ANKETA týkající se reality show aneb můj „pošahaný“ úkol do ČJ

Tak lidičky, tohle je trochu mimo téma, ale já potřebuji vaši pomoc. Do zítřka musím do ČJ odevzdat jednu anketu. Tak bych byla ráda, kdybyste mi s ní pomohli. Pokud můžete, prosím vás, udejte svůj věk a své opravdové jméno, pokud neřeknete jméno, nevadí, já si kdyžtak něco vymyslím, ale o věk moc prosím. A odpovídejte podle sebe, co nejlíp dokážete Smile))

1. Sledujete reality show BB nebo VV? Pokud ano, co se vám na tom líbí, proč to sledujete?

2. K VyVoleným – jak hodnotíte přesun Čechů na Slovensko a to, že reality show VV už konečně našla bratra? Jak mylsíte, že se to bude dál vyvýjet?

3. Proč myslíte, že právě VV má větší sledovanost než BB?

4. Chtěli byste se někdy zúčastnit takového typu reality show? A pokud ano, tak které a proč?

5. Co na každém soutěžícím(ať už z VV nebo z BB) nejvíc obdivujete a stejně tak i naopak, co vám na něm nejvíc vadí?

Prosím, pomozte a neignorujte mě, je to pro mě důležité. Normálně bych se na to vykvákla, ale zadarmo dostat jedničku, toho hned využiju .)

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

12 komentáře “ANKETA týkající se reality show aneb můj „pošahaný“ úkol do ČJ

  1. Tak jo…

    1. Občas sleduji VV, protože tam někdy dochází k zábavným situacím.

    2. Přesun na Slovensko je jistě zajímavý, rozhodně si ještě vylepšili už tak dobrou sledovanost. Ale slovenští VV mi vůbec nejsou sympatičtí a ani vila se mi nelíbí, je laděna do hodně výrazných barev, ze kterých bolí oči. Každopádně přesun na Slovensko byl v dané situaci tím nejlepším možným řešením.

    3. Tak je to určitě proto, že VV začali dřív, takže si na ně lidé zvykli ještě před tím, než začal BB. Taky si myslím, že ve VV jsou mnohem sympatičtější lidé a také mají podle mě lepší systém vyřazování. No a teď se jim sledovanost zvýšila díky stěhování na Slovensko.

    4. Ne, v žádném případě. Vadily by mi kamery a nedostatek informací o dění venku. I kdybych ty miliony měla předem jisté, tak bych do toho nešla.

    5. Na soutěžících z VV se mi celkově líbí, že jsou takoví miláčci, nevím jak jinak bych to řekla. Takoví roztomilí. No, a jmenovitě:

    Vladko – líbí se mi jeho přátelství s Michalem (přičemž si myslím, že je to opravdu jen přátelství), to, že dokáže říct, co si myslí. Naopak mi vadí někdy jak na každého řve, ale většinou to chápu. Vlado je můj oblíbenec.

    Michal – na něm se mi líbí, že je s ním legrace, že je dobrý kamarád s Vladkem a taky docela dobře vypadá. Vadí mi na něm asi jen to, že bude muset jít před soud…

    Jindra – tak ten je skvělý. Je s ním legrace, zvlášť když dělá z housenky větší housenku… :-))) Jindříšek je nenahraditelný.

    Monika – ta je pro mě taková neutrální. Nic na ní neobdivuju a taky mi na ní v podstatě nic moc nevadí.

    A na závěr Kačenka – líbí se mi na ní, že je hodná, ale dost mi vadí, že se chová často dětinsky.

    Tak to bude všechno, doufám, že to stačí.

    Lenka, 16 let

  2. Moje jméno je Lenka a je mi 13.

    1.Na BB se koukám jen občas a na VV jen se zajímám kdo vypad jinak ne. 2.No to že se čachy a slováci spojili mi docela vadí. Ale jde zase vidět, že máme ještě dobrý sousedy.

    3. No BB má menší sledovanost, protože začli pozdějc. A VV tam jsou zase samí hádky atd.

    4.Ne nechtěla bych se zúčasnit.

    5. Obdivuju tu trpělivost a odvahu. Nejvíc mi BB vadí Eva je taková pořát jiná mění náledy, za začátku jsem ji měla ráda, ale teď ne.

  3. 1) občas VV, a sleduju to že jsem zvědavá, ale spíš je sleduju pomocí článků v novinách a na netu, v TV, tak jednou týdně. víc není čas ani nálada

    2)to mě moc nezaujalo, je jich tam teď moc

    3) jsou tam milejší soutěžící

    4) ne

    5)nejsem schopná říct co obdivuju, ale ok

    vladko: vtipný, ne – výbušný

    michal: nic, ne – nudný, přechytralý

    katka:pěkná, ne – hloupá

    monika:pohodářka, ne – šišlá

    jindra:pohodář, ne – ne moc bystrý :-)

    to ne je to co mi vadí

    23 let

  4. 1. Ano, sleduju VyVolené, většinou proto, že mně docela baví sledovat soukromí a vztahy cizích lidí a taky proto, že je dobrý se večer kouknout na něco odpočinkového, u čeho e nemusí moc myslet.

