Oznámení

Ahoj vespolek,

taxem přidala pár svých nových fotek. Prosím, nelekněte se. Mám tam na sobě tuniku a vypadám ještě dvakrát tlustší, než jsem, nemůžu se na to dívat, ale tak, jsou to jediné aktuální fotky, co mám a jelikož jsou na nich i moji hafíci, tak proč ne…já to snad nějak přežiju, hlavně, abyste to přežili vy. Jsem vážně nefotogenický člověk a už trpím tím, že s ena svůj xicht musím dívat do zrcadla, ale jsem Odvážná školačka a dala jsem to sem, tak kdo chtěl vědět, jak vypadám ostříhaná, má možnost :)))

Dnes večer vydám další díl Pobertů, možná i Pikového krále, ale uvidím, jak to stihnu, spíš asi ne, ale Počátky určitě, chybí mi dopsat dva odstavce, takže tak kolem těch jedenácti by to tu mohlo být :)))
To je vše, snad se mých fotek neleknete natolik, že se rozhodnete to tu opustit :))))

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

18 komentáře “Oznámení

  1. týjo, tak tomu říkám změna:)

    BTW, když jsme u těch fotek, jak to vypadá se srazem?:) Účastnice odhlasovaly, že se na tě klidně složíme:)

  2. Reb :))) já jsem ti psala na web :)))

    Mimochodem..nešlo by to někdy 13.-14. října? To budu v Brně :)))

  3. heh.. takovej šoking…. potkat tě na ulici před tím, než jsem zhlédla ty fotky, tak tě nepoznám 🙂 ale sekne ti to :)a btw: krásnej hafík 🙂

  4. héjj, co to je?? Blanchí udělala radikální změnu? 🙂 Bych tě nepoznala, kdyby mi tyhle fotky někdo ukázala a zeptal se mě, kdo to je :))

  5. Stejně ty ostatní jsou staré..jsou při nejmenším rok staré…nikdy jste mě neviděli reál, takže byste mě, si myslím, taky nepoznali :)))

    Ty nám stále tajíš svou identitu 🙂

  6. já svoje fotky přímo nenávidim. A nejhorší je, když mi ostatní řikaj, že mi to tam sluší…

  7. no jo, to je pravda :))) Už vím, jak vypadáš ty, Rebelka, Mants, Am, Titany, Malfy, Alexis (ehm, ty dvě poslední jmenované jsem viděla na vlastní oči), Cat…hehehe, všichni maj fotky a já nééé :)) maximálně tu ze školy, jenže tam vypadám úplně jinak 🙂 Vsaďte se, že byste mě nepoznaly :))) A víte co vám řeknu? 🙂 není o co stát! :))

    Hele, Blanch, co ten sraz? Pojedeš? 🙂

  8. Nádherní pejsci….

    btw,máš pravdu,nepoznala bych tě.Ale nepoznala bych tě,ani kdyby si mi řekla,kdo jsi:)Vlastně ne,ty by si nepoznala mě:)No nic,zas fantazíruju

    Jinak tam vypadáš fakt dobře…

  9. vždyť to neni tak hrozný=), kdybys někdy viděla mě, kleplo by tě=) máš fakt hezký pejsky=) a sekne ti to=)

  10. Vijush nezdá..já jsem přírodní blond…

    warrion to je přesně ono…když s emi hrozně nelíbí  a višchni, že mi to tam sluší apod., to je na zabití :))

    Hele…nevím, jak vypadá Amy..pošli mi její fotku..ona na blogu žádnou nemá, pokud vím..ani u Malfy to nevím.

    Nancy hele..neser mě, Bohumile…když už já sem hodím takové hrůzy…tvoje fotky na mě nemají…a já stejne doposud s jistotou nevím, která an té fotce jsi…mám tip, ale nevím.. a navíc tam nikomu do obličeje vidět není, takže ne/poznaly určitě..s tímhle by se fotky porovnávat nedaly..tak už mě neser a pošli mi fotku na mail, pokudnějakou mám..taky chci mít nějakou představu o tom, jak vypadáš, nejsem chlap, abych těš kritizovala, jak ti to sluší..jde jen o pocit, že víš, kdo je na druhém drátě..navíc by to bylo aspoň fér, vzhledem k tomu, že ty víš, jak vypadám já, ale já nevím, jak vypadáš ty!

    Já bych na ten sraz jela..ale vidím to bledě..nebudou prachy… 🙁 Vyhovovalo by mi to v říjnu, kdy budu 100% v Brně..asi pak udělám nějaký soukromý srázek 🙂

    Heat tebe těžko, když nemám absolutní představu, jak vůbec vypadáš :)) Nemám věšteckou kouli…

  11. Nancy tak an to zapomeň..já díky žádným milodarům jezdit nebudu..já chci přijet, ale jak to vyjde, tak to vyjde, navíc mi to první září nevyhovuje, já totiž jedu na začátku k moři..proto jsem se ptala na ten říjen.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..