Moje praštěný obrázky :)

Jelikož ještě čekám na jisté vyjádření od jedné autorky obrázku, abych mohla vložit vaše další obrázky, co mi přišly, tak to odložím na později, než mi odepíše, abych mohla všechno vložit najednou. Místo toho se vám tu vecpu se svým vlastním „vychloubáním“.. jestli je teda k čemu… zkrátka… tyhle tři obrázky jsem dokreslila včera…

Tuto postavu jako autorka strašně miluji :)), ale potkat jej v reálném životě, nejspíš by dlouho nepřežil, jsem zvědavá, jaký se bude časem zdát vám, jmenuje se Ezechiel/Ezachiel a bude vystupovat v Třinácté komnatě.
Moje komiksové pojetí Tery a Siriuse z povídky Počátky Pobertů v Bradavicích.
Tery, o něco starší, než jak ji znáte 🙂 Ty dredy jsou divný, ale nevěděla jsem, jak jinak je nakreslit.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

64 komentáře “Moje praštěný obrázky :)

  1. ten prvni je krasnej….ten druhej vlastne taky……mno a kdyz sme u toho, ten treti taky….proste chvala nad chvalu 🙂

  2. Asi sem se zamilovala:o) Ten Ezechiel je naprosto úžasnej….a ty ostatní taky…ale ten Ezechiel se mi líbí nejvíc;)

  3. Lily podejď, je podle předlohy, i když upravený 🙂

    Dragony já ho taky miluju :)))

    Amy: WITCH? To jest? Jj..ten obrázek jsem měla v pc, jen trošku jiný, nebyl tolik barevný a je o něco menší, netuším, z čeho pochází, mám ho tam už několik měsíců :)) Našla jsem ho jednou úplně náhodou, když jsem hledala fan arty k Pobertům a pod Padfoot mi vyjelo tohle…ale upravila jsem ho podle sebe… ten kluk totiž seděl na Siriuse, vlastně jsem si myslela, že je to on, i když to mělo nějaký název jako Kaleb nebo tak nějak… říkala jsem si.. "kdyby tak ta holka vypadala jinak, to by se mi hodilo, taxem to překreslila..chtěla jsem ještě přidat barvy, ale takhle je to lepší….a v té holce jsem ihned viděla dredatou Tery, taxem to překreslila jinak. Původně jsem to chtěla využít u Pikového krále, ale Ginny měla dlouhé vlasy, takže byl nevyhovující, přestože by se to dalo považovat za ni.

    BTW ..Witch je zase nějaký kreslený seriál? Asi jsem trochu opožděná, to se omlouvám, já ani dodneška nevím, co jsou Pokémoni a co Digimoni nebo jaxe to píše.. :)))

  4. taxem se teď dala do hledání…to je komiks??? Nebo..co to je? Já jsem fakt neznaboh… ale jsou tam postavy, které by se hodily na HP :)))

    To jako vychází jako časopis? Nebo to dávají o víkendu jako seriál ráno? Jak dávali POkémony? Jsem asi kulturní barbar, ale o tom slyším/čtu fakt prvně…

  5. Sigam děkuji moc.. ale pořád mezi mé nej patří portrét Aryy, líbající se Sev/Ginny a polonahý Draco :))) I když Ezach jim trochu konkuruje..

    Ale někdy to taky dělá ta tužka.. 🙂

    Ještě mámm dva nedokreslené obrázky, jeden je Marina, druhý je Alegra 🙂

  6. jej je to krasne………mozrm sa spitat ako to robis?….v niakom programe ci kreslis?a cim ked kreslis?

  7. v žádném programu… ručně :)) A je to všechno tužkou.. jen při kopírování jsem to ztmavila…

  8. Blanch, ty nevíš, co je WITCH? 🙂 To mi nepovídej…….:)))) Dávaj to na nějakým dětským programu přes den, kouká na to bráška, je to komiks….já to nečtu, nějak mě to nebere, jsou to takové moderní čarodějky a slovo WITCH představuje iniciály jejich jmen…..Jsou už i různý WITCH deníčky, WITCH náramky, a co já vím co ještě vitčovýho…..

