Herci Fénixova řádu

Tohle je pro ty, kteří ještě neví, kdo bude hrát v pátém díle.. představuji vám několik postav, herců i s jejich fotografiemi. S většinou sohlasím, vážně v nich vidím dané postavy z knihy, ale u některých se mé představy rozcházejí..no, posuďte sami:

Tady máte několik fotografií Nymphadory Tonks.. alias Natalii Teny
A zde je Luna Lovegoodová(Lenka Střelenka) alias Evanna Lynch:
<- na posledních dvou fotografiích měla ještě světle hnedé vlasy, bylo jí tam nějakých 13, mám ten dojem. Kdo chodí na PotterWeb, ví..byl tam o ní článek..
A tohle je Bellatrix Lestrange alias Helen McCrory
Zde je Arabela Figgová alias Kathryn hunter..poznáváte herce po jejím boku? :))
A zde je Kingsley Pastorek alias George Harris
Zde je herec mladého Jamese Pottera alias Robbie Jarvis
A zde, podle mého, velice povedená postava Dolores Jane Umbridgeové, kterou představuje herečka Imelda Staunton.
Kentaura Magoriana hraje herec Michael Wildman
Obrázky by měly jít zvětšit a pokud vám to nepůjde, už nějaký ten měsíc je mám v galerii..až teprve teď jsem se rozhodla o tom udělat článek, ať máte přehled. Najdete je ve složce Harry Potter v podsložce HP a Fénixův řád
Tak co na ně říkáte? Nevidíte v Evanně celou Lenku Láskorádovou? Nevidíte v Iměldě Umbridgeovou? A v Helen Bellu? Podle mého se tyto tři postavy vyvedly nejvíc. Jsou podle mých představ. Ale Tonks jsem si představovala trochu jinak. Ale uvidíme, jak se vybarví..

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

92 komentáře “Herci Fénixova řádu

  1. Ragnar není tam taky moc vidět, ale už na potterwebu jsem říkala, že ho měl hrát rovnou Dan Radcliffe..že jo..vždyť si mají být tak podobní..

    Kallec bohužel, ale třeba se nám nakonec zalíbí.. Mně se taky nelíbil ve čtyřce ani jeden Barty Skrk..

  2. NE NE NE NE NE!!!!!!

    Bella, jedna z mojich nejoblíbenějších postav a oni ji tak zku**í, hajdalááci jedni!

    su naštvaná..a jo a jo a jo!!

    Luna super, Nymfa ne, umbridgeovka jo..ale Bella ne-e=((((((

  3. Ten mladý James se mi vůbec nelíbí.Má přece vypadat jak Harry a přitom spíš připomíná Cedrika Diggoriho.Podle mě ho spíš měl hrát Daniel  akorát trochu jinak nalíčený a s hnědýma kontaktníma čočkama :-(

  4. Tonks se mi nelíbí…chjo! Bella je docela dobrá, ale viděla sem herečku, která by se na ní hodila o dost víc. Umbridgeovka je nejlepší a James…možná je to jen divná fotka…teda aspoň doufám!:))) A Luna Lovegood je taky skvělá!:)))

  5. kadla to říkám furt..viz příspěvek výše..

    Am: mně se Bella líbí, já si ji přesně takto představuji..

    dom: myslíš tu, co máš na blogu u té povídky o Tonks? :))

  6. Kentaur a Belatrix budou dooost hustý..!!! Jinak Ubrigeová, pokud ji hodně nalíčej… 🙂

    James.. mno snad ho ňáko upravěj…  a jinak .. UVIDÍME!! :))

  7. Jamese by mel hrat Harry,akorat by mel mit hnedy kontaktni cocky a trochu jiny brejlr…ten herec se mi moc nezda

  8. jakého loonyho?? loony je Lenka střelenka

    loony je holka, ne kluk..  serp, nemyslela si náhodou moonyho? To je trošku rozdíl 🙂

  9. jů, ta Bella je geniální, naprosto úžasná, uf, ta se jim vážně vyvedla. A Dolores taky. Zato loony se mi teda moc nelíbí :/

