Jak zatočit se Severusem Snapem – 11. kapitola

Čekali jste to? Nebo ne? Já osobně vůbec, ono to nějak vyplynulo samo. Nečejte žádnou legraci, tato kapitola asi nebude příliš vtipná.

Osudová chyba
„Aaa, Severusi,“ plouživým krokem se Brumbál přibližoval ke svému chráněnci, „dobré ráno, jdeš na hodinu?“
Severus bezděky obrátil oči v sloup. Vždyť bylo naprosto jasné, že jde na hodinu. Kam by asi šel s hůlkou v pozoru, s knihami v podpaží a s otráveným výrazem ve tváři?
„Spíš vypadáš, jako by si šel krotit divou zvěř!“ zkonstatoval pobaveně stařík a poposunul si své půlměsícové brýle ke kořeni nosu.
„Ne, to ne, Nebelvír mám až poslední hodinu,“ zareagoval ihned tázaný.
„Tak o tě nebudu rušit, mám nějaké důležité vyjednávání s ministrem zahraničních věcí,“ usmál se a v tu ránu byl tatam. Plouživý krok, neplouživý krok.
`No jasně, jde si zajistit import citrónové zmrzliny do Bradavic. Slyšel jsem, že tu nejlepší mají ve Francii.´ Zamyslel se pobaveně, načež se otočil na podpatku a trádoval si to na první hodinu s šestými ročníky.
`Bože, za co mě trestáš? Hned takto po ránu!´
Výbuch kotlíku byl po ránu více než ohlušující. Mnohé studenty to probudilo či donutilo být aktivnější.
„Všichni hlupáci by měli stát celou hodinu na nohou, abych o nich věděl!“ zasyčel skrze rty a věnoval svůj pohled autorce onoho skandálu.
Nějaký student vzadu se postavil.
Snape se uchytil situace, „Přiznáváte, že jste hlupák?!“
„Ne, jen mi přišlo nefér nechat vás stát samotného!“ A uhodilo. Všichni studenti ve třídě věděli, že přestřelil.
***
Blížily se poslední dny, v nichž musel Severus naposledy opečovávat tu pitomou holku. Její stav se totiž zlepšoval den ode dne a příznaky, že by snad byla něčím kontaminována, se nedostavily.
Byl večer. Severus seděl na křesle a opravoval nějaká pojednání, které vesměs všechna poškrtal a poopravoval. Maewe pro změnu ležela v posteli a četla si jednu z jeho knih. Kupodivu Severus zjistil, že když jí půjčí knihu, pomůže si. Zaprvé mu Maewe dá pokoj a nebude otravovat a za druhé se aspoň něčemu novému přiučí.
Škrábání brku po pergamenu utichlo. Zatímco Severus Snape se zadíval do prázdna, Maewe na něj stočila svůj zrak a zjistila, že je úplně mimo, což u něj bylo neobvyklé.
„Kdybyste se viděl,“ zazubila se, „máte typicky přiblblý pohled jelena v záři reflektorů!“ prolomila ticho.
Snape ihned zareagoval.
„Nemyslete si, že když s vámi spím v jedné posteli..“
„..s cizí ženou v cizí posteli..“
„..že si tohle můžete ke mně dovolovat! Ale musím uznat, že mi ty vaše urýpané komentáře budou chybět, nebude mě mít kdo otravovat a zase se budu nucen rozčilovat jen nad těmito nesmysly!“ shodil ze stolu stoh pergamenů a jistým neidentifikovatelným pohledem se zadíval do rohu místnosti.
