Harry Potter, Death note, anime

Trochu jsem se přehrabovala na své doméně a našla dalších pár perliček – nemilostně skrytých ve
složkách, kde jsem nebyla zhruba dva roky :D.
Doménka potřebovala trochu vyčistit.
Jedná se o layouty, které jsem vytvářela v minulých dvou-třech letech(je to na nich poznat, jsou hrozné a mají příšernou kvalitu, protože jsou v jpg) pro své přátele. Úplně jsem zapomněla na jejich existenci(ne těch přátel:D) :), kdysi byly využity, ale dnes už je ani jeden z nich nepoužívá, takže jsem si říkala, že je vložím sem. Třeba se někomu ty potvory – k mému vlastnímu překvapení – zalíbí a využije je.
Nejsou podepsané, takže budu naivně předpokládat, že i když je použijete, tak udáte alespoň nepatrný zdroj.

Všechny obrázky jsou z googlu.
  • U tohoto MODRÉHO byly nalezeny pod heslem Death note, Light Yagami, L(kdysi ho míval na blogu kamarád Neros)…
  • U tohoto ŠEDÉHO – tam jsou obrázky anime Kyou kara maou, Junjou romantica, Yami no matsuei, plus má fotka mraků. Kdysi ho mívala na webu kamarádka Morgana Ehran.
  • U tohoto POTTERÁCKÉHO je to jasné – to je photoshooot z Harry Potter a Fénixův řád. Tento vzhled byl vytvořen pro Sandraelu a její Pottpovídky, které dnes už bohužel neexistují(ale stejně pevně doufáme, že se jednoho dne vrátí).

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

34 komentáře “Harry Potter, Death note, anime

  1. Ahojky:)
    máš moc krásnou grafiku
    Vhtěla bych se tě zeptat když je sránka sxc.hu co to znamená ten credits a platí se za stažení obrázku?
    napiš proísm na můj web
    ahoj :-)

  2. jo a málem bych zapoměl prosím chci se jen zeptat jestli by jsme si nevyměnili oknku… prosím odepiš na můj blog dekuju :D  máš tu ikonku strasne hezkou a mne by tam zapadla… prosim vymen ale jestli ne tak se s tim nejak smirim :D

  3. [12]: jpg neznamená, že se to nutně musí rovnat nekvalitě, ale já je uložila v nižší kvalitě v jpg, jpg dává na vybranou více možností a když to není nejvyšší kvalita, tak se kvalita snižuje i vizuálně(nejen podle parametrů v počítači), a tím spíš, čím větší je to soubor. Tvůj layout nemá velké rozměry už proto, že je jednoduchý a nezaplácaný a nepřekombinovaný, proto logicky i kvalita je vyšší, když se uloží normálně. Tolik nezatěžuje.
    Ale jinak je všeobecně známo, že kvalitnější je png. Zvlášť tady na blozích, blogy znekvalitňují obrázky totiž ještě k tomu navrch. Zvlášť jpg a gif.

    Na webové stránky používám taky jpg(protože IE má na odstíny png často jiný názor :D), protože tam není problém s jejich načítáním, web to načte rychle, i když jsou obrovské, ale blog s tím má problém, proto jsem kdysi dělala jpg obrázky na blogové laye v nižší kvalitě, aby se lépe načítaly a aby je blog vůbec skousl(má určenou kapacitu jednoho obrázku, větší obrázky nahrát zkrátka nešly). To je důvod jejich nekvality. Dnes už používám na blog png, ten je kvalitnější.

    Jinak nespřáteluji opravdu znamená nespřáteluji, což je totéž jako nevyměňuji ikony. Já na tohle nehraju. V odkazech mám pouze ty, které tam opravdu chci mít a ke kterým sama chodím. Zastávám názor, že je každého volba, co si kam dá a živit nikoho tak reklamou nehodlám. Je mi líto.

    A druhou věc, an kterou mám alergii je – odpověz na můj blog/email. Když člověk něco chce, tak ať si pro odpověď přijde tam, kde se ho na to tázali. Já nemám povinnost kvůli něčemu, co chce vědět on, chodit k němu, promiň, ale tyhle blogařské móresy mladých mi vždycky zvednou tlak. Nic proti tobě, osobní to není.

    Asi bych to měla do toho záhlaví vrýt výrazněji, zřejmě to není moc vidět.

    [6]: To je tuším nějaká fotobanka. Pokud ano, tak se za obrázky platí. Hádám, že bez zaplacení je ani nestáhneš. A pokud ano a použiješ, hrozí ti pokuta. A credits jsou autorská práva. Každý autor čehokoliv má ze zákona na svůj výtvor autorské právo, což znamená, že pokud jeho výtvor někdo využije/zneužije, musí při nejmenším použít jeho podpis s odkazem, aby mu je neubíral.

    [3]: A jakou to má spojitost se slashem? Ani žádný obrázek tu slashový není…

  4. zabíjela bych, abych tohle dokázala :-D bohužel… po roce cvičení s photofilterem jsem zamrzla hluboko pod půrměrem, natože abych se dostala na tvoje kvality (a to, že jsou prosím špatná díla? no, nevyznám se v tom, ale ten první, modrý, je úchvatný)… ale furt mě to baví a tak to zkouším a hraju si a nesměle doufám v nějaký ten lepší výsledek, s kterým budu spokojená

  5. No tak dobře, řekni mi co tam mám dát, ta holka totiž okopčila i ten dess a řekla mi že tam nemusim dávat zdroj že ji nedal moc práce ten layout. Tak prosím napiš kam co mám dát a já to splnim, ale stejně v nejbližší době budu mít novej dess, asi si ho du udělat už teď :D Mám na něj náladu, a v tom je základ mejch grafikejch článků.

  6. ahoj, chtěla bych se zeptat jak děláš, aby ti v záhlaví ty obrázky layů jezdili…nejdřív jsem myslela že je to animace a vypadá to jako jednotlivé obrázky…prosím poraď 🙂 pokud nechceš nebudu se zlobit…ale předem děkuju 🙂

  7. jéj super dess, super blog

    [30]:  hele dosť čudne niekho pochvaliť a potom napisať, pod na moj blog, ale ja to pišem lebo naozaj je to super blog, tie dessy sup super a to som tu iba kratko
    P.S. urobila si niekomu dess a ja som na ten blog išla a v zapati som videla
    design by blanch či tak nejak tak som skusila sem isť tak som sa dozvedela o mojom blogu

    inak v zhlavi tie pobehujuce obrazky su super, dessy, a o asi nejaky html super naozaj

  8. +nostalgík+
    Já si je všechny pamatuju.
    O tom modrém EL prohlašuje, že byl nejlepší :D Je nasraný, že krtečci se nenačítají… nemůžeme mít všechno 🙂

    Můžu mít jen technickou?
    V pravo se ti nezobrazují celá pravidla (možná je to rozlišením mého displeje)- vidím to jen po "Zbytek obsahu lze kopíro-".
    Byl jsem na hajzlu, pane Propere…

  9. [32]: V tom případě to zřejmě bude tím rozlišením, já to nikterak v nastavení neovlivním asi…Nastavené je to jako obvykle tak, aby to bylo vidět.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..