BRNO, BRNO, BRNO, bylo nás tam plno…

SRAZ HP V BRNĚ

15. 10. 2006
Dne 14. října 2006 se konal v Brně sraz.
Ve finálním složení jsme se sešly:
Já – Blanch
Rebelka
Sandraela
Cassej
Geri
Reneé.lowe
Titany
Colleen
Nebudu vám popisovat, kdo se kdy a kde sešel, poněvadž co se stalo před mým příjezdem, to nevím.
Blanch samozřejmě musela všechno podělat. Ona nikdy nemůže přijít tak, jak by chtěla, protože musí mít vždycky něco extra, a tak přišla s hodinovým zpožděním díky svým příbuzným, kteří ji nutili sníst oběd, než odejde, načež taky zjistila, že autobus, který ji tam může zavést, jezdí co půl hodiny a ona jej právě prošvihla. Takže jsem dorazila na určené místo až ve dvě hodiny odpoledne, čímž jsem se okradla o hodinu bezvadně tráveného času.
Rozešly jsme se postupně. Jako první nás opustily Reneé.lowe, poté Colleen Bawn a nakonec jsme já, Titany, Rebelka, San a Cassej odkráčely na hlavní nádraží, kde Titany, Sandraela a Rebelka odjely vlakem domů. Mě ještě musela Cassej nasměrovat na správný autobus, abych dorazila zpět dobře ke svým příbuzným, u kterých jsem o víkendu spala. Nestihla jsem se ale rozloučit se Sandraelou, což mě moc mrzí, protože jsem chtěla jen na skok jít zjistit, v kolik mi to pojede, načež jsem tam už zůstala, poněvadž mi to za deset minut jelo. Tímto děkuji Cassej, že mě nasměrovala správnou MH dopravou :)) A San připojuji pozdní rozloučení, snad dojela v pořádku a bez psychické či fyzické újmy.
Téměř celý čas jsme trávily v čajovně, kde jsme si kupodivu daly čaj a všechny, vyjma mě si daly sezamové placky, jelikož díky čekání na mě, vyhládly. Upřímně se znovu omlouvám, děvčata. Nebylo to v plánu. Také se omlouvám Rebelce, která kvůli mně vyplázla několik desítek korun za kredit 🙂
Sraz proběhl bezvadně. Skvěle jsme se bavily. Většinu z účastnic jsem si představovala úplně jinak. Třeba taková Rebelka byla v mých očích vždycky pořádná ďáblice, ale je to slušná holka, která je tichá a klidná. Mluví hrozně potichu, sotva jsem jí někdy rozuměla. Ale rozhodně jsem moc ráda, že jsem ji poznala. Samozřejmě, tohle je jen jeden den trávený s ní, nemohu vědět, jaká je, když se třeba po dvou dnech rozjede :)))
Sandraelka je přesně taková, jakou jsem si ji představovala. Veselá, usměvavá, charismatická. Jen jsem opravdu netušila, že je opravdu tak mrňavá. Ale víte, co se říká..co je malé, to je milé.
Všechny jsme vesměs byly nízkého vzrůstu, až na naši nejmladší členku Cassej, kteoru znáte možná jako StralaP, a Reneé, které byly z nás nejvyšší. Cassej je také pěkná divoška, stále usměvavá, veselá, rozjitřená a energická.
Colleen jsem si představovala jako upovídanou holku, ale opak byl pravdou. Skoro celý čas jen přihlížela, přikyvovala, ale málokdy něco řekla. Ale přiznejme si, většinu času neměla kdy co říct, protože mě bylo všude plno a tu svou nevymáchanou hubu jsem skoro nezavřela. Tímto se omlouvám všem členkách, které kdy chtěly něco říct, ale já jsem je nepustila ke slovu. I když tohle prvenství nemohu odepřít také Cassej, která je také velice komunikativní typ 🙂
Titany jsem si představovala vzhledově jinak. Jako vysokou blondýnku, nevím, čím to. Ale jelikož ji znám z fotek z dřívějších srazů, věděla jsem přibližně, jak vypadá. Stejně jako Colleen a Rebelka. Sandraelu jsem také znala z fotek a jedinou San a Rebelku jsem při prvním setkání poznala a oslovila je i jménem, která jsem znala. Později mi došlo, že znám jméno i Cassej, ale zbytek mi byl sdělen taky později. Myslela jsem si, že si jména holek nebudu pamatovat a budu používat pouze přezdívky, ale jsem na sebe hrdá, dodnes si je pamatuji, i když jsem měla problémy vyjet ze starých kolejí a nepoužít přezdívku, která je mi známá z netu.
