Grafika obnovena

Nemožné se stalo zázrakem a já jsem konečně po letech zprovoznila svou starou doménu candita.cz. Musím říct, že s nynějším poskytovatelem jsem nesmírně spokojená a minimálně na rok mám zaručeno, že to zase poběží :D, tak snad se za rok zase něco nepo…kaká.
Tím pádem jsem takto opravila zhruba polovinu obsahu blogu. Zejména toho grafického.
Ale některé z odkazů stále nefungují, je to dáno tím, že na pár věcí jsem odkazovala na free hostingy, ty tedy budu muset ještě dodat. A také je to proto, že půlku svých vzhledů a grafiky z dob starého Layoutse, jsem promazala. Buď se mi to zdálo už moc příšerné, nebo u těch starších vzhledů nebyl přímý odkaz na autora obrázků a já se na nikom přiživovat – byť jen okrajově – nechci. Čili stejně ještě budu muset zpětně promazat některé články a obsahy, ale alespoň se to smrsklo zhruba na polovinu.

Trochu ještě víc to nakoplo mou motivaci, tak snad vše půjde, jak má.
Od toho roku 2002, kdy se vrtám v nastaveních, grafice, webech a kódování a smrdím na tomto blogu, mám pořád tendence něco tvořit a vyvíjet, a i když už po mně po všech těch dobách zašlé „slávy“ neštěkne ani pes, stejně mám chuť vás s tím obtěžovat dál, takže máte smůlu, budu! 😀
Už to není sice jako ve sladkých osmnácti, kdy člověk měl plno času a neměl žádné starosti, ale mé hravé já se i v mém věku pořád dere napovrch.
Jednou pro vždy by mi udělalo radost, kdyby mi nikdo nerušil domény a hostingy! 😀 Aspoň, že ten blog.cz nemá v plánu nikdo rušit. To už by mě asi dorazilo úplně. Vzhledem k tomu, co vše se tady „skrývá“, jak mě to v průběhu všech těch let definovalo, co to za sebou zanechalo. Takový články napráskaný životopis.
No, to jsem se zas utopila v nostalgii.
Jednoduše řečeno jsem chtěla jen upozornit na to, že stará grafika(alespoň nějaká) je opět volně ke stažení. Od layoutů, komentářů, avatarů, víceméně vám nepůjdou stáhnout nejspíš hlavně štětce a rámečky, protože ty měly složitější nastavení stahování přes starý systém, který jsme měli na Layoutsi, ale všechno se pokusím spravit. Už je to nahrané na doméně, potřeba je jen přepsat direct linky. Layouty webové a blogové by jít měly(pokud ne, jedná se o ty, které jsem smazala, z článků je stáhnu).
Tedy se ještě omlouvám, pokud někde něco stáhnout nepůjde nebo se nenačte.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..