Lost in my fantasy

Nějak mě to layoutování chytlo. Nebyla bych to já, abych zase nepřidala nějaký ten článeček ve tři ráno 😀
Právě jsem dokončila nastavení tohoto jednoduššího layoutu, opět za použití obrázků mého drahého Blizzu.
Ta stará technika mi docela chyběla. Nemusím u tvoření tolik přemýšlet jako když tvořím něco „komplikovanějšího“ a účelnějšího.
Sice pochybuji, že někdy layout někdo použije, ale aspoň dělám, co mě baví.
A dost keců. Náhled v článku.

V případě užití layoutu na webzdarma.cz reklama rozhazuje layout a odděluje jej od pozadí, takže na sebe plynule nenavazují. Když nereaguje style, dá se to jednoduše vyřešit prodloužením obrázku pro pozadí. Pokud to zvládnete sami, nemusíte se mě ptát na povolení.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

13 komentáře “Lost in my fantasy

  1. Tak musím říct, že tenhle je teda moc zajímavej a takovej propracovanej… a ta zelená působí takovým uklidňujícím dojmem…Pěkné…. a určitě to dalo dost práce….. 😉 🙂 (y)

  2. [1]: Popravdě, tyhlety jsou právě dost jednoduché a rychlé. Ten předešlý volný byl malinko komplikovanější, ale tenhle byl vysloveně raz dva.

    Ano, zvolila jsem dva obrázky, co i představují dvě taková uklidňující místa, přidala nějaké svoje čáry máry, abych to podkreslila trochu "magičnem" a vylezlo z toho tohle. Na to, jak jednoduchý a rychlý to bylo, to nevypadá tak zle :).

    Díky moc.

  3. ja by som chcela vedieť ako to tak "magične" robíš :D fakt to tak pôsobí a doteraz som na to neprišla :D nejaký návod by som na to potrebovala :D a aj na tie fialové "nadpisy" v menu na tvojom layoute :D myslím tie "info, ikony, profily…" atď … to je tvoja samovýroba alebo? :D

  4. [3]: Ano, dělám si všechno sama :). Hraju si s vektory, vyrábím většinu přes pero. Nebo vzorky přes pixely, se kterými si třeba i hodinu hraju, abych získala vzorek, který potřebuju :).

    Vzorky, textury, štětce, rámečky, cokoliv, všechno vyrábím já. Proto nikde není žádný odkaz na credits jiných osob. Holt všechno patří mně 🙂

    Layout na mém blog – vyloženě celý od prvního do posledního pixelu – je má práce. To menu jsem dělala popravdě nejdéle :D, ono to celé ještě vypadalo malinko jinak, lépe, ale blog to nechtěl schramstnout, tak jsem to musela malinko osekat, aby bylo možné to nastavit.

    Nicméně moc děkuji.

  5. Takové ty zelené vlnky po krajích jsou moje, ty jsem dělala na svůj kdysi starý layout a nakonec nepoužila. Stejně tak nějaké vzorky v celkovém blendu toho layoutu. Ono to tam není moc vidět. Já se vždycky snažím tvářit "nenápadně" 🙂

  6. S perom som ja úplne márna… vôbec mi to nejde :D … ani neviem aké iné vzorky sa dajú ešte použiť okrem bodkovanej a pásikavej :D

    To menu sa ti ale moc podarilo …chcela by som vedieť dávať do layov to nenápadné magično :D

  7. [7]: Psala jsem o tom v článku před pár dny. Bude. Jen musím upravit odkazy ke stažení. Jen si na to musím udělat chvilku. Během týdne nejpozději určitě.

  8. [12]: :D Takhle nějak já žeru avatary ToMa, ale on to furt nechce pochopit :D

    Díky. Jen zrovna tohle považuju za nejslabší z cyklu "tenhle měsíc jsem graficky zešílela". Měla jsem s tím doslova a do pixelu nejméně práce :D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..