Deatheaters

aff
Eee.. Taková starší hrůzička. Našla jsem ji na počítači rodičů ve smetí :)(asi jsem ji tam měla nechat) a snažila se jí trochu pomoct k lepšímu vzezření(bezúspěšně). Původně měla být na blog, ale nechtělo se mi to nastavovat. Nakonec mi bylo i líto to vyhodit, tak to dopadlo takto…
UPOZORNĚNÍ: vzhled není určen pro blog, je to webový layout – tzn. CSS, HTML – k vytvoření webových stránek, ne blogu.

Náhled
Stáhni

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

30 komentáře “Deatheaters

  1. :D na počítači rodičů? :D
    Ale vždyť to není tak hrozné, jak říkáš!
    já jsem úchylná na široké menu, i když ho mám málokde :D :D
    …mě se to i líbí :D

  2. [1]: Já jsem teď na prázdninách u našich :D, takže okupuji jejich bakelitku. A už v minulosti jsem jim tady čas od času grafičila, takže tady pár starých věcí ještě mám, ale ty mají tak rok :))
    Jinak tu nemám nic. Ani materiály pro PS, ani svoje věci, nic, takže vyloženě vařím z vody :D

  3. Nechat v koši? Co kecáš! ;-)
    Ty odkazy a ta barva, no uá, nemít tak web na wordpressu. :D
    A šíleně se mi líbí nakódované stínování odkazů, to je nádhera. :o)

  4. [5]: na WP se dá napěchovat všechno :), jen si to člověk musí upravit no 🙂
    Jinak děkuji.

    No, ale myslím, že je na tom trochu poznat, že je to starší práce. Nějak z ní neskáču dva metry vysoko, ale zase to není úplně nejhorší, byly i horší 🙂

  5. Ve smetí? Mě se náhodou dost líbí(i když za to možná taky může téma).
    Zvláštní, trochu mi to připomíná styl Freezy, tím menu.

  6. [9]: No ona k němu taky odněkud musela přijít, že jo :-P :D (ne, to samozřejmě myslím s nadsázkou, nicméně já tu s tím stylem byla dřív nejméně o několik let…)

    Moje staré layouty jsou plné tohoto stylu… Před takovým rokem, dvěma, třema jsem dělala všechny na tento způsob… I k sobě na weby(jen tam jsem už dělala vepsané titulky).
    Tohle je zkrátka můj starý styl..respektive jeden asi z pěti, který jsem požívala/používám.
    Tento layout má při nejmenším tak 3/4 roku až rok… Takže opravdu jsem neokoukala svůj vlastní styl od Freezy, kterou jsem tehdy sotva mohla znát. Jen pro pořádek, že najednou v sobě neobjevuji nové styly :)), já už svůj podpis sotva změním, už to ani neumím a nesnažím se o to.

    Jinak to téma :D, já jsem byla vždycky na bad boys :D Moje oblíbené postavy z HP jsou Draco, Lucius, Severus a Voldy :)) <3

  7. [12]: To asi ne… Možná jen ten obrázek, ale ten vzhled určitě ne, nikde jsem ho nezveřejňovala. Prostě tady jen ležel v bordelu, našla jsem ho náhodou přes commander :))

  8. Och,nádherný je,dokonalý.Farby sedia,všetko je proste super.Úplne ladí,proste dokonalosť.Nechápem jak niekto dokáže také layouty,máš strašne obrovský talent:)

    A Blanch,chcela by som sa Ti ospravedlňiť že som tu u Teba na blogu dlho nebola,mala som dosť práce s novým blogom,fakt ma to mrzí.Inak,krásny layout máš:) Keďže som u Teba dlho nebola,ešte som ti ho nechválila,tak to robím teraz,je fakt prenádherný:))

  9. [14]: Je poměrně vtipné, jak se mi neustále někdo omlouvá, že u mě dlouho nebyl :D
    Vždyť to není povinnost, to je vaše volba :D, já za to nikomu trhat hlavy nebudu :D

    A jinak děkuji.

  10. [16]: to přece není vůbec o návštěvnosti 🙂
    Kdybych si měla vybrat, tak místo návštěvnosti si vyberu pravidelnou zpětnou vazbu 🙂

    Ono to spíš rozčiluje, když vím, že za den sem přijde dejme tomu 500 lidí a u článku mám 10 komentářů, z toho polovina patří mně :).
    Návštěvnost ti nezaručí, že se někdo ozve, podle mě je zcela nedůležitá…
    Mám raději, když se mnou lidé komunikují, ale nutit je k tomu přece nemohu 🙂 a jestli někdo přijde nebo ne, to neovlivním, stejně tak si nemyslím, že by se mi za to měli omlouvat 🙂

  11. Prej hrůzička:-D Ti dám teda..!
    Je magický a svítivý..moc se mi líbí..
    Vždy jak vidím ty webové laye tak fakt slintám..Budu muset prozkoumat konečně nějaké návody na HTML ať neumřu blbá..:-D
    Vážně dobrá práce..ikdyž je to starší..jak říkáš..špíš bych chtěla vidět tu původní verzi..
    Takhle je to vážně pěkné..

  12. [18]: Ta původní verze je v zásadě úplně stejná, jen bez nastavení, takže bez menu…bez nápisu Vítejte na mém webu a navigace a ještě jsem do toho prolnula svůj obrázek mlhoviny,, co jsem dělala, plus nějaké pero… jo a nadpis Deatheaters, ale jinak to bylo úplně stejné. Menu i textové pole, barvy, úprava obrázku, všechno. Já to nezměnila téměř nijak, jen doladila několik detailů.

    Ale děkuji.

    A html doporučuji…Pokud bys vážně měla zájem, mohu ti dát tipy na fajn stránky, které docela pomůžou..nebo pár tipů, jak na to…

  13. [17]: V tom máš pravdu,neviem prečo sa ospravedlňujem,ja sa proste každému za všetko,pre niektorých nepodstatné,ospravedlňujem :D Netuším prečo,inak nemáš ICQ?Nevedela som to tu na blogu nikde nájsť,tak sa pýtam 🙂

  14. [19]: jsem na layoutsi máš tam dost odkazů na vysvětlení html a css..

    Takže spíše až to budu po sléze zkoušet, tak určitě požádám o radu..Protože takhle mi to nic neřekne..člověk to musí vyzkoušet a vidět co to dělá-nebo nedělá a objevit tak kouzlo webu..jak se odvíjí stránka a odkazy-prostě to všechno..Napřed nastuduju a pak určo přijdu s prosíkem:-) ;-)
    Děkujů..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..