Na závěr příběhu

Doufám, že se vám můj přípěh alternativní reality líbil. Každý komentář mě potěší, ale nejraději v návštěvní knize :))
Jelikož inklinuji k záporným koncům, tak jsem ho napsala i zde. Je to paradox, poněvadž na začátku jsem hlavní postavu, svou oblíbenou, zachránila a nakonec ji opět zabiju… jsem zlá, já to vím! Ale už je holt tomu tak :))
Možná, že někdy časem napíšu pokračování, ale není to jisté. Na stránkách fanfiction mě o to prosili, ale já si nejsem jistá, jeslti nezanechat příběh ukončet takto, pro mě je to uzavřený konec a už nic se nedá změnit, ale na druhou stranu je otevřen příběh Lily, která se může pomstít Jamesovi.. takže, časem se rozmyslím, jestli napsat pokračování. Každopádně se tu tedy objeví anketa, ale zatím je brzy a já zrovna píšu plno dalších povídek, takže nebudu rozdělávat další.
Děkuji za vaši pozornost! Blanch

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

2 komentáře “Na závěr příběhu

  1. Samozřejmě, že udělej i ten Lilyin příběh 🙂 Víš, v shoutboardu jsem ti řekla, něco, v čem nebylo nic osobního ani závist, ani nenávist… Tedy aspoň o tom nevím… Nenávist to určitě není, nemám proč tě nenávidět, ale jestli jsem se tě nějak dotkla, tak vážně PROMIŇ!!! Byla, jsem a budu vždycky tvůj velkej fanda a doufám, že se ti splní sen být spisovatelkou!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..