DŮLEŽITÉ!!!!!!!!!!!!!!

DŮLEŽITÉ PRO SRAZ DO BRNA!!!!!!!! PŘEČÍST, POSLEDNÍ INFO!!!!

Lidičky…stále ještě nemáme přesný seznam.
Ale konečná verze těch, kdo dorazí, je:
Cassej – není znám čas
Sandraela – dorazí dopoledne
Rebelka – dorazí dopoledne po domluvě se San a Nan
Titany – stejně jako u Rebelky
Colleen – může kdykoliv
Renee.lowe – není znám čas
Geri – není znám čas
Blanch – přijedu přibližně kolem jedné hodiny
Lucy – není znám čas
Verč@ – není znám čas
Snad jsem u nikoho neudělala chybu.
VŠCIHNI, kdož byli jmenování a u nichž není znám čas, kdy dorazí, nechť ihned nahlásí, kdy dorazí, neboť jinak se nedáme do kupy. A dále…nechť každý o sobě zanechá nějaké poznávací znamení… Rebelka navrhovala, že si máme nakreslit na čelo rtěnkou jizvu ve tvaru blesku J Napište třeba, co budete mít na sobě..nebo si třeba někam nalepte nápis se svým nickem nebo jen HP…cokoliv, jen dejte vědět, abychom měli jasno, protože většina z nás se vůbec nezná, nevíme, jak vypadáme a nemáme se jak poznat. Namístě budou jako první čekat zřejmě Rebelka a Titany, tak ať vás poznají.
Místo srazu je tedy na hl.vlak.nádraží ve vestibulu.
Dále prosím, aby do tohoto článku psali jen ti, kteří na sraz dorazí. Do večera musím dodat info Rebelce, ať má představu o tom, jak to bude zítra probíhat.
A prosím, abyste když tak připsali svou účast zde:
http://www.blueboard.cz/shoutboard.php?id=160270&hid=txnbetiraxex7rv0xfjucb13icioxj

Těším se s vámi na zítřejší sraz! 🙂

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

53 komentáře “DŮLEŽITÉ!!!!!!!!!!!!!!

  1. tož ja možu kdykoliv, ale nenuťte mě vstávat před desátou 🙂 Chci se domluvit s reb a jet s ní stejným vláčkem -for Rebelka:napiš pls kdy jedeš- 🙂 Odpoledne k nám dojede návštěva tak možná budu muset zdrhnout dřív ale doufám že tě chytnu blanch!! 🙂

  2. ahojky, tak jsem se konečně dostala na net 🙂

    ať jsem koukala, jak jsem koukala, tak jsem se nedozvěděla, v kolik tam kdo bude (teda kromě tebe Blanch)

    já bych mohla vlakem dorazit buď v jedenáct nebo v jednu. Jinak mi to bohužel nejede. Proto jsem chtěla vědět, kdy tam bude ta dřívější parta, bo budu muset asi brzo odjet, a zatím jsem to jaksi nezjistila. Pokud by tam někdo byl v těch 11, tak přijedu klidně dřív :))

    Jinak poznávací znamení – no nevím, jizva se mi malovat nechce.:)) ale nejspíš budu mít černý kalhoty a zelenej krátkej kabátek (takovej krokodýlovej :)) jinak jsem malá a při těle.:))

  3. Geri oni tam kolem jedenácté určo budou…

    ozvi se reb na web… a poptej se…

    No mě poznáte, hnusnej xicht…blond vlasy se zrzavými pramínky…krátké…malá, při těle, prsatá 🙂 Taková obluda tam žádná jiná nebude :)))

    TOŽ OK, LIDI, VŠICHNI SE DOMLUVTE S REBELKOU U NÍ NA WEBU, AŤ  VÍ, V KOLIK VÁS MÁ ČEKAT A JAK VÁS POZNÁ….