  9. Jo, a ještě vím, že jistou dobu po tom slečny šílely a asi ještě furt šílí……..asi jako kdysi kluci po Pokémonech nebo babi po Esmeraldě……

  10. Ahojky, Ty obrázky jsou moc fajn – fakt se mi líbí. Ačkoliv musím připustit (dát ti za pravdu) ž ty dredy jsou trošičku divný. A ještě maličkost: Doufám, že to tu ještě nikdo ještě nepsala, protože jsem všechny komenty nečetla, ale víš o tom, že máš blbě stínování, že jo? Nejdřív jsem si myslela, že to prohazuješ – jako že světlý místa naschvál vybarvuješ tmavě a naopak, ale třeba krk a místa pod obočím máš správně, tak nevím. "Klasicky" se tmaví místa, kam dopadá nejmíň místa 🙂 tak si to ujasni. Ale neber sito špatně, ty obrázky jsou fakt moc prima, líbí se mi. Moc.

  11. blanch jak už heather psala, fakt je toho moc a moc witchovskýho(ještě jsem viděla šátky, tašky a tetování), moje malá sestřenka po tom šílí, časák má předplacenej a jedinej díl seriálu (na jetixu) si nenechá ujít, je to fakt kravina, párkrát jsem to prolistovala(když jsem byla menší tak jsem si jich taky pár koupila:0)) ale jestli máš kabelovku, tak ti doporučuju se na to kouknout, ale to že si ten obrázek trochu obkreslila mi vůbec neva, já je taky jeden čas kreslila (sestřence…, nechtěla si kupovat postery tak jsem jí vždy k svátku, k narozkam nebo k čemukoli jinýmu nějakej udělala:0) ale jinak jak už jsem psala, tak máš ty obrázky moc hezký:0)

  12. Heat to si děláš prdel? Já se nikdy s ničím takovým nesetkala..heh :)))

    Sanny to není stínování jako stínování, je to vybarvování.. 🙂 Aby ten obličej měl nějakou formu, nejsou to stíny ve smyslu stínů…

    kolycku my tu asi žijem v nějaký díře nebo co..tady nic takovýho není, teda já o tom aspoň nevím..uznávám, že to bude možná moje chyba, páč moc do města nechodím a nedívám se po takových věcech, ale přesto..slyším o tom prvně :))) Se schválně někoho z okolí zeptám, zda to zná :)))

    Jinak..kabelovku nemám, nevím, kde bych ji na vesnici vzala 🙂 No..obkreslený je vlastně jen von, s mírnými úpravami a držení jejího těla, jinak ona je mimikou a vším kolem můj výtvor 🙂 No a ten zbytek je můj, prostě 🙂

  13. Blanch nedělám si prdel :)) Nechápu, jaks na tom při všem tom šílenství nemohla narazit :)) Já se tomu vyhýbala, jak se dalo, všude v trafice se mě ptali, jestli chcu WITCH….

    Jinak, taky mě napadly ty stíny……..ale pokud to myslíš jako vybarvování, OK……ale jen taková rada:zkus to nemazat rukou, ale nechat v tom "vybarvování" tah tužkou…..(ale neber mě vážně, mám makačku se studijními kresbami a blbnu z toho)

    Taky nemáme kabelovku, synek zjistil, že se to dá sehnat na netu 🙂 A dědeček nahrává…..

  14. Heat no čestný pionýrský, že fakt ne :)))) Dyť já vlastně ani nevím, jak vypadají postavy z Pokémonů…znám jenom Picachu(píšu to dobře?) :))))

    Do trafiky téměř nechodím a mně fakt nikdo nabízet takový časopis asi nebude :))) Nevypadám na to, že bych měla o něj zájem :)) Do města jdu jen, když musím kupovat dárky :)) A bydlím na vesnici, takže mě to obešlo velkým obloukem:)))

    Heat já to záměrně mažu rukou, je to můj styl už od základky… já nemám trpělivost, pokud to mám vybarvovat tužkou, proto to dělám, urychluje to práci.

