Nezařaditelná várka…

png
Nějaké další starší webové vzhledy, které jsem měla na Layoutsi a dělala je v minulých letech/měsících… Nějaké jsou i z loňského roku.
Některé jsem dělala do soutěží. Některé jsou ještě i ve starém kódování, které mi dělalo neplechu.

Náhled
Stáhni
Náhled
Stáhni
Náhled
Stáhni
Náhled
Stáhni
Náhled
Stáhni
(hapruje v IE*)
Stáhni
*
Zjistila jsem, že IE je ještě větší křáp, než jsem si myslela. V minulosti mi ve starých internetech explorerech šly všechny layouty dobře, při tvorbě layoutu jsem zjistila, že nejenže si to čte png jak chce(v minulé verzi to png obrázky bralo dobře), ale taky, že se mi rozhazují najednou skoro všechny vzhledy(podle validátorů i ty plně validní), určuje si to vlastní hodnoty, pixely to absolutně ignoruje, ne, rozhodla jsem tedy já ignorovat IE. Takže, pro vaše dobro, uživatelé IE, doporučuji vám stáhnout si nějaký opravdu kvalitní prohlížeč jako je opera nebo mozilla.
Strýček Bill by si měl udělat v tom svém Microsoftu pořádnou čistku! Konec nas*aného projevu.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

14 komentáře “Nezařaditelná várka…

  1. Strašně se mi líbí ten třetí odspoda. 🙂 Ten je opravdu krásný. Jako, ty ostatní taky, ale ne tak, jako ten třetí odspoda. Ten se mi líbí nejvíc. 🙂

  2. [3]: IE je smějd :D
    Díky… ty odstíny mám taky ráda…

    [4]: děkuji 🙂
    Ten byl zrovna do soutěže před pár lety. Zadáním bylo nepoužít žádný obrázek ani fotografii, ani štětce, pouze nějaké tvary.

    [5]: zkus to později, třeba to půjde…
    Ovšem na stránce chyba není, normálně to najedu…

  3. áááá ty tvoje dessy jsou hrozně moc krásnééé:) Doufám že mi jednou uděláš desing 🙂 Všecky tvoje desingy jsou moc krásné!:) slintáám :D:D BABIČKO 😛:D🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..