    Glume tady to nepatří… ale je to jednorázovka, nemám ji ještě dopsanou, je to songfic…

  4. Blanch: díky, už jsem psala i tam :))

    hele, já vypadám tak nějak podobně, jen jsem se nechtěla popisovat tak do detailu, aby se mě mohly leknout až na místě :))))

  5. Já tam možná dorazím už v 11…

    Jinak: střední výška, hubená, s delšími hnědými vlasy (v culíku) s odrůstajícím melírem, brejlatá. Na sobě jeany + bunda. S jistotou budu mít u sebe knížku Tři mušketýři 2 :))

  6. Jé, tak to je dobrý a promiň že jsem to napsala sem.

    To je ale škoda, že nemůžu přijet, tak bych chtěla ale škoda, že je to tak daleko ,kdyby to bylo v Olomouci ,to bych mohla ale škoda:-((((

  7. Njn….tak si to (fňuk fňuk) no…to…užijte :). Budu na vás (fňuk) myslet, tou dobou budu kdesi u hranic….slovenských….(fňuk)

  8. jé no vidíte, málem bych zapomněla na ještě jedno poznávací znamení: taky nosím brejle :)) jinak mám světle hnědý vlasy skoro po ramena s odrostlou trvalou :))

  9. prosím vás..já psala, že sem mají psát jen ti, co dorazí, a´t v tom není zmatek a nemusím mezi příspěvky hlesat všechna infa… ale díky, my si to užijeme, viďte babizny :)))

  10. Takže novinka…REBELKA NAKRESLILA TRANSPARENT TAKŽE BYSTE SE NEMĚLI ZTRATIT…SPÍŠ NEMĚL..JSME SAMÉ BABY 🙂

  11. Blanch: taky mám takovej pocit :)) si to říkám snad celej týden, že to bude trapas :)) a myslím, že holkám taky nebude moc fajn, stát tam z nějakým transparentem, lidi na ně budou koukat jak na blázny :)) prostě mazec :))

  12. Ale tak to by mi ani nevadilo…víš jak…lepší ve větším množství, než sama :)) Kdybychom byly dvě, co tam stojí s transparentem, nevadilo by mi to..já jsem pro každou blbost..na to jsem ulítlá dost, ale když přijdeš sama …někam do společnosti, kde už se všichni seznámili…to je..trapné 🙂

  13. achjo…teď mě mrzí, že jsem z těch pardubic…:o)nejste tady taky někdo z okolí?ty srazy by se mohly střídat….vždycky by přijela Blanch a ti, co bydlí kolem…:o)

  14. nn…Blanch bude určitě ráda!:o)může se ubydlet u někoho, kde zrovna bude…:o)prostě by si udělala takový tour po český republice…:o)všude by na ni čekala ustlaná postel a pořádná hostina…:o)jen s dopravou by to bylo špatný…:o)ale co by pro nás Blanch neudělala, žejo..?:o)

  15. A jaký to bylo? určitě fajn co? škoda že jsem nemohla, ale dnes jsem byla tak unavená, že jsem spala do 11 hodin, dala jsem tátovy jídlo a zase si šla lehnout, probudila jsem se až v 8 večer .:))) hrozný co a ještě jsem vospalá a tak tu zívám.   :-))) Ale jinak dobrý a ktomu mi přijel můj pes, Zoryna k terá byla z babičkou na chatě,takže jsem ráda že ji tu mám :-)))

  16. jackie, ty mi děláš jen radost :-D až na to, že jsem nOsic a ne Nostic, ale to bych pominul, hlavně, že máš vlaječku, to je důležitý… musíme vymyslet nějakej novej projekt, vlna se neuchytila… očekávám od tebe nápady a morální podporu, jackie! :-D

  17. promiň, menší překlep…:o)ale ty seš tady velitel tak koukej zapojit mozkový buňky!:o)já budu jen mávat vlaječkou!:o)ale podporu čekej v každým případě!:o)nj..vlna se nechytla…asi tady neni dost takovejch šílenců s mexickejma vlaječkama, jako my!:o)

  18. jackie: já bych rozjel velkou letákovou aci, že fakt máme rádi blůanch.. rozdávat to třeba v metru a jako bonus k letáku by si každej mohl koupit mexickou laječku…

  19. Nostic, nn, nepletu :)))Hrabě Nostic :)))Už jsem si to našla :)))Žil v 18.stol :))

    Ale ty vlaječky nejsou špatnej nápad…….já pověsím na nástěnku adresu blanch.blogu….a vyrobím vlaječky….mexické…

  20. :))))))) blázni..

    Nazdárek lidi :))

    No to určitě..Blanch nemá nic jinéh ona práci, než jezdit po celé republice, protože se pořád nudí :))) *ironík*

    Max pojedu an sraz v Olmíku nebo Ovy…

    Jinak..bylo to bezvadný…ale vložím tu článek, tak si ho budete moct přečíst…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..