    Ono tam plno těch světlých míst ve skutečnosti není, když jsem měnila jas a sytost, taxe to pozměnilo.. ve skutečnosti ty tváře jsou světlé a jen okraje a pod vlasy jsou tmavší místa, prostě kolem lemů, v prohlubních, pod krkem a tak, tam, kde stíny být mají, jinak ten zbytek, to je vybarvení a úpravou se to trochu ztmavilo, páč jsem ty obrázky trochu ztmavovala… když si všimnete třeba těch fleků kolem Ezechiela…v tom prostoru… to byl čistě bílý papír, tak co tam dělají? :))

  15. Mno……..vlastně máš i štěstí, že tě to obešlo :)) Myslím 🙂 Kartičky s Pokémony mě nějak nebraly…….nikdy jsem to nesbírala, ovšem kdyby se vyráběly nějaké s operními divami, možná bych o tom začla uvažovat….:)

    Njn……když to není fér, já za mazání rukou (a to jsem to, pěkně prosím, nemazala úmyslně a ještě jsem to zafixovala) slízla kdysi pohlavek……a ty si to tu klidně praktikuješ 🙂

  16. Tery vypadá jak…jak vona se ta zpěvačka jmenovala Christina…dál nevím. dřív nosila dredy cojávim. ale na tom 2. obrázku se ti Sirius poved´ to musím uznat

  17. Heat stejně je zvládštní, že ty ve svém věku miluješ opery, pořád to nechápu :)) Mě by na operu už nikdy nikdo nedostal, stačilo 2x.

    Jinak..já za to mazání rukou v lidušce taky dostávala stupně dolů a učitelka z VV na základce mě taky pořád na to upozorňovala, ale já si furt dělala své :))

    Majdo to bude tím, že jsem ho napodobila :))))

    Ten první vznikl v ekologickém semináři..holt byla nuda :))) a já si vždycky kreslím xichtíky, když je nuda :)))

  18. Je to pěkný, akorát to má dvě chyby, to mazání prstem (ono se to nemá dělat,protože t pak vypadá jako že je to umazaný a ne vybarvený). Prstem jsem mazala asi jednou ve třetí třídě jednoho čerta, aby to vypadalo jako saze…povedlo se. Jinak když mažu prstem tak je to rozmatlaný všude možně, takže to radši nedělám. Pak ty vlasy. Jak jsou tam ty bílý místa, tak to vypadá trochu divně.Tak jako řídce či co.

    P.S: WITCH jsem taky kopírovala… když mi bylo asi devět nebo deset. Do dneška mi na skříni zeje vlastnoručně dělaný rozvrh s takovou vlastnoručně kopírovanou bílou kočkou s půlměsíčkem na krku.

  19. ty vole ..ten Ezechiel je nádhernej..a to jsem si myslela, že se nemůžu zamilovat do kreslený postavy=DNo asi jo jak tak koukám..je úžasnej…a ty ostatní samo taky, ale ten první je nej….=D

  20. me se libí nejví ten rpostrední ale jiank se me libí všechny..,malujes hezky a u toho postredního znáš Witch časopis no nevím asi ne…no pokud ano tak ten  Sirius vypadá jako od tam jedna postava ale to je jen drobnost nechtela jsem obtezovat!!! 🙂

  21. Heat na něčem italským, do dneška si nepamatuju název.. a na Dvou vdovách… v polovině jsem odešla. Jo..jinak Pavarottiho slyším furt, babička si ho pouští a už mi to leze krčkem…

