Hlasujte naposledy

A zde je i další anketka… nebojte se, to nejsou poslední dvě povídky, které vložím, já se zase vrhnu na psaní, ale tyhle si hezky odhlasujte, a pak budu zase přidávat podle toho, jak se bude chtít mně :)))
Takže..dva dny :)))

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

43 komentáře “Hlasujte naposledy

  1. Dost těžké vybírání, když tvoje depresivky jsou tak dobré a tak smutné. Ale zase na druhou stranu by mě tvoje romantika taky zajímala. Moc ji nemáš. Já hlasuju pro romantiku.

  2. Tarakau ta romantika rozhodně červená knihovna není..není to klasická romantika.. je to takové…dživné :))) Ale ta depresivka taky..mám strach, že mě za to vypískáte….

  3. dneska ve čtyři hodiny ráno jsem ho dopsala.. do pěti mě otravovali čokli, a pak opilá teta.. do šesti jsem pak byla vzhůru na zahradě, protože jsem nemohla usnout, o půl sedmé jsem nakonec ulehla do postele a nějak před sedmou usnula a v devět jsem byla vzbuzena a od té doby jsem nespala a jsem unavená jako štěně, asi to brzo zapíchnu..

  4. Blanch,ne,nevymyslela,to se u nás dědí:)My máme nějaké zvláštní štěstí na děti,co všude vlezou,a k tomuto účelu máme Sklepáčka:)Papá zlobivé děti,co lezou do sklepa,když nemají a dědečkovi podává dvanáctky:)

  5. Já chci depresivní… Koho máš v té romantice? (Asi neprozradíš, že?) Já totiž zrovna moc párů nemusím. Depresivní pls…

  6. Lelli no..tento pár není tak moc častý a nejsou jeden z nich není zrovna hlavní postava a ten druhý(á) v jedné knize vlastně hlavní postava byl(a), dalo by se říct.

  7. No na to zapomeň.Já si počkám na tu povídku.Ale slibuju,že když se seknu,tak ti to poctivě přiznám

  8. si něčo se Siriuskem, klidně ať trágedie, temné, depresívá ale hlavně ho nezabí:)):-O!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..