Change.. že by? Zaměstnejte mě nebo mi usekněte ruce!

Jo…zase změna…
Ale já se potřebovala nějak zaměstnat a laye, které v poslední době dělám, se mi vůbec nelíbí, tak jsem zvolila starý dobrý lay z předešlých let, který jsem vyhrabala v databázi. Uvažovala jsem dost nad tím hnědým(mým milovaným.. a myslím, že k mé pohřební náladě by se i spíš hodil), ale ten si nechám na později.

Nemůžu spát, nechci myslet, musím se zaměstnat. Psaní mi nejde, nemám ani dneska dostatek fantazie. Tak co udělám, zase si změním vzhled. Stejně to není žádná novinka, že jo. Tenhle lay stejně znáte, byl tady před rokem a půl, když jsem blog opouštěla a šla s tvorbou na stránky. Dokonce jsem dostala v té době nabídku 500kč za odkoupení blogu(neuvěřitelné), což nechápu dodnes(možná to bude ještě někde v historii g-booku).
Ti, kdo byli na mých stránkách, jistě ví, proč jsem akční a proč musím něco dělat, jinak bych se zbláznila.
Já vím, že to bylo sice jen malé chlupaté stvoření a vím, že jsem už velká holka, ale stejně to cítím jako ztrátu člena rodiny, jako ztrátu člověka a když jsem si zkusila jít lehnout, padlo to na mě a prostě to nejde. Jsem strašný milovník zvířat a tohle bude těžké přenést před srdce. Dnešek asi probdím a pročtu, jinak jej probdím jinak, a to s opuchlýma očima jako dva tenisáky(jen ne tak žluté a chlupaté.. ach.. ani ten humor už mi nejde…ironie, kde jsi, hledám tě…).
Takové zbytečné kecy, zase se zamotávám do sněti písmenek, aniž by měly skutečnou hodnotu. Potřebuju se vykecat, potřebuju se vypsat, utrhněte mi hlavu a ruce, protože noc je dnes má.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

6 komentáře “Change.. že by? Zaměstnejte mě nebo mi usekněte ruce!

  1. občas sem jenom kouknu, všechny Tvoje laye jsou úžasné, ale tenhle se mi líbil(líbí) ze všech nejvíc 🙂

    Takovou náladu mívám hodně často a nikdy nevím, co s tím udělat tak prostě jenom sedím u pc a píšu si s někým… Je to blbá nálada a kdybych měla nápad jak se jí zbavit, tak určitě řeknu xD Čtení bych ale řekla, že může pomoct, tak hodně štěstí x)

  2. Jestli ty laye děláš ty, tak teda fakt smekám :-) Obdivuju, jak někdo může udělat něco tak….tak krásnýho…. Tohle je přesně můj styl, holka ;-)

    Pokud děláš i na zakázku, máš čas a chuť, byla bych ráda, kdybys udělala i mně :-) Já mám od Amy Woodové, ale mám oh už dlouhou dobu, tak by to chtělo změnu :-) Na netu je jich hodně, problém je spíš v tom, že můj blog je povídkovej, takže bych to chtěla ladil do tohoto směru, třeba teď tam mám písmo a starou knihu ;-) A nechci žádnej veselej, ale ani smutnej..spíš takovej..melancholickej, tmavší, jako mám teď ;-) No, pokud by ses na to vrhla, byla bych jedině ráda, ale chápu, když se na to vykašleš ;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..