  10. No, ona ta loony je zrádná, na jedné fotce vypadá celkem dobře, na té druhé, už mi nesedí 🙂 No uvidíme, jak bude vypadat až projde rukou těch patlalů, co se z ní budou snažit udělat opravdovou Lenku :))

    Ale ta Bella je vážně geniální, halvné na té posledné fotce 🙂

    jj, Tonks se mi taky moc nelíbí :/ Ale co, snad si zvyknu (Cho a Skrk -jak mladej tak starej- se mi taky ve 4 nelíbili, ale co jsem s tím mohla dělat, že? 🙂 Tak tady platí to samé 🙂

  11. heh..jsem tu zrovna psala, že ani jeden Skrk se mi nelíbil :)) S tím s tebou souhlasím..Cho mi byla putna, hysterka jedna :))

    Však uvidíme, třeba to nebude taková hrůza.. maskéři dokáží zázraky

  12. jo? já když viděla Bartyho staršího, tak jsem málem omdlela, o mladším ani nemluvě 🙂

    njn, já Cho tak moc nesnášim, takže by mi vadila i kdyby ji hrála sebelepší herečka 🙂

    No právě, maskéři jsou maskéři a leckdy se herci potom nepodobají svému původnímu vzhledu ani zdaleka 🙂

    Zrovna dneska ráno, jsem četla, že herečce co hrála v dojce Ufňukanou Uršulu, je přes 40 let 🙂 No poznal by to někdo? Já rozhodně ne…

  13. No Scrouge starší..jako Skrk..ten byl úděsný..fakt.. a mladší s ezase vůbec nepodobal popisu.. tím mě dožrali..Cho mám asi ze všech postav nejmíň ráda..dokonce i tu Hermionu mám raději..

    Hele..uděláme výčet postav, které nesnášíme, jo?

    Tak já nemám ráda Cho, Popletala, Umbridgeovou, Percyho..tihle čtyři se dělí o první místo.. pak nemám rád Hermionu, Hagrida, Lockharta, i když ten byl zase ve filmu skvělý, ale v knize mě vyloženě sral..pak nemám ráda Goylea, Crabbea, Pansy, Levandule s Parvati jsou pěkné krávy.. Trelawneyová je taky nudná, i když zase v jasnovidectví byla sranda..jo a sere mě normálně Molly W.,JO A JAK JSEM MOHLA ZAPOMENOUT…AMOS DIGGORY…toho nesnáším..a ještě Mundunguse Fletchera..či jak se to píše..

  14. Bella je dokonalá…taky jsem si myslela, že Dan bude hrát Jamese…ale zajímalo by mě, kdo bude hrát mladého Siriuse, Remuse, Lily a samozdřejmě Snapíčka….

  15. 38? hm, matka říkala, že té příričce nemám moc věřit, kdy neni oficiální…

    heh, takže Cho, Pansy, Levandule, Parvati…zaručeně první místo

    Harry, Percy, Fleur (teď nevím, jestli jsem to napsala dobře),Umbridgeová, no tak ty ještě teda oproti těm dříve jmenovaným ještě snesu, heh, jak by taky ne, když všechno je z Harryho pohledu 🙂

    Jinak koukám, že se prostě celkem shodnem :)Lockharta,Popletala a toho novýho ministra, teď nevím jak s ejmenuje, ty mi taky nepadli do oka 🙂

    Molly? Ty nemáš ráda Molly, jej proč? 🙂

    Ale kdybych měla jmenovak koho ráda mám tak heh…

    Draco, Draco, Draco, víš co já se tentokrát nebudu opakovat, takže, ehm , Draco, Narcissa, Bellatrix, Voldemort, Snape,loony, Sirius, Ginny, Neville (já mám slabost, z jistého nejmenovaného důvodu, pro takové ty neoblíbené typy ^-^ , James, Remus, Draco, jo toho už jsem vlastně říkala 🙂