„Škoda, už jsem se pomalu zvedala, že vám půjdu vyprat spodky a zalátovat ponožky růžovou nití.. že začnu péct koláče a začnu psát traktáty o našem soužití… proboha, ten den je v nedohlednu a já se tak těšila, že konečně podlehnete mým nádherným očím a snesete mi modré z nebe,“ zalaškovala s ním, ale v jejím hlase byla jasně znát ironie. Kdyby se ironie dala přepočítat na peníze, Bill Gates by byl jen pouhopouhý žebrák se stříbrnou holí.
Snape k ní přistoupil, pokládaje svou ruku na její čelo, „Horečku nemáte. Kde jste se mi to tedy hrabala? Já myslel, že Blábolící lektvar mi došel!“
„A já už jsem pro vás měla vyhlídnuté nádherné tričko k Vánocům,“ nenechala se odradit, „s nápisem FANDÍME SUDIČKÁM!“
Snapeovi zacukalo v koutcích. „Vůbec nezávidím chlapovi, který si vás jednou vezme. Teda, pokud si vás někdy někdo vezme. Upřímně ho lituji, bude mít hlavu jako vzducholoď.“
„Neskuhrejte a nezáviďte, obávaný profesore,“ kladla důraz na přívlastku, kterým ho počastovala, „až bude jednou mastná čerň v kurzu, taky na vás dojde!“
Snape se už však neudržel. Jeho obočí se naštvaně stáhlo ve vodorovnou linii. “ Ty holko jedna drzá, neomalená. Kéž bys už vypadla z těchto komnat!“
„Moje řeč!“ Maewe se zvedla a zasyčela mu do tváře. A s jistou špetkou dramatičnosti se mu zahleděla do očí, načež to Snape přijal jako výzvu..
***
Milé děti, a tak, jak to vždycky bývá v různých love story, tak to skončilo i zde. Jisté autorky fanfiction by mi mohly závidět, s jakou elegancí jsem je právě šoupla do postele.
***
„Tohle, tohle se nemělo stát!“ zakňučela Maewe a v rozporu s tím objala Snapea okolo hrudi.
„Copak ty s tím máš nějaké problémy..ale co já? Jsem tvůj profesor, přijdu o místo!“ zahlaholil a celou dobu svého konání se pokoušel skrývat svou ruku, na které měl cejch Znamení zla.
„Kdyby nás viděl Brumbál!“ zkonstatovala
„Já bych se ani nedivil, kdyby se nad tím jen pousmál. Mám jisté podezření, že mi tě do postele šoupnul záměrně!“
„Třeba chtěl, aby tvé ledové srdce roztálo. Pomalu už jsem ti chtěla šetřit na úsměv!“
Snape se pobaveně usmál. „Přiznávám, že nejsem zrovna rodinný typ a jsem trošku nespolečenský a přísnější..“
„…trošku?“ zahleděla se mu do jeho černých očí a pobaveně nadzdvihla obočí, hladíc ho prstem ve směru rýhy, která se mu táhla od hrudi dolů.
„Udělali jsme chybu,“ vyřkl nahlas svou myšlenku a už to byl opět ten samý Severus Snape, se kterým měla Maewe celých těch šest let tu čest. Posadil se na postel a s elegancí jeho vlastní se s holým zadkem odpravil do koupelny, kde na sebe navléknul pyžamo. Vrátil se do postele, odtáhl se na bok a s hlasitým, „Dobrou noc,“ ulehl a nechal tam Maewe zaraženě ležet s čelistí nedaleko od podlahy.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

