Nostalgicky vzpomínající výtvory

Něco pro pobavení 😀
Já se teda u toho bavila docela dost.
Tady jsou nějaké mé starší vzhledy(nenakódované), které jsem kdysi mívala na tomto blogu. Všechny jsou staré minimálně tři nebo čtyři roky, to jsem ještě tehdy byla aktivní na blogu(dokud jsem se nevrátila).
Přeplácanost jedna radost :D, samý štětec, samý znekvalitněný obrázek(tehdy to znekvalitnil blog při nahrávání, dneska už s tím moc nenadělám), příšerné barvy a ještě příšernější zpracování :).
Jaká to nostalgie :DD
Pokud by se našel jakýkoliv šílenec, který by z nějakého podivného popudu chtěl některý z nich použít, klidně může, on si tím bude hyzdit blog(či web) :D, ale nařezávat vám to vážně nebudu 😀
Náhledy v článku…

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

10 komentáře “Nostalgicky vzpomínající výtvory

  1. [2]: pokud ti to nevadí, dám si tě do Piedestalu do menu 🙂

    [3]: no..heh, nejsi příliš náročná :DDD

    [1]: :)), no jak pro koho :), já už bych je zcela určitě nepoužila :), musela bych se hanbou propadnout.

  2. [5]: pokud jsi autorkou toho vzhledu, který u sebe máš, pak tvůj pocit nechápu. No jen to porovnej, to tvé je vkusné a decentní, kdežto tohleto…to je..přeplácanost sama.

  3. Má hrozně ráda ren layout River (druhý lay) ten byl tady na blogu, když jsem semka zabloudila poprvé a jen jsem žasla… už je to taky dost dlouho…

  4. ke každému něco:
    1. mi přijde trochu přeplácaný
    2. je božský!
    3. nechápu proč jsou u Malfoye ty listy, myslím, že by bylo lepší bez nich
    4. je krásný, ale co tam zase dělaj ty noty, ty používáš/las hodně často a začíná mi to líst krkem
    5. to jsou chlapi? XD a sere mě tam ten xicht nad prstem
    ale neboj. jinak moc kritická nejsem, vážně XD. obdivuji tě :D. ale no, dobrá, jsem velká kritička :D

  5. [9]: 1 – není přeplácaný, takový byl obrázek, nic jsem na něj nepřidávala…

    3 – to bylo pouze pozadí..bylo to celé pozadí, ale dala jsem tam přechody, kdyby někdo náhodou chtěl tuhle hrůzu použít, aby se mu to líp nastavovalo..

    4 – nepoužívám, používala, dneska už štětce nepoužívám a když ano, tak jen své a střídmě…Cizí grafiku už nepoužívám pokud možno vůbec, všechno si dělám sama. Kromě obrázků, samozřejmě, v tom je mi část nápomocen deviantart a google, i když používám i hodně svých věcí…jako malůvky a fotky…

    Jinak tento notový štětec byl hodně oblíbený, používal ho snad každý a všude :), tehdy to bylo v módě, dneska je úplně jiná doba na všechno 🙂

    5 – to je loutka Severus Snapea…ti dva, to je Remus Lupin a Sirius Black a ano, dva chlapi :), píšu slash – povídky o lásce dvou kluků, takže tématický vzhled.

    Tahle kritika mi stejně k ničemu není :D, co bylo před čtyřmi lety už dávno není 🙂
    Navíc to není o kritice, ale o vkusu, každý má na vše jiný vkus, podle mě se nedá nikde posuzovat, co je správně a co špatně, protože každý je na něco jiného…
    Proto ani moc neuznávám grafickou kritiku, přijde mi naprosto zbytečná a bezpředmětná, protože nelze porovnávat vkus více lidí a určovat, kdo má pravdu… To myslím všeobecně.

    Jinak mně se tohle už dávno nelíbí,ani nechápu, proč se mi to líbilo tehdy, vlastně chápu..z prvotin, které vypadají už o něco lépe, má každý radost…Když se mu podaří stvořit něco, co vypadá jako layout, je nadšený.

    Zase na to, že to byly jedny z prvních vzhledů, co jsem kdy dělala, je to zase dobré, avšak dneska už bych se k tomu příliš nehlásila :)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..