    Věk určitě… lidé v tvém věku věžně neposlouchají vážnou hudbu, spíš něco současného. Jsi vlastně první mladý člověk, o kom vím, že to poslouchá…

    ovce a já mažu prstem záměrně, páč se mi to líbí zrovna víc..a šetří to čas….v tom se neshodneme. Naštěstí je to můj styl 🙂 Když mě to neodnaučili profsoři v lidušce, vy sotva :)) Mně se to zkrátka víc líbí takto…nejsem moc trpělivá, co se týče vybarvování velkých ploch tužkou, takže to řeším takto a podle mě to i líp vypadá.. jako takhle upravené v PS(zesvětlené, ojasněné apod.) to vypadá zase trochu jinak, než originál. Tak ty vlasy mi vadí zrovna nejmíň, mně to tak zase nepřijde, já vidím ty hrůzy jinde :)) Nebudu raději říkat kde, ale hybridi by na mě byli pyšní 🙂

    Lovable už to tady bylo řečeno 🙂 s tím časopisem, byla jsem obeznámena 🙂 Vypadá tak, protože je to podle jednoho obrázku, který údajně z toho časáku je, takže se nepleteš :))

    Ezach měl být původně Mrtagh, ale nakonec se mi hodil na Ezacha 🙂

  22. A já myslím, že je nás víc……sice neznám nikoho náctiletého, kdo by to poslouchal (počkat, jo znám, co kecám :)) jednu), ale chce to hledat…..ale divné je, když jdeš do divadla na něco vážnýho a jsi tam nejmladší :))

  23. Já se klidně taky hlásím do klubu milovníků oper a nejen oper, ale i klasiky jako takové…sice už nejsem náctiletá, ale jen rok, tak se to počítá:-) Vážně nás bude víc…

  24. Heat víš, že nevím? jÁ JSEM TO SKORO CELÉ PROKECALA S KÁMOŠKOU, ALE BYLA TAM NĚJAKÁ BABA A CHLAP, CO SI FURT NĚCO ITALSKY ZPÍVALI, pořád se objímali… víc ze mě nedostaneš, protože nemám absolutně ponětí, o co tam šlo nebo jaký to mělo název, jen vím, že prvopočáteční šok nastal, když sjem si přečetla v úvodníku, že to bude italsky… taky jsem tam nebyla ani do konce, nedalo se to vydržet.

    To chápu, všeobecně je totiž častější, že v tvém věku lidi takovou vážnou hudbu neposlouchají, proto to lidi hodně udivuje, počínaje mnou 🙂 Já neznám nikoho náctiletého, kdo by to poslouchal.

    Já mám třeba ráda Smetanovy symfonie, třeba Vltava je úžasná, některé jsou super, ale jinak vážnou hudbu moc nemusím…

    Neříkám přece, že Heat je jediná :)) Je mi jasné, že vás bude víc, ale prostě se s tím setkávám takto přímo poprvé 🙂

  25. já opery teda taky nemusim, ale zato mám ráda muzikály (zvlášť písnička Memory z Cats je nádherná) a někdy mám taky ráda vážnou hudbu, ale opery vůbec, prostě nenacházím zalíbení v lidech, kteří zpívají v tak vysokých tóninách (a nebo zase naopak), že jim neni rozumět(neřikám, že je za to neobdivuji). Ale furt je to lepší než rap (na ten jsem extrémně alergická) a dechovky.

    Já ty obrázky za to taky neodsuzuji. Ten první je uplně úžasnej, ten druhej je taky dobrej, ten třetí… mno ten už se mi tolik nelíbí… ten je opravdu trochu dvoj

  26. A co bys čekala? :)))) Opera se nepřekládá 🙂 Většinou, spíš jenom ta komická…..

    Ee….asi nemám moc šanci, když se tě zeptám, jaký hlasy to byly?Nebo autor?

    Ovce, ale to jinak nejde…v opeře…..tam musíš mít výrazný hlas, chlapi musí zpívat buď šíleně hluboko nebo vysoko falzetem, ženské hlasy sahají až do čtvrté oktávy…nic mezitím není…nebo jo, je, alt, ale ten je nevýrazný a používá se jen u kalhotových rolí……:))

