Anketa č. 5

A zde je dnešní anketka :))

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

35 komentáře “Anketa č. 5

  1. Já zase pro Marušky Zuzanky. Ty zbožňuju!!! Nic jiného ani nečtu, nevím totiž jak vy, ale já v nich doslova vidím sama sebe:)

  2. Parodie si ráda čtu,ale nemusím je,slash ne,romantika ne a ne a ne,to ostatní tež ne….taaaaakžeeeeee depresivní.Jak jinak

  3. Mám ráda romantické, dobrodružné a slash. A když se každého odvětví přimíchá trochu humoru, tak nejsem vůbec proti. No, nejadši mám v poslední době romantickej slash (ale fakt romantickej, ikkyž, ne žádnej přeslaznej), ale i romantický hetero. Moje oblíbená postava   je Severus. A oblídené dvojice? Severus a Hermiona, Mary Sue, ale hlavně Severus a Harry.

    No, doufám, že sem Vás nepohoršila.

    To víte, před maturou se každý něčeho uvolňujícího chytá, jinak by scvoknul)

    P.S.: Omlouvám se všem, co tohle četli. :-))

  4. Lebel mě určitě ne, já mám slashe taky ráda a pravda, že i se Severusem, mám ho ráda a taky ho ráda vidím v romantické pozici..je to takové snílství..

  5. Mary Sue je slečna dokonalá..hlavní postava, která nemá chybu. Všichni se do ní zamilují, hlavně hlavní hrdina, což většinou býtáv Sirius, Harry nebo Severus..

    Mary Sue je prostě krásná, inteligentní, většinou má i nějakou zvláštní moc, je výjimečná, všemi obdivovaná..často bývá i sirotek nebo tam je prostě něco, co na ní lidi litují..MS je prostě slečna bez chyby, která každého oslní a která často odsouvá hlavní hrdiny někam do kelu a sama zabírá jejich místo.

  6. Depresivní. Ale přečtu si i romantické, pokud je to o zajímavém páru (v poslední době prostě MUSÍM Remus/Tonks..). Můžu skoro všechno (kromě MS), záleží na konkrétní povídce, jak je napsaná. Někdy nezáleží na povídce, ale na autorovi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..