462 komentáře “Jak zatočit se Severusem Snapem – 11. kapitola

  1. Ještě jednou mooooc děkuju za nové kapitoly:)))Ty máš nějaký tvořivý víkend,ne?:))

  2. Jo ještě něco:TYS TO UDĚLALA!NEMŮŽU UVĚŘIT TOMU,ŽE´S TO UDĚLALA!JAK SI JEN MOHLA…..

  3. co??? si děláš srandu ne??? ten snape je parchant… ale moc se ti to povedlo to se ti musí nechat :o)))

  4. juchůůůů…..je to tady!!!!!! konečně nová kapitolka a navíc velice vyvedená!!!!! ale teda…..lituju tu Maewe….vždyť na ní celou dobu musela kapat mastnota!!!!!!!!!!!! fakt jí nezávidim!!!!!

  5. Co čekala? Ona je stejný cynik jako on.. však to ještě není konec :))) běžně to ff autorky desetkrát zamotají, aby z toho opravdu vznikla láska..na to já, bohužel , nemám nervy ani to neumím, nicméně to není konec všeho..

  6. Lelli zapnula počítač a ze zvyku se podívala na tento blog, na němž právě jste. Nečekala, že by tady mohlo být něco nového. "Wow," prohlásila překvapeně a začala číst. U pokusu o vtip, kdy si student stoupl, aby pan profesor nebyl blbec sám, si pomyslela, že je to už opravdu starý vtip. Část, která začíná slovy "Milé děti" si musela přečíst dvakrát, aby uvěřila svým očím. Po dočtení celou kapitolu zhodnotila jako velmi podařenou a doufá, že Blanch bude pokračovat ve stejném duchu dále, ale trochu rychlejším tempem než doposud.

  7. To byla ironie 🙂

    Lelli vidíš a já ten vtip slyšela poprvé předevčírem..

  8. Nesmime byt na Blanch zli… ona je trosku pmalejsi ale jinak je to spravna holka 🙂    (to bylo za ty ´deticky´ >:]

    Ale jinak blabopreju:) Da se to cist:)

  9. Jo,nebudeme na Blanchííí zlí,ona na nás taky není(někdy je,ale to se nepočítá:))

  10. Blanch, je ti supééééér! Móóóóóóć děkujůůůůů!!! Mno….kdy bude další kapitola? To víš, dotaz jen tak ze zvyku. Ale tahle kapitola se Ti opravdu moc povedla. A, že trochu odbočuji, Pikový král je taky super. :-))

  11. hej tak to je gól, čekala jsem že z něho neuděláš zamilovaného blba, to já jsem to musela udělat, pak si přečti mojí povídku ted se jí tam budu snažit dát papa

  12. Panenko Maria, to jsou mi divi, Blanch, ty potovoro, že ty jsi si zabrala jednu můzu na celej víkend, a ta tě teď u počítače pusinkuje, ty šibalko, jen se přiznej !!!! ;-)

    Ale jinak moooc odbrá kapitolka :-)

    Blahopřeju :-)))

  13. Hustý!!!! to se ti povedlo, doufám že další kapitola příjde co nejdřív:)))

  14. eggy: takže už poněkolikáté..to byla ironie..náznak toho, že jako vyprávím pohádku..

    Není to oslovení vás čtenářů..vy jste mě nikdo nepochopil 🙁

    ivča: je to parodie, takže z něj toho blba udělám :)) Právě proto, že o tom celém to je..parodie na Mary Sue a dělání z postav blby :))

    Ještě jsem chtěla dneska dopsat Třináctou komnatu, ale máme tu oslavu, takže nic nebude..

  15. Tak dobře, to tě omlouvá, Blanch, že jsi ten vtip slyšela teprve předevčírem.

  16. Já tě pochopila,já to jako ironii brala,tak nezuř

  17. Blanch, klaním se před tebou!

    Díky moc za další kapitoly…

    A můžeš napsat ještě další jestli chceš…(hehe!)

  18. já nezuřím, já nejsem choler..jsem flegmoš..jen mi to přišlo líto, že to nikdo nepochopil..

