Info k povídce

Upozornění: pwp, slash
Přístupnost: od 18ti let, s přivřením očí od 15ti 🙂
Hl. postavy: Lucius Malfoy, Harry Potter
Žánr: depresivní, tragédie, romantika?, drama
Shrnutí: Svět se nadobro změnil. Temná strana zvítězila. Anglii ovládnul Voldemort, svět potemněl a ním i nálada.
Lucius Malfoy zůstal sám. Sám se svou pomstou. Ale nastane den, kdy bude moci svou pomstu uskutečnit…hlavně, když mu tak příhodně nahraje sám Pán temnot.

Tato povídka není přímo kapitolová, jak jste zvyklí. Bude mtí dvě, maximálně tři části. Proto ji vkládám mezi kapitolové.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

13 komentáře “Info k povídce

  1. Och ne. Tragédie, tragédie. Proč sakra všude tragédie? Není to trochu ohrané? No jo, jdu se zahrabat, ale já mám prostě ráda happy endy. Aby byla povídka hezká a čtivá, tak tam přece nemusej hned všichni umřít. Nebo jen někteří, což je vlastně ještě horší. Uáááá. Já mám hrozně ráda tvoje povídky, ale těch konců se vždycky děsím. Chvilku budu sama pro sebe trucovat a pak si to stejně přečtu. A pak zase budu řvát jak malá. No nic, to jsem celá já. :))) Moc se na ni těším. :)))

  2. Heather: To tam prostě být musí, aby byla autorka chráněna. Pak když to někdo čte, tak je to jen na jeho zodpovědnosti a autorka může mít čisté svědomí. 🙂

  3. Čekala jsem tuto odpověď, tohle je mi jasné.Měla jsem i nachystanou reakci, ale asi se vypařila s tou horkou vodou ve vaně…:)) Snad za chvíli.

  4. Falki nikdo neříká, že někdo umře..tragédie už je v tom, že ej púůlka Anglie mrtvá nebo v táboře 🙂

    Heat abych nebyla napadena zákonem… mou povinností je to nahlásit, tím se zbavuji zodpovědnosti 🙂 Jak poznamenala Falkira 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..