  16. 2 Blanch: proč nemáš ráda Hagrida?? Vždyť je skvělej… A proč ne hermionu? Vždyť je to ten typ šprtky, kterej se dá snést… A Lockhart je taky skvělej..Jinak s Percym, C/G a Umbidge souhlasím. Jo a co Molly? Vždyˇje to úplně skvělá postava, má nahradit Harrymu mámu, nejvíc se mi líbila jak v HP a FŘ se hádala se Siriusem o Harrym, jestli má vědět, co se děje atd…. Tam se mi líbili oba

    Pokud bych měla někoho přidat, tak je to strýc Vernon a Křiklan se mi taky moc nezamlouvá. Popletal taky moc ne a Draca taky nemusim. Takový naivní teorie, že přejde na stranu dobra jsou podle mě směšné… mno ale co, necháme se překvapit.

    Pokud mám napsat nejoblíbenější postavy, tak samozřejmě víte:

    1. SIRIUS

    .

    .

    .

    .

    pak dlouho nic :))

    .

    .

    .

    2. Ginny, Lily, James, Remus, Snape, Brumbál, Hagrid, Ron, Hemiona, Fred a George… pardon, ale neumím to rozdělit, mám je všechny ráda stejně..

    3. Harry – kupodivu, ačkoliv je hlavní postavou, tak ty jeho emotivní výjevy nemusím (hlavně v HP5, kdy kvůli němu zemřel Siriusek :((( )

    4. Voldemort – nejlepší záporák :)), Lucius Malfoy – ale vlastně spíš ten herec, takže to se nepočítá :)))

    Pak následuje výčet ostatních, jako třeba Molly, Tonks, Loony..

    mno.. trochu dlouhý výčet… Ale jedno je jasné, prostě Sirius u mě vítězí ve všech směrech :))

  17. Té herečce, co hraje Uršulu je opravdu 40. Píšou to i v tom průvodci HP.

    J, to já jsem taky děsně zvědavá, kdo budé hrát mladého Siriuse… Doufám, že Gary… Lidi, uvědomujete si, že to bude poslední díl se Siriusem??? :(((( Já se asi rozbrečím. ve čtyřce ho úplně vypustili, já bych je tam šla rozmlátit… A taky samozřejmě s Garym :(((

  18. Ti herci jsou celkem dobrý, stejně je pak na natáčení přemaskují, takže je ani nepoznáme :))

    Jinak Blanch moc pěknej vzhled, určitě lepší než ten předchozí, bolely mě z toho očička..

  19. Já mám právě ráda hodně záporných postav.. třeba Lily z nějakého důvodu nemůžu už ani vygrcat 🙂 Hagrid je nejnudnější postava z celý knížky a úplně bych ho zrušila..je tam na víc a na nic..prostě nuda největší a strašně mi tam vadí. Molly nemám ráda právě proto, jak se do všeho montuje..stejně tak Hermiona..šprtka, co sekýruje..fuj..pod ní si představuju jednu holku, co nesnáším.. ona si o sobě hodně myslí a tím, jak se sere do věcí, do kterých nemá, to mě vytáčí..jak třeba ve třetím díle kvůli ní přišel Harry dočasně o koště..jsem myslela, že tam skočím a vlastnoručně ji uškrtím její vlastní kravatou!

    Zlatík je dobrej ve filmu, ale v knížce bych ho nejraději nakopala.

    Já třeba nemám  moc v lásce ani smaotnou postavu Harryho. Přistihla jsem se, že fandím Zmijozelu, což u mě není žádná novinka a třeba chci, aby vyhrál Voldemort.. a mám ráda postavy jako Voldík, Draco, Severus, dokonce i docela Bellu, přestože mi zabila moje milovaného Siriuse. I Malfoy starší je mi sympatický..jo a ještě nemám ráda Dobbyho..na co sáhne, to zkazí..

    Moje nej postava je samozřejmě Sirius, bezkonkurenčně..

    pak je Severus, Remus, Albus, Ginny, Luna, Ron, Tonks, Greg a Feorge, Draco, Voldy, mám ráda Protivu a McGonagallovou… ale nejvíc asi prvních šest jmenovaných, ty mám nejraději.