    Jane: neklaň se, to si nech pro nějaké "spisovatele" 🙂

  19. holt všichni nejsou tak prudce inteligentní jako ty, něktré "deti" nechápou ironii, to já jsem pochopila o co jde, přišlo mi to tam vtipné. jako by si fakt byla babička co vyptáví pohádku :))))) parodie od tebe je fakt dobrá, o jednu se taky pokouším, je to něco na způsob 101 rad jak spolehlivě naštvat Snapea. ale zatím mám jen 2 části.nějak nemám moc času psát své kapitolovky. a až budu mít zkouškový tak nebudu mít čas vůbec na nic :((((((

  20. chaaaaaaaaaaaaaaaaa jupiiiiiiiiiiiiiii konecneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uplne super uz sem myslela ze to do tehle kapitoly nevydrzim a vybuchnu!!!(pro všechny krom Blanch… zalozime Blanch Fanclub….:))

  21. moc pěkný… ale doufám, že další kapitola bude záhy.. protože tohle napínání už mě docela ničí.. :D

  22. Jane nejsem..při nejlepším se ješta nazvu autorkou, ale spisovatelkou ne..to obnáší něco jiného..

    Ivča: nejsem prudce inteligentní, ale jsi hodná, že si to myslíš :)) A jsi chytrá holka, aspoň někdo.. 🙂

    Fanklub? Ježiši..

  23. Fanklub?To už je jak na PH.netu….ale dobrej nápad,to se musí nechat

  24. Ahoj Blanch! Víš o tom že jsi pro mě vzor? Mě se zatím nepovedlo vyplodit žádnou povídku, ale tvoje mám přečtený skoro všechny. Doufám že brzy přidáš novou kapitolku…

  25. Mně je líto Maewe, debilní Snayp,nejdřív se s ní vyspí a potom řekne jenom ,,dobrou noc" a chudák holka tam zůstane sama s otevřenou pusou:((()

  26. Blanch, ty sis poslední dobou vzala na mušku Severuse, ne? Nejdřív v povídce Citová výchova, potom ho Gin schodila v povídce Pikový král tou omluvou a teď ještě napíšeš pokráčko povídce Jak zatočit se SS.. nemám ti to za zlý, právě naopak.. :)))

  27. Samantha neblbni.. vzory nebrat :)) Vzor ti může být spíš samotná paní Rowling :))

    Phyllis no jo, já mám Severuska hodně ráda, i když to asi není poznat, protože mu furt něco dělám :))

    Severus a Sirius jsou jedničky, oba dva :))

  28. Blanch: to jo.. :))) a taky proto mám ráda tvoje povídky, páč píšeš hlavně o těch nejlepších :)))

  29. Super! Ten Žebrák se stříbrnou holí má bejt narážka na historickej román od Loukotkový?

    reakce na 22. to Milé děti…mi připomělo jednu povídu končící cca: Milé děti neberte drogy,… a když už je budete brát tak ode mě

  30. No jasně!Arcona dík,sem si říkala,že mi to něco připomíná!

  31. člověk musí slyšet alespoň trochu pochvaly jinak by se musel chválit sám a to pak vypadá že si o sobě moc myslíš. já děkuji tobě že si myslíš že jsem já chytrá. někdy si tak ale vůbec nepřipadám. zvlášť když se musím šrotit na zkoušku to si připadám jako pitomec co nic nezvládá. jinak se těším až zase něco o Sevíkovi napíšeš. počkej až dopísu tu svou komickou povídku snad se to taky bude líbit. inspiraci jsem našla na stránkách Alana Rickmanna. tam bylo pár bodů z toho seznamu jak naštvat Snapea. je to dost hustý. tak pa

  32. :))) No, já si o sobě toho moc nemyslím..raději nad sebou nepřemýšlím :)) Za prvé myšlení dost bolí a za druhé na mně není nic zajímavého na přemýšlení .))

