Anketa č. 12

A další..

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

35 komentáře “Anketa č. 12

  1. Historickej horor s černým humorem:)))))Ne,jasně že horor:)))

    Ale lidi,mějte slitování s pohádkami a tím ostatním…:))

  2. ja nevim co mam dat…komedie nebo horory?asi komedie….sem zkratka vesela kopa…(co to zase kecam,vždyt to uš sem řikala)ale stejnak mam nejradši psychologicky horory,drama…no muj nej film je Forest Gump,znate to?uplna BOMBA!!!!

  3. Známe,je to hezkej film.Takový taky můžu,ale jak jsem jednou viděla,že ve filmu takého typu si jedna ženská zlomila ukazováček tak,že ho měla ohlej na druhou stranu,rozhodla jsem se,že již nikdy víc….

  4. Veru, to je můj úplně nejvíc oblíbenej film!!!!!!!!!!!! fakt úplně nejlěpší!!!! chjo, ale už strašně dloho sem ho neviděla….!!!! budu to muset napravit…! Tom Hanks je nejlepší herec ze všech!!!! Ano, Blanch, podle mě je i lepší než Gary Oldman…:)))

    jinak, já sem dala komedie…horory sou hrozný!!!!!!!! nevi, co na nich vidíte, když se potom bojíte….:DDD ale ne, já to chápu, taky mám nekterý ráda, ale jsou to opravdu jen výjimky….!:)))

  5. domusha já mám Hankse taky ráda :)) v Chyť mě, když to dokážeš, byl parádní.. a Forest je bezkonkurenční 🙂

  6. Tak u mě vede historický… bezkonkurenčně… Johanka z Arku, Jindřich VIII., Tři mušketýři… mohla bych pokračovat do alelujáááá :)))

  7. Nebo…jestli znáte Sběratele polibků….sice bych se na to asi dívat neměla,ale byl to docela slušnej film

  8. Tak tady asi jeden jedinej žánr označit nedokážu, proto radši nehlasuju 🙂 Jinak mám samo ráda fantasy a horory, ale nevadí mi ani dobrá komedie nebo podařená parodie 🙂 A taky se mi líbí některý historický filmy, když v nich hraje někdo pořádnej :D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..