Jupíleum

Fuf. Jak léta plynou, člověk zapomíná. Pravdou je, že jsem se na počítač dostala teprve včera, ale nebudu zastírat, že jsem na tebe, „blogísku“, letos zapomněla.
Tak ti dodatečně k tvým osmým narozeninám, které jsi před několika dny měl, přeji vše nejlepší.
Obsahem se to zde dvakrát nehrne, ale já pevně doufám, že jednou zase bude. Asi stejně tak, jako doufám, že zase obnouvím jednou Layouts na webu a svůj vlastní slashový web, no, těch předsevzetí je nějak moc :))
Udělala bych ti, můj drahý příteli, nějaký jubilejní design, když už jsem dva roky žádný nový neudělala :D, ale protože jsem na počítači, který jednak není můj a jednak neobsahuje něco tak nadstandartního jako je adobe photoshop, necháme to na jindy.
A přesně takto vypadá člověk s poruchou osobnosti, který se veřejně baví se svým vlastním blogem…
Nedělejte to, lidi, nevypadá to dobře 😀
Tak a je za námi další rok (ne)blogování, čas nechvalně letí :X
https://blog.candita.cz/wp-content/uploads/lista.png

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

6 komentáře “Jupíleum

  1. Lol – Happy b-day!
    Ale stále si tu, takže i když je to jen jednou za čas, tví věrní se tetelí blahem, když si můžou od tebe něco přečíst :-P
    Já to táhnu teprv na sedmý… či osmý rok? Kdo to má furt počítat :D a věrného čtenáře nemám ani jednoho :D (tedy pokud nepočítám Enny a Andy :D)
    Takže, milá Blanch… přeji blogu, alespoň dalších osm let :D

  2. 8 let? *kecnul na prdel až pukla zem*

    Ono po tolika letech se ani není čemu divit, že jsou období, kdy to obsahem nehýří. Zkrátka někdy jsou múzy na naší straně a jindy hezky pečou s nepřítelem. …Děvky nevěrný :D

  3. [2]: :DD Jasně, starý parde!! Ale my ho neobnovíme, my přece založíme vlastí nový grafický web, který bude jen náš!!!

    Ale hlavně obnovím si plně blog a začnu zase zřejmě odznova, teď už mě moc lidí nebude snad znát, bude to snazš, když nebudou velká očekávání.

    [1]: Děkuji, děkuji :D
    Nevím, jestli se tetelí lahem, když čtou takovéhle sračky :D

    [3]: No, v provozu, otázkou je, co je to v provozu, je fakt, že sem chodím koukt často, třeba i jen na staré články, prostě je to nostalgie, ale články přibývají průměrně tak jednou za měsíc, za dva. Ráda bych to zase napravila, když už bude zase čas, ale existovat sám ten blog lidně mohl taky 🙂

    [4]: Jsem tu takřka od zrození celého portálu, ani jsem takovou věrnost zezačátku nezamýšlela :), ale je to můj prostor, mám k němu citový vztah, ať už si na to nadává, kdo chce. Přinesl mi nejhezčí roky.

    [5]: To ani tak není múzou jako spíš změnou životní situace, nedostatkem prostředků, času a motivace. Co žiju sama a co jsem začala pracovat a ohlížet se po jiných věcech, které mě udrží při životě, holt na staré zájmy nezbylo tolik času.
    Kdysi mi Standa psal(ba blog.blog.cz je ještě o tom článek), že mám 4. njstarší blo na blogu vůbec, je to pár let, k dnešnímu dni by mě vskutku zajímalo, jestli ještě ty tři přede mnou stále fungují. O jednom vím, že stále jede a u jednoho už mi to nenašlo existující blog(pokud jsem měla adresu správnou).
    Ať už si na blog nadávají lidi, jak chtějí, nemůžou popřít fakt, že tto komunita je nejrozšířenější, že tento portál nabízí nejvíce možností, jak si ulečit blogování, velkou možost upravovat si vzhled podle svého(jinde to tak snadno nejde), má plno f-cí a velkou podporu. Těžko by se u nás hledal výhodnější prostor pro blogování 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..