    To mi povídej, já si taky často připadám jako vůl. Naštěšstí jsem si o rok přeložila maturitu, takže ze sebe vola udělám až napřesrok. Jj, tam občas taky zajdu 🙂

  33. já už mám maturitu za sebou 1,2,3,4, a za 2 z praktický. jsem všeobecná zdravotní sestra. ted studuju bakaláře fyzioterapie jsem ve druháku. už jen jeden rok a pak ze mě bude Bc = blbec :))))

  34. Blanch: A ja ti po nekolikate ( po druhe ) opovidam ze vim ze je to parodie a PROTO se mi to libi. Ale dovol mi si obcas rypnout… Nekdy mi to proste neda…

  35. Co já můžu vědět, jak to myslíš? Co když to berete jako urážku, člověk nikdy neví.

  36. No jo, ale já si nemužu pomoct, ty to umíš tak procítěně podat=) a k tomu je to ještě sranda, takže supr kombinace=)) piš dál, možná tě čeká slavná budoucnost=)

  37. Jj,slavná budoucnost čeká naši Blanchííí,vezme si Garyho Oldmana,bude psát povídky anglicky,francouzky,španělsky,italsky,německy,portugalsky,rusky a hebrejsky,proslaví se po celým světě,nechá se i se svým mužíčkem zmrazit a v roce 2200 uspořádá ten pitomej sraz,na kterej nikdo nepřijde….no nezní to úžasně?

  38. Jane :))))))

    Jééjda..to by byla krásná budoucnost..vzít si Garyho a psááát…páni :)) hmm…ale dokázala bych je psát asi jen španělsky, anglicky, rusky, slovensky a možná i trošku latinsky..ale to už asi ne, na to už mám moc velký výpadek :)))

  39. Jeeeeje, a já se budu moct chlubit svým vnoučatům ,, vidíte děti, To je ta Blanch, která psala ty úžasný povídky, a já si s ní psala na internetu,, zatímco ty budeš chodit po červenym koberci a budeš mít už vynalezenej nápoj mládí, takže budeš pořád vypadat na dvacet, zatímco mě, už bude šedesát a moje vlastní máma mě nepozná, přes ty vrásky…a já budu vzdychat, a říkat si, ,,no to je ona, ta Blanch, která nám všem šlohla Garyho a uzurpovala si ho pro sebe…

    P.S. nerozdělíš se alespoň o kousek?:)

  40. Jasně,pošle ti jeho nohu….Blanch by se potom mohla stát královnou nějaké nové země(něco jako "Blanchland" nebo tak nějak)a na státní vlajce a znaku by měla to její"Sirius Black na hrad!!!"To zní prostě skvěle!

  41. :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Gen, ty si číslo :)))) Heat a ty to samé .))))))) Vy jste se hledaly, až jste se našly :)))

  42. My se hledat nemusíme,soudružko,náš instinkt nás k sobě dovede:)))))Ale řekni,že to není super!

  43. A už sem vymezila i území Blanchlandu:Takový malý trojúhelníček Ostrava-Opava-Olomouc.Měna:vládne komunismus,soudruzi,všechno je všech:)))

  44. komunismus nééééé…výměnný obchod, barbarství..každý, nechť si přetáhne kyjem to, co chce vlastnit a odtáhne si to do jeskyně 🙂

  45. Tak bacha,ať tě někdo nepřetáhne kyjem po hlavě:)))

  46. No, ehm, tak to se mi líbilo, asi protože jsem nečekala, že někdy něco takového budu číst.:))

  47. Ahojda Blanch a ostatní!!! Jojo, Blanchland! Ta vlajka my mohla být zapíchnutá ve středu toho trojuhelníku=) jééé, to by bylo krásný=)))

    když už jsme u toho, myslím, že by do té doby mohli povolit klonování, a tím pádem by byl Gary pro každého! Ano, netajím se tím, že Siria taky žeru!=)

  48. :D nemam slov protoze na takovy blanchland bych se hned nastehovala:D akorat bych spis brala alana rickmana….:D

  49. Ten střed trujúhelníku je někde…hmm…někde,kde žádná vesnice ani město není,tak bude vlajka někde u Oderských vrchů….to je přímo bezvadný místo!Tímto potupně žádám o možnost ubytování v této skvělé zemi BRB:))))A jaká bude vlajka?