    2. Hodnotím to kladně, bude se dít víc věcí a taky ráda poslochám sloveštinu. Ale nedokážu říct jak se to bude vyvíjet.

    3. Protože si lidi mohli sami vybrat koho chtějí ve vile a vybrali si takové lidi, který mají i jinou minulost než točení porna a zajímají je jiné věci než sex. A prima má lepší denní sestřihy.

    4. Ne, protože jsem moc velkej introvert na to, abych objetovala svoje soukromí.

    5. Katka-obdivuju to, že není tak zkažená jako jiné holky, že je tichá, neviná a vadí mi že ji složí každá blbost a že je hloupá.

    Vladko-obdivuju smysl pro humor, upřímnost a nepředstírané emoce, vadí mi jeho výbušnost, hádavost a neschopnost vidět na lidech které emá rád dobré věci.

    Monika-obdivuju  že je hodně citlivá, na nic si nehraje, a hlavně že je úplně normální holka. A vlastně mi na ní nic nevadí.

    Michal-obdivuju že je chytrý, přemýšlivý a vadí mi že se neprojevuje a je falešný.

    Jindra-bez něho by byla nuda, hrozně na něm obdivuju smysl pro humor, vtipný hlášky, bez něho by prostě byla nuda. A vadí mi na něm že často otravuje Katku i když s ním nic nechce mít.

    A je mi 15.

  5. Ahoj je mi 15 let 1. Sleduji VV a líbí se mi na tom že tam je kolikrát legrace 2. K přesunu VV na Slovenko si myslím že to byla od toho majitele pěkná sviňárna, ale vzešlo z toho něco co by mohlo být jěště celkem zajímavý 3. Já si myslím že VV má větší sledovanost, protože je to zajímavější, zábavnější a záživnější 4. Já celkem jo bylo by zajímavý zjistít jak dlouho bych tam vydžel a nedostal depku a určitě VV, protože se mi víc líbí 5. Já    

    měl nejradši Emila, protože byl správnej a byla s ním legrace a potom mám nejradši z VV jěště Katku, protože se mi líbí a je taková milá jina k ostatním nemám připomínky

  6. Je mi 16 a jmenuju se…to mas fuk:D

    1.Sleduju VV,pac to neni takova slatanina,navic zacali driv,takze sem je rozkoukala:)))

    2.Myslim,ze Monika si najde novou obet:))) Slovaci je celkem dobre prijali,coz me prekvapilo. Myslim,ze to bylo lepsi reseni,nez porad zrusit.

    3.Prave proto,ze zacali driv.

    4.Rozhodne ne,mam rada sukromi a tuhle vec bych nemohla uplne vyskrtnout;)

    5.Obdivuju asi nejvic Misu. Pride mi jako fskt pohodovej kluk,neni arogantni,neni to kurevnik a jeste k tomu to je fesak:)))

    Doufam,ze to neni moc pozde;)

  7. Díky vám všem, i když jsme použila pouze jednu odpověď, protože ostatní přišly už moc pozdě, ale díky za snahu, i tak bylo zajímavý to číst :)) Fakt díky!

  8. Moje jméno je Lucka a věk 12 let.

    1. BB moc nesleduji, protože se tam toho podle mně moc neděje, ale VV je moje nejoblíbenější reality show. VV sleduju, protože jsou tam velmi zábavní lidé a podle mně se toho tam děje víc…

    2. Já to beru tak, že je nic lepšího nemhlo napadnout. Je asi to nejlepší, že se tam přesunuli, protože Slovenština u Čechů, takže se teď u Čechů "znovuobnoví" zájem o Slovenštinu. Netuším, jak se to bude vyvíjet dál.

    3. Asi protože je VV více zajímavější a jsou tam zajímavější lidé. Taky asi proto, že se přesunuli na Slovenskou republiku, protože je to asi zajímavější…

    4. Já asi ne, protože bych nechtěla opustit rodinu a nechtěla bych plnit ty úkoly…

    5. Miluju Monču z VV, protože je někdy vtipná a zábavná. Teď nevím, koho bych dala na druhý místo, ale předtím jsem nesnášela Reginu.

    Doufám, že jsem ti pomohla, mno… :)))

  9. No, nepomohla, jak už jsem psala v článku, bylo to na dnešek a navíc v předešlém komentu píšu, že už předešlé odpovědi přišly pozdě.. :))

    Ale snaha se cení..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..