    Tak jasně..Sirius Black na hrad! To tvrdím furt

  20. oprava: navíc, samotnou,

    Ještě dodatek.. ačkoliv Harryho moc nemusím, stejně mi vadí, když mu jisté osoby, které mi nesedí, dělají nějaké naschvály.. a v šestém díle stoupl na mém žebříčku oblíbenosti..když se postavil za Brumbála ..

  21. j, nojo! Zapomněla jsem na Minervu! Tu mám taky moc ráda, je přísná na povrchu, ale pod ním je hodná a milá.. mám jí ráda..

    V těch oblíbených to máme docela podobný, akorát s tím Hagridem.. on je takovej dobrosrdečnej a já ho měla dycky ráda jak se zastával Brumbála…

    No jasně: Sirius je prostě nejlepší!! :))))

    K tomu s tou holkou, co je podobná Hermy.. tak to je dost častý, že se stane, že si někoho z postav ztotožňujeme s někým koho známe, to se mi taky stává…

  22. Blanch nepřidala bys mi mé povídky o Siriusovi na ten tvůj web? Byla bych moc ráda, kdybych je měla i někde jinde než na svém blogu (no a fanfiction)..

  23. Ty nemáš ráda Dobbyho? jů, ten je skvělej a Krátura taky…ou, doufám, že teď mi zase dvacet lidí vynadá, že kvůli němu zemřel Sirius…

  24. Siaphanniel: to snad ne! o_o fanda Siriuse a nenadává mi, že mám ráda Kráturu, Bůh se nad námi slitoval 🙂 eh, to nic nevšímej si mě, mám angýnu a mluvil z cesty :))

    No jasně, už tam běžím 🙂 Hermiona bude mít radost, že má nového člena 🙂

  25. Sia: jasně..ale ten web budu dodělávat asi až na jaře nebo v létě.. já se ti pak ozvu..jo? Hele..ale zase ti můžu dát tuhle adresu http://potter-harry.unas.cz tam dělám aktualizace.. to je můj server s povídkami všeobecně.

    Nan: Kráturu mám ráda heh :)) Ale Dobbyho ne :))

    Já nemám ráda moc postavy, co jsou prostě takové až příliš dobrosrdečné..viz Hagrid..já nevím, nesedl mi..nudná postava pro mě..nezáživná..fráze s ním přeskakuji.

    Sia: když vkládáš článek..tak tam máš v možnostech..u zešikmení a ztučnění písma i takovou vodorovnou linku..tzv. perex..prostě napíšeš úvod..dáš ten perex a za to článek..

  26. Mám stejný názor na Tonksovou, se mi vůbec nelíbí!!:))) Ale Lenka je přesná, Umbridgeovou sem představovala trochu drsnější ale Bela se jim taky povedla, jinak skvělý článek Blanch!!!:)))

  27. Nejlíp vypadá asi Dolores Jane Umbridgeová,Lenka Střelenka je asi odbarvená nebo co……je divná,teda zatím třeba to pak bude lepší.Kde bereš ty informace Blanch?! :-)

  28. No mě se nejvíc líbí Lenka,Bella a Dolores.Nymfadora mi přijde no trochu divná.Ale třeba až bude jinak nalíčená a s růžovejma vlasama bude dobrá.

  29. Lily z potterwebu ..já chodím na více webů, někdy přímo i na official mugglenet, kde dává informace sama Rowla.. a tohle je původně z mugglenetu, ale na potterwebu to přeložili.

  30. Ahojky …. Jinak jako ostatní se mi nelíbí Nymfa ,Luna je parádní …

    Jinak já jsem zjistila že Belatrix má hrát Elisabeth Hurley..no ona je mnohem hezčí.. Ráda bych věděla co si o tom Blache myslí dík.

                           Dita

    (jo skvělej blog a HP a dědicové mágů se mi moc líbilo:-).Pa

  31. Když jsem četka vaší dhadu o nejhorší poastavě tak se musím přidat ale já fakt nemůžu vystát Narcisu M. je to strašná slepice (nafoukaná), a Amose taky zrovna nemusím, celá rodina D. je strašná, ano i Ced….