  50. Co zas?S BRB si souhlasila a teď už nevycouváš,soudružko:)))))

  51. z toho vycouvám, za prvé jsem k tomu nenapsala ani hlášku, ani jsem nesouhlasila, ani nepřispěla.. do toho nejdu 🙂

  52. Smůla….už se s tebou počítá,nemůžeš zklamat těch….hmm…raz,dva,tři….těch několik lidí,kteří v tebe vkládají své naděje:))))

  53. to máte smůlu vy, já se neangažuji, ani se k tomu nebudu vyjadřovat.

  54. Tak holt budeme muset přejít k vydírání…..dělám to velice nerada,Blanch,velice nerada….BRB je největší krok lidstva od pádu Berlínské zdi a jestli se nepodřídíš,tak se připrav na pravidelnou dodávku kyanydu:))))))A myslím to upřímně:))))

  55. to newbylo vtipné heather!

    Ale já už sem nebudu chodit, protože mě Blanch sklamala.Hodně zklamala!!!!!

  56. Určitě k tomu má důvod(to ji ale úplně neomlouvá).Má taky jenom vlastní život…..ách jó…:((((((

  57. Super!!!

    Těším se na další kapitoly…

    Ps:Doufám,že budou brzo… 8-)

  58. Co se děje? Jen to, že mi  to tu někdo chodí tapetovat reklamami a já je mažu, protože už mě to vážně sere. Našla jsem si prima způsob, kterým to jde rychle, takže toho tu může být stovky a stejně to zase brzy smažu 🙂

  59. Ale vždyť si říkala,že reklamy a "inzerce"nevadí,ne:)))))Tak TOHLE je protiřečení:))))

  60. ne, vaše ne, ale tyhle..to byl rozdíl..stovka příspěvků na jedno brdo..v angličtině..spíš to připomínalo spamy.. navíc, vy si neděláte reklamu, já plaším odkazy vašich osobních stránek..ne tohle. Tohle je reklama. Takže si neprotiřečím, nikdy jsem netvrdila, že chci adresy nějakých reklam..vždycky jsem říkala osobní stránky a blogy. A navíc, tady to snad nemá co dělat, ne?

    Inzerát a vnucování se, to je rozdíl, zvlášť, když jsem jasně dala najevo, že s tímto nesouhlasím. Copaxi neviděla, co mi to tu cpali a v jaké množství? Pořád ty stejné texty desetkrát.

  61. Viděla.Jestli to bylo takhle,tak se omlouvám,ale neměla jsem možnost si ty odkazy tam přečíst,jenom mi to přišlo zvláštní….

  62. Netuším, o čem je řeč..není to nějaká zkratka Marauders forever? Pobertové navždy?

  63. Skvěle? Nikdo mě neučil psát.. to já sama jsem začala z ničeho nic. Na základě knih HP..

  64. Nenech se prosit a přidej další kapitolu.(PROOOOOOOSÍÍÍÍÍÍM)

  65. do 1. 7. 2006 nenapíšu ani řádek k ničemu..sekla jsem se psaním..na základě jisté dohody, která nebyla splněna

  66. Prooooooooooooooooooooosííííííííííííííííííím napiš další kapitolu. Všechny kapitoly jsem přečetla až dnes, tak jsem nemusela čekat. Ale fakt se už nemůžu dočkat na další. To, jak píšeš je úplně bombastický, supr, skvělý a nevím, co k tomu dodat, jsem úplně mimo. Napiš další, všichni se na to klepeme!!! jsi frajerka 🙂

  67. Právě protože nebyla splněna, tak jsem přestala psát. Byly jsme domluvené, že pokud dohodu nesplní, seknu se psaním a tak i dělám.