Přiznám se, že jsem neměla žádné představy o Geri a Reneé.lowe. Ale šokovalo mě, jak je Geri malinká. Zde také platí pravidlo uvedeno viz . výše Sandraely..co je malé… Na první pohled bych Geri tipovala takových 16 let, zatímco Cassej, než mi došlo, s kým mám tu čest, bych tipovala na nějakých 18 🙂
Reneé mi připomíná vzhledově jednu moji spolužačku, která je strašně hodná a i tímto je jí Reneé podobná, přišla mi hrozně milá a hodná, usměvavá.
Vesměs všechna děvčata, řekla bych, se dobře bavila, nebo to není pravda, co holky? Bylo veselo a osobně můžu říct, že jsem se hrozně bavila a bylo mi líto to ukončit. Bylo bezvadné vás všechny poznat a být s vámi, je to zážitek, na který nikdy nezapomenu. Jsem hrdá na to, že jsem vás poznala osobně a že jste to se mnou přežily. Jsem hodně temperamentní osoba a někdy už lezu lidem i na nervy, snad jsem vám nezpůsobila žádná psychická zranění :)) Děkuji vám, že jste dorazily a děkuji za všechno.Za pomoc Cassej, za to, že jste na mě čekaly, že jste si pro mě přišly, abych se neztratila, jelikož můj orientační smysl stojí za vy-víte-co.. 🙂 Děkuji vám, že jsem se mohla tak skvěle bavit.
Samozřejmě jsme nezapomněly zmínit i témata, jako jsou Bradavické lásky, některé z našich povídek, naše ff umy, psaní, probraly jsme, zda Harry na konci knihy umře, zda je Severus Snape zrádce. Jaké máme rády konce, jaká nám připadá kniha JKR. Nezapomněly jsme „pořádně“ pomluvit Shadowa 🙂 (doufám, že si to přečte taky!!) :))), probraly jsme, co se dalo. Snad jsem tímto nevyzradila nějaké informace, se kterými by jste, děvčata, nesouhlasila.
Tento článek obsahuje hlavně mé pocity ze srazu, jaký mi kdo připadal, jak na mě působil. Rozhodně mohu tvrdit, že mě nic nezklamalo, že jste všechny předčily mé očekávání a že jsem ráda, že jsem tomuto našemu srazu věnovala čas a že jsem se konečně do Brna dostala.
A teď několik fotek, aby jste všichni měli představu, jaké to tam bylo…
Fotky jsou temnější, poněvadž jsme byly v čajovně, kde jsme měly intimčo a moc světla tam nebylo. Na fotce (ne)vidíte Colleen. Není ji moc poznat, bohužel, lepší kvalita nebyla možná. Za prvé, poněvadž jsem měla shit-fotoaparát nějakých osm let starý a za druhé, protože bylo nedostatek světla. Za rohem můžete (ne)vidět Sandraelu, která se snažila fotoaparátu vyhnout.
No a tady už se San moc nevyhnula. Za trest jsem jí vyfotila víckrát :)))
Na fotce můžete vidět -zleva: Rebelku s foťákem v ruce. Geri a po její levici sedí a usmívá se Reneé.lowe.
A tohle je naše energická Cassej.
Na levé straně fotografie vidíte z profilu Titany. Vedle ní je Rebelka, se kteoru jsme se pokusily zároveň se vyfotit s foťákem v ruce.
Opět Titany a Rebelka.
Geri a Reneé. Sympatické holky, viďte? 🙂
A zase Titany s Rebelkou. Čemu se asi smály?
V rožku opět Colleen. Bohužel v jejím rožku byla ještě větší tma, čili fotky s ní nevyšly moc dobře, což mě moc mrzí. Ale mám podezření, že si tam sedla záměrně a věděla, že jí tam nebude moc vidět :))) Vedle ní se usmívá naše sluníčko Sandraelka, díky níž máme domov na pottpovídkách.
Geri a Reneé.
Momentka pro Reneé.lowe samotnou, aby jí nemrzelo, že ji potom později na fotkách nemáme, jelikož odešla dříve.
