GRAFIKA – nejen pro blog.cz

Moji drazí přátelé, nepřátelé, souputníci, aranžéři, nebeští vrátní a kurýři…
Je mezi vámi někdo, kdo se ještě v dnešní době zajímá o webovou/blogovou grafiku?
Nebo zná někoho, kdo se o to zajímá?
A míním tím opravdovou grafiku, nikoliv „pseudostar naplácám tam všechno, co mám“ grafiku, ale takovou, při níž se snaží posunout někam dál, něčeho dosáhnout a netvořit neustále totéž. Naučit se něco nového, čistého a neokoukaného.
Zkrátka a dobře, být něčím, co se vyčlení z běžné rovnice a dráhy, byť té vlastní?

Založili jsme novou skupinu, abychom mohli přehledně sledovat, kdo kde a za kolik… a podpořit…. pomoci… totiž… kdo chce být svědkem nových výtvorů, nebo nechce… či snad chce být přímo aktivním přispěvatelem a vkládat výtvory své. V tom případě budeme jedině rádi, když se přidáte k nám a oživíte uživatelskou grafiku, která je už tak zahnaná do rohu.
Buďmě autorští, buďme kreativní, buďmě sví a nezkrotní.
Ať už si věříte, nebo ne, co za to dáte?
Můžete být pouze tím, kdo občas napíše komentář. Nebo můžete být i tím, kdo obohatí obsah a prospěje někomu dalšímu, kdo to velmi ocení… Můžete být tím, kdo se učí. Ten, kdo dává rady. A sám sebe bude moci dál vyvíjet. I věcná kritika je pro všechny přínosem. Asertivně podaná a bez zbytečného zaujetí a citového zabarvení.
Pokud máte FACEBOOK, neváhejte a přidejte se…
Dnes už nevládne lidem blog jako takový, jako to bývalo za mých mladých dob, dnes už se neutvářejí skupiny, které jsou brány jako modly všehomíry…
Dnes… Bohužel pro nás všechny, je středem všeho Facebook a jeho věčné rozsévání sítí, kam jen jeho spáry dosáhnou. Přizpůsobme se tomu rozmaru, chceme-li, aby se grafika námi milovaná i nadále šířila jako světlo svaté! *joke*
Takže, kamarádi, holiči, obuvníci, manažeři a kosmestici střešních krytin… ZDE… je ten svatý grál!

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

3 komentáře “GRAFIKA – nejen pro blog.cz

  1. [1]: To není můj fb :), to je skupina grafiků, co zkrátka dělávala grafiku(právě i lidi z té doby, kdy jsme s Gormal byly v jednom týmu) a nebo grafiků, co tvoří i teď, ale spíš takových, co se nevěnují tomu běžnému blog stylu a lá celebrity a koláže. Prostě klasická tvorba, taky autorská :).

    Pokud sama něco tvoříš, budeme jedině rádi, když přispěješ nějakými novinkami.

    Snažíme se právě dávat dohromady lidi, co to ještě nevzdali 🙂

    Jinak tvůj nick je mi povědomý, myslím, že si tě pamatuji taky :).

  2. To zní zajímavě, nekonečná galerie grafických výtvorů od známých i neznámých 🙂 Jen škoda, že to nemůžu vidět.. 🙁 ani tento skvělý nápad mě nepřinutí založit si facebúk, nicméně doufám, že se skupině budu dařit. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..