  68. prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, napiš další napiš, napiš, napiš

  69. Je škoda, že nepíšeš. Tvoje povídky mám ráda a nejsem sama, jak je vidět z komentářů. Dívám se sem skoro každej den, jestli třeba nepřibyla povídka "Jak zatočit se Severusem Snapem – 12. kapitola" …ale kde nic, tu nic…

  70. Prosím, napiš aspoň nějakej závěr!!!!

    Tohle je moje nejoblíbenější tvoje povídka a každej sem chodím, abych konečně zjistila, jestli jsi něco napsala, ale prosím, až zase začneš psát, napiš další kapitolu

  71. těch kapitol bude ještě víc, než jedna..zatím mám napsané dvě

  72. Jestli ta dohoda fakt souvisí s tim, že začneš psát až od července nebo odkdy, tak si toho nespolehlivýho člověka najdu a vlastnoručně… něco.

  73. super blanchi muzu ti tak rikat??? no dejm tmu ze jo aleja nechci aby se o sebe za ilovali! snape je muj :o)

  74. Pokud onen člověk do té doby vydá nějakou povídku, tak začnu psát, pokud ne, tak až v červenci.

    karol můžeš mi říkat jak chceš 🙂

  75. a kdo je ten člověk, řekni a já na něj vlítnu!!!

  76. neřeknu, právě proto, že nechci, abyste na něj lítali :)) ani nad ním ..ani kolem něj :)) schov křídla..na to mám toho človíčka moc ráda :))

  77. Že je to Nancy?Přemlouvat tě asi nemá šanci……takže teda:UŽ SE TĚŠÍM NA POKRAČOVÁNÍ TÉTO POVÍDKY V ČERVENCI!!!!!!!!!!!!!!!

  78. :)) Asi bude pokračovat dřív..onen autor začal publikovat..i když něco jiného.. a úplně nesplnil podmínky, ale dá se udělat jistý kompromis a možná z toho něco vzejde :))

    Neřeknu, kdo to je 🙂

  79. proč bych to slibovala..řekla jsem, že to 1. 7. 2006 začne, tak když už mám něco napsané, asi si to nenechám pro sebe :))

  80. Tvoje povídky jsou super  a tahle je moc dobrá,ty budeš jednou spisovatelka!!!

  81. JEJDA BLANCH!!!!!!!!!!!!!

    TO JE JEŠTĚ HORŠÍ NEŽ D.M.!!!!

    ALE FAJN:)

  82. lidicky jsem tu poprve a z vim ze tu nejsem ani naposled je to tu super=)

  83. další bude v létě..

    Neznám zkratku TH, protože TH nepoclouchám a nikdy nebudu 🙂

    Dracice: díky

  84. POKRACOVAT!!!!!!!!!!POKRACOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  85. Ahoj Blanch zase jsem jednou zavítal na tvůj bloga hned mě zase upoutala jedna tvoje povídka fakt dost hustá a hlavně vtipná ještě teď mě bolí břícho jak jsem se chechtal a už se moc a moc těšim na alší kapitoly

  86. Ahoj Michaleš, moc ti děkuji za takovou chválu, podle mě si to ani nezasloužím, potěší mě, když zavítáš znovu..pokračování brzo pošlu 🙂

  87. Blanch:

    TH=Tokio Hotel=německá roková grupka, jsou nejlepší na světě.

    Na něco jsem zapoměla?:-)

  88. Jane ještě jednou mi to napiš,,já  to totiž zatím četla jen od dvou lidí..prosím, ještě jednou..protože neumím číst.. :))) kdyby ses koukla, už se tu řešilo, co to TK je a já jsem odepsala, že tu zkratku neznám, protože je neposlouchám a nikdy nebudu 🙂 a ani mi to nehrozí.. mám vůči nim děsnou averzi :))

  89. taky zkracuju dědice na DM, ale jak si k tomu přišla ty? Chci říct? Jak tě napadlo zrovna hodit do placu tuhle zkratku? .)))

  90. hele Blanch, mě něco napadlo…co kdybys napsala další kapitolu???????

