Kur*a už se musím do něčeho oblíct aneb dneska jsem udělala svůj historicky první dYplom

Ahoj.. po…no nebudu počítat jak dlouhé době 🙂
Někteří z vás si jistě všimli, že zde proběhlo několik změn, co se týče vzhledu, no, určitě jste si všimli, pokud nejste slepí, nemáte šedý zákal nebo permanentně pí(čti 3, 14) promile v každém oku samostatně.

Pořád se mi nelíbí vzhledy, které tady dávám a neustále nejsem spokojená(nakonec tu beztak zase dám ten starý hnědý vzhled s těma prázdnýma očima, co tu byl před nějakým rokem a půl), znáte mě, jsem v tomhle šílený perfekcionista.
Chtěla jsem si nějaký pěkný vzhled nadělit k narozeninám, ale nějak jsem se prošvihla no 🙂 Kašlu to, teď tady nechám tento(ten měl být mimochodem původně na blog ke stažení na Layoutse, ale prd, velebnosti.
Nemůžu najít nějaký vhodný obrázek, který by mě okouzlil. Pokud nějaké máte v rukávě, sem s nimi, ráda se mrknu. Taky budu potřebovat nějakou inspiraci do práce(mám dělat vzhled na weblog).
Víte, jak jsem byla vždycky proti těm kravinám jako jsou bleskoFky, dYplomky a tak dále… no, řekněme, že dneska jsem měla v palici asi samé pytloviny, protože -nebudete tomu věřit- jsem někomu dnes udělala dYplomek:))
A to svému nejoblíbenějšímu blogerovi, jehož články mě pokaždé dostávají do kolen(myslím, že meniskus mě nemine). A tím člověkem není nikdo jiný než samotný admin blogu.cz Krutomluv. No, sami se tam můžete podívat. Doporučuji číst jeho články, poněvadž se vážně pobavíte.
No, toť vsjó.
Teď jdu pro změnu dělat něco užitečného 🙂

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

9 komentáře “Kur*a už se musím do něčeho oblíct aneb dneska jsem udělala svůj historicky první dYplom

  1. Tak já si říkám..promerlina, kdo tu ještě straší, kdo napsal ten komentář a tos ty? 🙂 Co tady děláš, nestraš ěm svou přítomností, já jsem pak nervózní, že tady chodí lidi jako ty :)))

    Děkuji za lichotku, mně se nelíbí, ale co nadělám, další se mi dělat nechce 🙂

  2. :))) No to máš holt přišito… S tím už nci nenaděláš, leda bys na blogy chodil inkognito 🙂 Ten, kdo se nedívá na ID, by to nezjistil :))

    :))) No vidíš to, mocný admmine 🙂 A proč ještě nespíš, mocný admine? 🙂

  3. Ehm chtěla sem poprosit…až nebudeš mít čas nebo nápady nadla bys sem ten pověstný hnědý desing? Mám tušení že sem ho ještě neviděla  :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..