Info k povídce

Fandom: Harry Potter
Shrnutí: Dva roky po válce. Samaritánský Harry Potter nabídne pomocnou ruku hrdému Dracu Malfoyovi v době, kdy nemůže odmítnout, což samo o sobě vzbudí poprask nejen na veřejnosti. Hrdinu Pottera totiž nenapadne nic lepšího, než si toho nafoukaného snoba nastěhovat k sobě do domu na Godrickově dole. Kam až je to dostane, netuší ani oni dva. Ovšem jedno je jisté – Merlin jim pomáhej, aby se nezabili!
Příběh je psán z pohledu postav, čili v ich formě.
Poznámka: příběh ignoruje epilog sedmého dílu(jsem známá tím, že ho bytostně nesnáším :D)
Žánr: slash, pwp, komedie, dobrodružný, romantika
Omezení: od 18 let
Hl. postavy: Harry Potter, Draco Malfoy, Severus Snape, Charlie Weasley, Neville Longbottom, Andromeda Blacková, Teddy Lupin, Ron Weasley, Hermiona Grangerová
Věnování: Daniel D. Evans

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

4 komentáře “Info k povídce

  1. [1]: Těžko to pochopí někdo, kdo to nikdy nečetl :), stejně tak já nesoudím fanoušky Tvájlájtu, přestože je pro mě nepředstavitelné číst takové téma. Vím, že si ty knihy nikdy nepřečtu(ze zvědavosti jsem četla pár útržků, stačilo to), ale stejně nemohu s určitostí tvrdit, že ji nemám ráda a nechápu, proč ji nemají rádi ostatní. Chápu. Je na to doba 🙂 a chutě se mění.
    A posuzovat knihy a filmy, je dost rozdíl. Takže na základě filmů je doudit nehodlám :).
    Sto lidí, sto chutí.

    A pokud je tvůj věk správný, chápu, proč tě nikdy nezaujal :), malinko tě ta vřava už minula, právě možná o těch patnáct let :), já se jí stala součástí před třinácti lety jako středoškolák, dneska jako neznalá bych se už do toho určitě nedostala a pozoruju, že zájmy se jaksi mění.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..