  91. ,,, ne, další už psát nebudu, protože už mám dopsanou celou povídku, ale ještě stále není 1. 7. 2006 ..do té doby nic nevydávám :)))

  92. Já už mám další dávno napsané..až do konce..celou povídku mám dopsanou..ale nebudu to sem dávat..ještě není 1. 7.

  93. Děkuju mocinky děkuju je to paráda Snape je hajzl(pardon!!!:o))

  94. zůstala ležet s čelistí nedaleko od podlahy?? to jí teda chudinku lituju takhle si skroutit čelist :D já sem to skoušela a vážně ale vážně to nejde

  95. to je přemršěné přirovnání 🙂 Jako když řekneš, že je něco obrovské jak kráva :)) Ale myslím, že je ti jasné, jaxem to myslela..

  96. Jak se opovažujete o mě tvrdit, že sem nadrženej pedofil???? Strhávám Nebelvíru 10000…ale co se s tím budu počítat-prostě všechny body pryč . a máš to Blanch to tě naučí

  97. a ještě doživotní tresty navíc(budete mi mýt vlasy tak dlouho dokud na nich nebude ani trocha mastnoty)

  98. hovno mě naučí :))) Nic z vás neděláme, profesore, právě, že v této povídce poukazuji na to, že takový nejste a že by si to tzv. růžové fanynky měly uvědomit :))

  99. Jenže JÁ takový NEJSEM!!!!! A odmítám abys o mě psala takový nesmysly! Protože to nejsem já!!! A doufám, že už o mě nikdy nenapíšeš takovoutu slátaninu blbostí. J.K.Rowlingová mi dala tyto vlastnosti, takže buď té(ne)dobroty a okamžitě to smaž!!!:-((((((

  100. Hele piš si co chceš, ale né o mě-jasný?Fank you very much

  101. blanch máš úžasný povídky. mohla bys psát za Rowlingovou:-) doufám, že v tom budeš pokračovat

  102. SS :)) tomuhle se mohu jedině smát :)) Je to moje věc, fiktivní postavo :)) Běž si stěžovat jinam :))

    A ještě bych vám, profesore, doporučila, abyste se NAUČIL POŘÁDNĚ ČÍST, protože v předešlém příspěvku jsem napsala: ŽE TAKOVÝ NEJSTE, ŽE PRÁVĚ POUKAZUJI NA TO, ŽE ATKOVÝ NEJSTE, ŽE EJ TO PARODIE NA POVÍDKY, VE KTERÝCH VÁS TAKOVÉ RŮŽOVÉ PRDELKY DĚLAJÍ…takže..reakce JENŽE JÁ TAKOVÝ NEJSEM..je dosti nelogická, takhle by se SS fakt nezachoval, sorry autore, to byl trochu..ne trochu..hodně nelogický tah 🙂 To byl výrok stolení..negace na negaci… :))) fakt mě to rozesmálo…teď si v tom znovu najdi hlavu a patu :)) A konečně si uvědom, co jsem odepsala 🙂

  103. ale aspoň byla nějaká legrace ne?:-) máš hezký povídky

  104. Ahoj psala si tady, že jsi na bakaláři, byla by si tak hodná prosím a napsala mi na mail z ceho si delala prijimacky a tak? Proste trochu rady jak to chodi, protoze bouzel nevim jak se to jinak dozvedet, moc diky :-)

  105. kdo..já? Těžko..nikdy jsem nic takového psát nemohla…jednoduše protože jsem na gymplu :))))

  106. Hurá gymplákům! Gympláci po stopách J.K.Rowling! Asi nikdo neví, co tím myslím, ale já to vím a to mi stačí. Jo k tý kapitole : Nechci tě moc chválit, abys nezpychla, ale je to fakt dobrý, spíš lepší než dobrý….no zkrátka nemám slov.

Komentáře nejsou povoleny.