Hnusné vychloubání :)

Ahoj moji milí 🙂

Dneska přicházím spíš s chlubením nebo prostě aby to tu nezelo prázdnotou, tak vkládám článek, aby to nevypadalo, že nic nedělám :))) Já jen, že jsem vložila zase nějaké fan arty, tak to oznamuji…jedná se o postavy Mariny Hudson z Třinácté komnaty, pak jedna „delikátní“ slashovka H/D a myslím, že to není pro mladší 15ti let, kteoru jsem věnovala slashařce Lauře, jejíž povídky přímo miluji :))
Pak je tu ještě jedna postava z Třinácté komnaty. Prvně byl teda
záměr nakreslit Murtagha z Odkazu dračích jezdců, ale nakonec se mi hoch hodil jako postava zvaná Ezachiel, která se v Třinácté komnatě brzy objeví 🙂 Jako..jsou to jen tři obrázky, ale třeba Ezachiel a Marina má verze dvě, jednu v sépiových barvách a druhou tak, jak jsem ji nakreslila s mírnými úpravami jako je ztmavení tahů apod.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

10 komentáře “Hnusné vychloubání :)

  1. vychloubání zabalené ve vychloubání :))) Já nevím, mně to přijde jako…že se s tím vtírám, že se prostě vychloubám…takový to na mě dělá dojem…

  2. Já myslím, že se nevychloubáš, spíš jen poukazuješ na svoje schopnosti;D Chtěla jsem se zeptat, jestli by ti vadilo, kdybych si dala odkaz na tebe na svůj blog?

  3. neřekla bych, že se vychloubáš…. v tom případě bych já musela někdy prasknout nadutostí :)))

  4. mončo nevadilo, ale musím tě upozornit, že já zde odkazy nedávám…takže je mi líto, že ten tvůj zde nenajdeš…ale věřím, že už tvůj říspěvek s odkazem na tvůj blog přiláká nejedny zvědavé oči 🙂

    Tak vám děkuji, děvčata..no..schopnosti, nevím, zda je tohle schopnost, spíš jen pokusy o schopnosti :))))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..