Pár slov…

Tuhle povdíku si schovávám už docela dlouho. Je mi jasné, že komu se zalíbí, bude chtít pokračování, ale bohužel ho nemůžu tak brzy poskytnout.
Příběh je zařazen do doby, kdy je hlavní autorce osmnáct let. Přišla o svého milovaného a o svého bratra. Neměla příležitost dokončit školu, a tak se rozhodla, že se ke studiu vrátí. Celý život se jí převrátí naruby, když potká někoho, o kom si myslela, že by nikdy nebylo možné ho milovat. Vlastně to pro ní bylo absolutně nemyslitelné, poněvadž tato osoba..a vy ji všichni znáte, ..mno, nechte se překvapit.
Tento žánr je pro mě dost netypický. Rozhodla jsem se, že už nic takového psát nebudu. Sami víte, že jsem spíš na ty depresivní, temné a tragické povídky, ale rozhodla jsem se udělat vyjímku a po dlouhé době napsat romanci, což už u mě nebývá zvykem.
Jelikož jsem se rozepsala v parodii, Danae mi nasadila brouka do hlavy(ale tento nápad už mi brouzdal v hlavě dlouho a půlka stránky byla napsaná už asi půl roku, jenže záměr s touto povídkou byl zezačátku jiný), že bych zvládla i normální romanci. No, tak co to zkusit. Zápletku jsem si vymyslela, pár, který dám dohromady je velice neobvyklý. Já osobně jsem ho ještě u nikoho ani neviděla, tak proč ne? Sice se v tom asi tak moc nevyžiju, jako u toho, že někoho zabiju, ale co já vím..třeba z toho taky nakonec udělám tragédii, to by mi bylo podobné. Sice zápletku i děj už mám vymyšlený, ale ještě pořád to můžu změnit.
Tahle povídka je hlavně pro ty, kteří mají rádi zrzky, co umí perfektně vykouzlit Netopýří kletby :)))
Zdar čtení :)))

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

23 komentáře “Pár slov…

  1. Netopíří kletby? Jé, to mi někoho připomíná :))) a zrzky… no, sedí mi to už od začátku.. přišla o bratra a milovaného… to taky sedí :))) tak, jdu se dát do první kapitolky :)))

    vypadá to slibně :)))

  2. Už nemáš co prozradit..já první kapitolu vydala a všechno tam je.. Nechtěla jsem nic zatajovat, napsala jsem to schválně 🙂

  3. a kdy to hodláš dokončit, jen že tam píšeš že to za nějakej čas dopíšeš a já bych ráda věděla co se stane dál=)

  4. romance hm tak to se těším!!!!!!já moc  nejsem na to zabíjení atd.tak to blanch prosím neměn´.

  5. Proc tady neni ta dalsi kapitola? Ploooooosííííííííííííííííím asi jak tak koukam nejsem sama, kdo na ni tak netrpelive ceka tak ji sem uz dej prosim.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..