  27. Jediná blbá věc je (kromě toho, že v půjčovnách hledáš záznamy oper marně, takže pravidelně vyhazuješ za originály a již zmíněných nevyráběných kartiček), že si o tom nemáš (skoro) s kým pokecat…….ráda bych někdy do detailu rozebrala, jak hezkou koloraturu má ta a ta, jaký byl ten a ten bas, co tenor, jaké měl tremolo……..ale copak to jde? *trpký úsměv* To jenom řekneš holkám ve škole, že jsi byla na opeře a ony se na tebe podívají tím svým zhnuseným výrazem a dají ti tak jasně najevo, že nejsi normální…….toto ti celkem zvedá sebevědomí, nemyslíš? :/

  28. Heather já to vím… ale já jsem to původně nevěděla, že to má být italská opera..prostě mi bylo řečeno OPERA :))) Nebo Mozilla firefox :))

    Heat absolutně nemáš šanci, já se v tomhle neorientuju… hlasy..chceš, abych ti řekla, zda to byl baryton, alt, tenor, soprán, bas? :)))) Fakt netuším, já to nijak nevnímala…ale ten chlap, tuším, zpíval tenorem… už je to fakt dlouho, nevzpomenu si…je to tak 3 roky..

    Heat a kdys to začala poslouchat? A jak si k tomu vlastně přišla? Poslouchá to někdo doma nebo sama od sebe?

  29. Kdy jsem to začala poslouchat……no….to mi bylo…..devět?Jo, asi jo……devět.A vlastně ani pořádně nevím, jak jsem k tomu přišla, nějak to samo vyplynulo…:) Ne, taťka se při slově "opera" chytá za hlavu a mamka to se mnou částečně trpí 🙂 Ale ona poslouchá své Wohnouty, Divoký Billy a co já vím co ještě…..

    Na začátku jsem poslouchala jen určité věci, pořád dokola jeden sbor z Nabucca (na kterém jsem, mmch, byla včera :)), až pak mamka sehnala CD, kde bylo to i další věci z oper.Nějak jsem si to pouštěla, sem tam jsem to nechala běžet dál, hrály tam i jiný věci.No, tak ty jiný věci se mě začaly líbit taky a víc, až jsem si začala zjišťovat, odkud to je, kdo to napsal, kdo zpívá, jaký orchestr atd.Pak jsem si to třeba obstarala komplet, až se mi to nějak začalo hromadit v poličce….:)) Ani jsem si pak neuvědomila, že znám typy sopránů, vím, který je v které opeře, až na gymplu profesorka hudebky vyvalila oči :))) Nějak mi to nepřišlo, takový malý koníček 🙂

  30. Jsou moc povedené 🙂 A je fakt že dready je těžké nakreslit… jednou jsem se pokoušela nakreslit ten jeden svůj… nedopadlo to šťastně:D

  31. Já nevím, jak jinak je nakreslit…kdybych to nakreslila tak, jak jsem chtěla, vylezly by z toho takové chlupaté tyčinky :))) Takové divné.. 🙂

  32. Heather, tohle já vim, v druhách hlasů se sice moc nevyznám, ale tohle ještě vim a ty holky bych nebrala na vědomí. Už asi od druhý třídy mi lidi řikaj, že se směju jako kráva nebo debil (je fakt, že když dostanu záchvat  smíchu, tak tak vážně vypadám…..se mi hodně stává, když na nás hovoří naše úžasná šatnářka) a mam ráda matiku(můj druhej nejoblíbenější předmět, hned po výtvarce), což většina lidí taky nechápe, až na to, že já si jména slavných matematiků nevyhledávám, zase tolik mě to nežere

  33. Tak nějak jsem celá zmatená z toho úvodu a netuším, na čí adresu mám pět svou chválu((; Ale snad se to nějak autorce donese, ať už je to, kdo chce((;

    Tákže… Je mi líto, že se budu muset zase opakovat, ale co mám dělat, když jsou ty obrázky tak pěkné?((; Hlavně ten první. Krásné((;

  34. Aha…To jsem zase já((; Omlouvám se za svou lenost, díky které jsem nedočetla ten odstavec nahoře… Neberte to, prosím, vážně((;

    Máš talent, Blanch((; Vážně, moc hezké obrázky((;

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..