v článku…

Co myslíte… má to cenu?
Důkazem toho, že se mi vážně nelíbí je datum jeho nastavení a taky to, že po něm následovaly další dva vzhledy, z nichž jeden už jsem zveřejnila a jeden zveřejním ještě dnes a i když byl tento vytvořen dřív, prostě jsem se nepřemluvila k vytvoření návodu ke stažení.
Mám dilema… buďto ho zruším, případně zanechám pouze nenakódovanou verzi a prakticky všechny bonusy k tomu půjdou do koše a čas trávený nad jeho nastavováním a tvořením byl zbytečný, nebo ho zanechám a stejně budu ještě minimálně tak dvě hodiny trávit čas nad výrobou návodu ke stažení 😀
Ani jedna z těch variant se mi nelíbí, ale jinak to nepůjde :), proto se ptám vás, abyste takzvaně rozhodli za mě 😀

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

12 komentáře “Prosím vás o váš názor

  1. [1]: Sorry, ale tohle je teda fakt rada nad zlato. Nemám rád, když někdo srovnává.

    [2]: Diplomatická odpověď. *ir*

    [3]: To si protiřečí. K části o porovnáváni jsem se vyjádřil.

    [4]: Říká se tomu SCHS – význam těchto písmen znáš… Nevím co se ti nelíbí, je to dost povedené, vadí mi pouze maličkost, ten obrázek lilie měl být výraznější. Toť vše a dej to bez keců ke stažení.

  2. [5]: abych neznala význam "slova", které jsem sama(ještě spolu s jednou autorkou HP ff) vymyslela před sedmi lety, to by bylo dost bídné :))
    Ale tohle není schs, to je spíš nespokojenost založená na mých globálních schopnostech, spojená s osobním nevkusem, z čehož vyplývá, že jsem měla vlčí mlhu, když jsem to tvořila, protože se mi to vážně zdá dost slabé… A nelíbí se mi na tom ale vážně nic… Je sice pravda, že mně se často moje layouty přestanou časem líbit, ale tenhle byl prostě podle mě omyl..nebo patlání z nudy…

    Ale tak když už ho tam mám, asi ho ke stažení dám..ale nevím kdy, nebude se mi do toho chtít :D

    [6]: díky za názor 🙂

  3. nemohu posoudit zda se ti to nepovedlo či ano protože nemám oči profesionála .. mě se to moc líbí, nevidím v tom chyby ^^ záleží jen na tvé náladě

  4. Tak jsem se nečekaně dověděla, odkud že původně pochází ono SCHS. Já jsem si říkala, odkud to Mardom s Less vlastně  vzaly :-D Špatný rozhodně není. Já, kdybych vytvořila něco takového, tak skáču do stropu radostí…leč já si své "vzhledy nedokážu ani pořádně nastavit :-))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..