Lady Gaga

Vkládám jeden hodně hodně starý layout na blog.cz, který jsem dělala kdysi kvůli žádané poptávce, na mé poměry velmi neobvyklý – zejména tím, že zpracovával celebritu a ty já nezpracovávám zrovna nejraději :).
Nedávno jsem na něj zase narazila(byl dávno zapomenut) a připomněla si, že ještě nebyl nikdy zveřejněn(a není jediný, mám jich víc, postupně přidám, jen dělat ty návody k tomu je šílený opruz :D), takže zde vkládám…
Pro případné zájemce, ve složce ke stažení máte veškerý návod i obrázky, tutoriály a doplňky, je tam vše potřebné pro nastavení bez mé asistence.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

4 komentáře “Lady Gaga

  1. Tenhle layout je krásný :-P a hlavně se mi  líbí že tady Lady vypadá jako člověk :D její písničky jsem měla vždycky ráda ale dívat se na ní občas nedalo :-x .

  2. [1]: :D
    Já teda přednostně poslouchám metal, ale Gagu jako taky docela můžu. Na úplném začátku jsem si od ní osmítala cokoliv poslechnout(neměla jsem televizi ani rádio, takže mě to minulo), protože byl kolem ní děsný boom a já tyhle ovčí proudy bytostně nemám ráda, ale po nějakém tom roce jsem jí dala šanci a i když je to žánr, který běžně neposlouchám, její některé písničky se mi zalíbily. A hlavně na ní obdivuju, že je svá a prostě si tu cestu ke slávě vybudovala sama těžkou prací. A slyšela jsem jí zpívat i operní árie a má můj obdiv. Má nádherný hlas.

    Ten vzhled není úplně můj oblíbený, ale zas když už tam byl nastavenej, bylo mi líto té práce kolem něj.

  3. [3]: Před sedmi lety jsem tvořila i věci, které jsem sama neměla ráda, růžové vzhledy, nějaké celebrity, když mi přeskočilo, nějaké ty přeplácanosti, co někdo chtěl… Bylo toho víc 🙂

    Dneska už se mi do toho nechce, protože mám naděláno na deset let dopředu všeho :D a hlavně už si víc vážím svého času.
    Tehdy jsme tím i propagovali náš týmovej web, chtěli naplnit poptávku, teď už jedu jen za sebe, takže je to jen na mně.
    Už mi tu nechodí 1000 lidí za den :D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..