Kresby a fotografie

Sice nejsem žádný Picasso(kdo by taky v dnešní době kreslil hranaté hlavy:D) a zkrátka kreslení není zrovna má silná stránka, přesto mám velkou kopu kreseb z minulých let.
avatar
Na různá anime, na Harryho Pottera, Eragona, slash, nějaké obyčejné, plus ještě nějaké práce z gymplu z výtvarky.
Už několik let je vkládám na deviantart, přesto jsem se nikdy nedonutila svůj účet veřejně někde oznámit a prezentovat, své kresby ukazovat českým „divákům“ :), protože jsem se za ně vždycky docela styděla.
Ale dnes si říkám, že když už jsem s nimi měla nějakou práci, proč je nevložit i sem. Když zde mám grafiku, ono už je to stejně jedno.
Aspoň plno lidí o mně ztratí iluze :D, proč bych se měla stydět za to, že neumím kreslit, no ne? Když to člověku dělá radost a baví ho to. Čas od času. Zase to nikomu nevnucuji :D.

Co myslíte, mám je začít vkládat?
Většina bude z nějakých let 2006-2007, něco málo z poslední doby, ale opravdu to, že umím s photoshopem, ještě neznamená, že umím i já sama kreslit :D.
Navíc nemám ani tablet, takže většinu kreseb jsem dobarvovala přes photoshop normálně myší. A řeknu vám, je to nevděčná několika hodinová práce plná nervů a dobré vůle :D.
Pak tady mám plno nevyužitých fotografií. Ty začnu asi vkládat tak jako tak. Zaplňují mi počítač a stejně s nimi nic nedělám. Čas od času je využiji na nějakou grafiku, ale množí se mi a já nevím, co s nimi :D.
Pokud je budete chtít využívat, nebudu s tím mít problém, pod jednou podmínkou – udáte-li mě jako autora. I co se týče layoutů nebo grafiky. Dám vám je k dispozici.
Ale stejně si myslím, že vám k ničemu nebudou. Většinou jsou to fotografie květin, zvířátek, rostlin všeobecně, okolí mého (ještě nynějšího) bydliště a tomu podobné.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

20 komentáře “Kresby a fotografie

  1. A to jsem za Tebou ještě neposlala nebohého pana učitele, který by Ti dal za to mazání rukou takovou baňu … :-D

  2. [1]: Já si mazáním usnadňovala vybarvování ploch :))), bylo to rychlejší.
    Já moc dobře věděla, že se to nemá, respektive, že "umělecky" je to chyba. Taky jsem si to na gymplu ve výtvarce nikdy nedovolila.

    Ale už to nedělám, protože jsem se to naučila upravovat v PSku, abych si ulehčila práci 🙂 a u čtyři roky starých kreseb s tím nic nenadělám 🙂 a ani nechci.

  3. [2]: Jo, to už jsi mi  někdy psala.

    A propos, k hranatým hlavám … Tys nikdy nebyla u nás na výtvarce, že … :-D

  4. [3]: Ne, to jsem opravdu nebyla. Měly aspoň 90° hrany? :D Nebo to byly nějaké kosočtverce? 🙂 (ne tyhle, ačkoliv ty by taky mohly být, ale to už pak je jiná anatomie těla, ne hlava)…

  5. [5]: To už je jedno, mě maminky všeobecně nemají rády, jedna navíc, to už se v tom množství ztratí :D

    Z Prahy to budu mít docela daleko…

  6. No určitě to sem hod. Taky to ted na blog cpu, přitom vim, že kreslit neumim, ale bavímě to a chci se zlepšovat

  7. Nebuď škrt a dej to sem :-D Někteří by to třeba i využili XDD A co se tvých kreseb týče – haha, tak tos neviděla moje čmáranice, já nikdy na výtvarku nechodila, ani mě to nikdy nechytlo, až teď bych třeba něco někdy nakreslila, ale zatím jsem se k tomu nedokopala :-D

  8. Já se na to těším, nikdo, koho něco baví, by se za to neměl stydět – samozřejmě s výjimkami, např. když tím někomu ubližuje…ubližovala jsi svým kreslením někomu? :-D

  9. [8]: Proč šeptat, normálně ti to napíšu tady. Stěhuju se do Prahy za prací. Budu bydlet s mardom, Falkirou a ještě jedním klučinou.
    Zítra odjíždím do Čech a v neděli už budu v Praze.

    [9]: škrt? :D Já se jen starám o psychické újmy svých návštěvníků :DD
    Nevím, k čemu by co využili, nejsem žádný fotograf, jehož díla jsou tak úžasná, že je ruka nenechavá nemůže nechat na pokoji :D

    Já měla výtvarku na gymplu povinnou, sice se tam kreslily ročníkové práce, ale z větší části to byla historie umění.

    [10]: Bude záležet na tom, kolik lidí z toho skončilo u Chocholouška :D
    Netuším, kolik psychické, či snad fyzických, újem jsem komu způsobila :D

  10. Dej to sem, určitě to není ninak hrozný, to si myslíš jenom ty. Nejdřív se koukni na moje výtvory a pak teprve pomlouvej svoje :-D

  11. [11]: Historie :-D Z toho slova mám kopřivku XDD Proto jsem na gymplu šla radši do hudebky, tak jsem tu historii jakžtakž zkousla :-D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..