Layouty

Rozhodla jsem se, že zde dám a budu dávat i své layouty, jak blogové, tak webové. Když už sem vkládám svou tvorbu, proč bych sem nevložila i laye? Vím, že je mám všechny na layoutsi, ale chci je mít taky u sebe, navíc je to taky má „tvorba“, co já vím, třeba se některý někdy někomu zalíbí a využije jej :)))
Bohužel mi prvních šest layoutů na blog nějací dobráci smázli, přeházeli a záměrně zničili, nevložím sem všechny, protože už k těm starším nemám obrázky, asi bych těm dobrákům měla poděkovat, šíleně mě to vytočilo, ale co se dá dělat…. děckem nezatopím….
Tak jdu na to…

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

4 komentáře “Layouty

  1. Jů… Pěkná změna. ;o)  Předchozí design se mi líbil, tenhle se mi líbí taky. Ale myslím, že ani není v tvých silách udělat takový, který se mi líbit nebude. ;o)

    Taky mě napadlo dát si na blog layouty, už tak měsíc o tom přemýšlím, ale ještě jsem se k tomu nedokopala… no jo… se mnou je to všechno na dlouho! :o))

  2. Já totiž definitivně uvažuju, že si osobní stránky dělat nebudu a zůstanu u blogu, ještě furt nevím… přijde mi zbytečné mít oboje…

  3. No já bych chtěla stránky a až je dodělám, tak blog prostě přestanu aktualizovat. Ale nesmažu ho, to ne… :o)

    Zařekla jsem se, že do konce prázdnin musím ty svoje stránky "oficiálně otevřít".

    Blog je ale ve spoustě věcech jednoduší a možná tak nějak víc sympatičtější… nevím… Ale chci stránky. :o) Nebo si to s nimi alespoň vyzkoušet. :o)

    Ale je fakt, že mít blog i stránky a současně je aktualizovat je asi blbost… A jak znám samu sebe, tak bych to udělala tak jednou a pak už bych se na to vykašlala. :o))

  4. Tuhle snahu jsme měla taky….ale časem jsem si říkala, že blog je prostě snažší…nezabere tolik času aktualizace…prostě jen vložím článek…a u webu sem si toho musela dělat plno sama…

    Já vím, že přes cutenews se to dá taky vkládat, právě pořád přemýšlím, zda ho nevyužiju 🙂 Furt mám ten tvůj návod 🙂

    Právě proto mám to dilema..blog ej blog, navíc k němu mám sentimentální vztah a bylo by mi líto ho úplně opustit 🙂 Ale nadruhou stranu chci ukázat světu, že mám stránky a umím s nimi pracovat :)))) A taky je tam víc možností, které mě na blogu omezují…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..