Anketa č. 15

Další anketka

Chtěla jsem tam dát i možnosti: hermafrodit, android, mutant, vetřelec a ufo, ale já chci vážně vědět, jaký je tu poměr pohlaví 🙂

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

46 komentáře “Anketa č. 15

  1. Hádej,můžeš dvakrát:))))

    Ale jinak jsem tady jako zástupce opačného pohlaví viděla jenom Adama,Rendyho a toho někoho s originálním nickem:))

  2. Váhám s odpovědí mnohem víc, než u předchozích anket, ale…. jsem žena, dívka, holka atp. Jak se dívám na ty odpovědi… 100%… to je tady pěkný babinec..

  3. Lelli asi to udělám :)) Taky jsem nad tím přemýšlela :)))

    Heat je tu ještě LuciusM a po různých komentářích vídávám víc osob muž. pohlaví..

  4. hmmm… dufam, ze tu nie som jediny zastupca muskeho pohlavia, ale ako pozeram po ostatnzch prispevkoch tak nie som, ale muzi su tu rozhodne v mensine

  5. Glum Vlk: jo fakt?? ty jo, je to vůbec možný, že je někdo stejnej jako já? to mě fakt dojímá…

  6. Myslím, že tam chybí ještě dvě možnosti – čaroděj a čarodějka, ne přecik! Jo jinak sem občas zabrouzdá můj brácha, mno myslím že docela často… 🙂

  7. Ragnar: ano chlapov je malo. a nielen na tomto blogu, ale aj medzi autormi FF. Je tam asi 70% dievcat. takze stav je alarmujuci. Aj som skusal presvedcit priatelov, aby sa pustili do pisania, ale nepochodil som. Bud sa im nechce, alebo maju napad a nemaju styl a tym padom to nevdia dat na papier. Alebo napad aj vedia dat na papier, ale nechce sa im zacat, iny zase maju napad aj ho vedia dat na papier aj zacnu, len potom nevedia skoncit.

    scratt: s mjho nicku sa da vyvodit pohlavie(teda aspon dufam, ze hej)

    P.S. Blanch preci nikdy nie si na ICQ? Nemas nahodou Skype, alebo nieco podobne? ak ano napis mi prosim ta tvoj nick.

  8. Lucius pretože niesom priliš na netu.. hele, já sem skočím vždycky tak na deset minut, pak večer na deset minut..nebývám  na PC celý den a na icq taky ne 🙂

    Ragnare no jo, chlapů je vážně málo 🙂

  9. Ahojky. Chci jen rict at neji zbytecne uprimná!!!vzdyt tady jsou uzasny pribehy|!!! PS:Co rikas na HP a Tajemný viteál?? psala jsem to já!

  10. Nechci tě nijak urazit, ale já jsem to bohužel nečetla, já skoro vůbec nečtu, takže nemůžu znát všechno, čtu jen své oblíbené autory a to jen občas.

  11. Ahojky! Máš to ut super! Já teď taky začínám na blog.cz a chtěla sem se tě zeptat, jak děláš ta rubriky? Neboj,nechci ti to okopírovat,Jen chci vědět jak se to dělá, když chci dát třeba vícedílnou povídku. Díííííííííík=)=)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..