  32. E.Hurley ji nehraje, to byla jen fáma.. hraje ji tato bristká herečka..nevím, jestli Eliz je Britka, ale v HP hrají jen Britové.. a tohle už je oficiální. Je to z oficiální stránky. Jinak by se mi na orli Belly vůbec nelíbila, je to úplně jiný typ..

    leoniee:))) jj..Diggoryovi mi pili krev! :)) Nejvíc Amos, jak ve čtyřce vychvaloval Ceda, že tehdy nespadl z koštěte a jak se pozná, kdo je holt lepší.. sem myslela, že tam skočím a odkrouhnu ho :))

  33. Super, ale docela by mě zajímalo, kdo bude hrát mladýho Siriuse (trochu se toho i děsim, protože Sirius je moje nej postava a fakt si nechci zkazit moje úžasný představy o něm)

  34. Mě se taky Tonksová nelíbí…ale ty fotky z toho filmu(ta stránka se jmenuje nějak-potterharry.impérium…já fakt nevím),na těch už vypadá líp…ale stejně si jí představuji jinak……

  35. Bella- otrasné, mala ju hrať Natalie Portman. A súhlasím s  Amalie takto poj***ť moju najoblúbenejšiu postavu. Otrasné.

    Ostatné sú v pohode, ale toto ma fakt nas****

  36. Mi Bella taky vyhovuje…..když se trochu upraví:)

    Lenka tež jde….u Nymphy sem si představovala trochu světlejší vlasy…Umbridgeová je super!Jo,a fotku Lily Evansové´s tam nenašla?Podle mě se totiž ta vyvedla nejvíc(jenom barva vlasů nesedí,ale to se spraví)

    to Zahra:ta adresa je http://www.potterharry.net-jenom kdyby´s to chtěla vědět

  37. Seš bezcitná,Heat!Víš,že sem ti psala,že tu budu a teď tu píšeš takový kraviny!Jak začínáš agathovatět?Od Grety i od Carry bych to čekala,ale od tebe?(fňuk,fňuk)Porušuješ pravidla Klubu Nenapravitelných Šprtek!

  38. víš jak se projevuje to,že začínám agathovatět?Zakopávám o vlastní nohy,říkám ,,pardon"když narazim do stromu,omylem tykám profesorům a vždycky,když se něčeho dotknu,tak to spadne.

    A nesnaž se psát tu,jak si to se mnou zítra vyřídíš,vím,že mě ve škole zmlátíš…(AU!)

    A k tomu KNŠ:neporušuju,oficiálně se uznávají všechny nové nalezené nemoci….(jenom nevím,jak budu agathovatění říkat:-)

  39. možno máte pravdu, že maskéri to spravia, ale aj tak si myslím, že Natalie Portman by sa na túto úlohu hodila viac

  40. Blanch — reaguju na příspěvek č.11…vím, trochu sem to propásla….:D!

    –jo, přesně tu herečku sem myslela, že by se hodila skvěla pro Tonks…:)))! je to dokonce přítelkyně nebo manželka Davida Thelwise, takže by to bylo přímo stylový…:)))! ale taky sem myslela, že k Belle bych měla lepší herečku…! ale s touhle sem taky spokojená…:)))! ale ta moje hrála s Davidem Thelwisem ve filmu Dračí srdce, nebo tak nějak se to jmenovalo….:)))! byla to herečka, na kterou sem úplně zítrala, jak by se mi na ní hodila…:)))! ale tahle je taky dobrá, takže v poho….! Ale ta Tonks mě vy*írá!!!!!!:(((((

  41. to nevím, kdybych to věděla, bylo by to tu. Možná už budou na potterwebu nějaké fotky.. kdyžtak tam pak mrknu a prohledám to.

  42. jo, tonksovou sem si taky představovala jinak, ale když myslí… no, ve filmu to třeba bude jiný…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..