Tak tohle je StralaP neboli Cassej. No řekněte, kolik byste jí tipovali?
A Cass ještě jednou.
Vidíte tu konvičky mezi Titany a Rebelkou? Tak takové podobné jsme měly každá taky svoji vlastní.
Zase Geri a Reneé. Dávám sem všechny fotky, které jsem nafotila, i když jsou si některé podobné.
Colleen Bawn a Cassej. Věděly vůbec, že je fotím? 🙂
Pěkný úsměv Colleen. Jedna z mála fotek, která se mi v jejím rožku vyvedla.
Sandraelka. Neutekla mi :))
Poněkud tmavá fotka, ale vzadu můžete názorně vidět transparent, který Rebelka pro tuto příležitost vytvořila.
Transparent a pár rudých tváří ještě jednou :)))
Cassej a Titany.
Skupinové foto: Sandraela, Colleen, Cassej a Titany.
Další pokus o skupinové foto, tentokrát se mi tam vešly všechny, které jsem se snažila vyfotit. San, Colleen, Cassej, Titany a Rebelka.
Další skupinka ve stejném složení jako v předešlém případě.
Tohle fotila San z mého foťáku. Z kraje vidíte mou nepovedenou maličkost. Myslím z toho levého kraje. Vedle mně je Colleen. Transparent drží Cassej, vedle ní je Tit a Reb.
Opět skupinka se mnou. Ježíši, nemůžu se vidět. Zase ve stejném složení.
Fotka focená před kostelem, kdy už nás zbylo jen pět. Nahoře sedí vlevo Titany, vedle ní Rebelka. Pod Rebelkou Sandraela a vedle San sedí v hnědém Cassej.
A ještě jednou: Titany, Reb nahoře. Dole Cassej a San.
Tady jsem se snažila vyfotit San, ale zdrhla mi a schovala se za holky úplně dozadu. Jediná Cassej měla tu odvahu zůstat v popředí a nechat se vyfotit. Za ní se jinak schovává Titany a vedle ní je Rebelka, která drží papír, na kterém pomalu začala vznikat povídka, na které jsme se všechny domluvily a začaly ji společně sepisovat.
Tohle je pokus o fotku :)) Má to být Sandraela, kterou jsem si pak odchytla samotnou a na truc ji vyfotila.
A tohle je vše, přátelé. Bohužel, lepší fotografie nemám. Můj fotoaparát je nekvalitní a starý, lepší fota nedokáže udělat. Pouze ve dne, ale to už jsme nějak nestihly, poněvadž jsme byly v oné čajovně, kde byla naprostá tma. Mělo to jedno výhodu, nebylo na mě tak moc vidět a holky se tak moc nelekly a nezačaly se rozprchávat do jiných končin světa :)))
Tak takto dopadl náš sraz.
Děkuji všem účastnicím, ještě jednou, že si udělaly kvůli mně čas. Vím, že je sobecké a egoistické tvrdit, že to bylo kvůli mně, ale nechte mě při té myšlence, strašně mi to dělá dobře :)))
Na to, že jsme se daly takto dohromady po pouhém týdenním domlouvání, to dopadlo neočekávaně dobře. Byly jsme docela v hojném počtu, i když nás mělo být více. Ale stále doufáme, že příště to bude ještě lepší a že dorazí i ti, kteří bohužel dorazit nemohli. Teď už aspoň ví, o co přišli.
Loučí se s vámi Blanch.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

8 komentáře “BRNO, BRNO, BRNO, bylo nás tam plno…

  1. no, na jednu stranu jsem ráda, že ty fotky zatím nefungují :)), ale na stranu druhou jsem chtěla vidět, jestli si netrhám pořádnou ostudu :)))

    jinak mě mrzí, že jsem musela tak brzo zmizet, ale holt mi to jinak nejelo. Určo by se mi líbil ještě nějaký sraz, když jsem jela domů, padla na mě docela melancholie. A jsem strašně ráda, že jsem přijela a seznámila se s váma všema :))

  2. No, a z foteček nemám nic 🙂

    Jsem moc ráda, že vám to tak pěkně vyšlo :)Říkala jsem si, že to počasí bude stát za dvě věci a ono prý bylo hezky 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..